1. şehirler arası aracforum ailesi bulusmasi
Goto page 1, 2, 3, 4  Next

Post new topic   Reply to topic    www.aracforum.com Forum Index -> Buluşmalar-Toplantılar
View previous topic :: View next topic  
Author Message
NomaK
Administrator

Ruh Haliniz

Topics: 283

PostPosted: 07.08.2007, 17:18    Post subject: 1. şehirler arası aracforum ailesi bulusmasi  Reply with quote

saygıdeğer arac forum ailesi lukas arkadaşımızla birlikte tüm illerden toplanarak bir buluşma yapmayı düşündük yeri ve zamanı tam olarak karar veremedik ama bu ay içinde olmasını istiyoruz sizlerde kimler katılabilir ve ne zeman ve hangi şehirde olabileceğini dair bizlerle düşüncelerinizi paylaşırsanız bu güzel orginazyonun altına imzamızı atmış oluruz. bu güzel buluşmaya tüm araç forum ailesi davetlidir hep birlikte en güzel ortamlar içinde buluşmak dileğiyle.

Back to top
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı

Ruh Haliniz

Topics: 164

PostPosted: 07.08.2007, 17:37    Post subject:  Reply with quote

Cok guzel olur.bende istiyorum boyle bir bulusmayi.
yeterli katilim olursa en fazla 400-500 km lik uzakliktaki herhangi bir yere gelirim bulusmaya katilirim.
benim icin uygun olan zaman 12 agustos ve 19 agustos.eger herkes icin uygunsa bulusmada yer almak isterim.
hayirli gunler.
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI

Ruh Haliniz

Topics: 116

PostPosted: 07.08.2007, 21:54    Post subject:  Reply with quote

Benım dusundugum ama cesaret edemedıgım nokta İşin içinde lukas abımız ve sız oldukdan sonde ınsallah bu organızasyon neden olmasın Tabı olur
Çokda guzel vakıt gecırecegımız bır ortam olacaktır
Forumun 1. yılına ozgu bır bulusma nıtelıgınde olsun Bır de ufak kutlama olur Şimdiden ucuyorum Smile

Ebu Zer Gıfarı yanlız agustos erken degıl mı? Benım ıcın cok fark etmez ama tarıhın en az 1 ay sonrasına net karar alınmalı Hatta sıte yonetımı bır tarıh secıp bızım ona uymamız daha ıyı olur Ne guzel nomak bızlere sunmus gun saatını ama bızler bu ısın ıcınden cıkamayız bence İlk olarak herkes bır tarıh kendı kafasınca soyleyebılır Bunun sonucunuda yonetım ortak tarıhe alsın ama herkesın katılması beklensın tabı

Ben %80 ıhtımalle sectıgınız tarıhe gelebılırım Tabıkı benım ıslerım bellı olmuyor İşler vs vs ... 19 agustos gıbı kendımce tatıl planlarım vardı ama eger o tarıhde olursa neden olmasın Tatılımı bu yılda sızlerle gecırmıs olurum Smile
Zaten benim 1 aydır aılem tatılde Tekım ben yogunlugum cok ama planlar benım elımde oldugu ıcın galıba rahatca ayarlaya bılırım kendımı

Bence de tarıh en az 1 ay sonraya atılsa ıyı olur Cunku herkes anca kendını ayarlar Tabı bu sure ıcınde herkesın gelmesı gerekır Herkes ıcın 1 ay sonraya tarıh atıpda gelmemezlık olmaz Smile
Tarıh konusunda benım fıkrım su Bılıyorsunuz 8-9eylulde AÖF sınavları var Bu tarıh net bıcımde olmaz Olsada ben olarak aranıza cok gec saatte gelırım ve gelmeye razıyım yınede Hangı sehır ıse sınav cıkısı basar gelırım ınsallah Tarıh 1-2 eylul 15-16 eylul veya bu ay ıcınde planlar kurulursa 25-26 agustos neden olmasın

Tüm arkadaslarımızın fıkırlerını bekleyelım Ama acıl olsun Very HappyVery HappyVery Happy kanım kaynadı Smile

MSN & Mail: omerdurusoy@hotmail.com
Back to top
Ercan1987
TEĞMEN
TEĞMEN

Ruh Haliniz

Topics: 1

PostPosted: 08.08.2007, 20:33    Post subject:  Reply with quote

bence en fazla katılım hangi ilde olabilecekse o ilde yapılmalı. şahsen istanbul olmasını çok isterim ama önemli olan çoğunluk...
Back to top
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı

Ruh Haliniz

Topics: 164

PostPosted: 09.08.2007, 00:28    Post subject:  Reply with quote

Ercan1987 wrote:
bence en fazla katılım hangi ilde olabilecekse o ilde yapılmalı. şahsen istanbul olmasını çok isterim ama önemli olan çoğunluk...

guzel olurdu evet kardesim hem gelmisken epey gezerdik ama bizim burdan gelmemiz cok zor.620 km istanbul-burdur arasi.en az 6 saatlik bir yol alir.gece 2 de ciksak sabah 8 de ordayiz.ama aksam geriye donecegimiz icin epey sorun olacak.yani benim istanbula bir gun icin gelip gitmem sorunlu olur.

eger yeterli katilim olursa bence Ankara uygun.ortada oldugu icin kuzeyden ve guneyden gelen giden olacak olursa iyi olur.ama yeterli katilim saglanmazsa 400 km lik yol yapacam gelis gidis 800 km nin ustunde 900 km ye yakin yol yapmanin anlami olmaz.

onun icin forum uyelerimiz eger topigi gorduyse lutfen gelecegim ya da gelmeyecegim diye birseyler yazsinlar.yorumlarda bulunsunlarki ona gore hareket edelim.

eger bulusma gerceklesecek olursa yapacagimiz bir cok is var toplanmamiz organizsyon en az 1 hafta surer.onun icin biraz duyarli olalim bu konuda.herkesten net cevaplar bekliyorum.

saygilar...
lukas
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Ruh Haliniz

Topics: 144

PostPosted: 09.08.2007, 01:32    Post subject:  Reply with quote

Diğer arkadaşlarda görüşlerini yazarsa ortak bir noktada buluşabiliriz.

2008 taşıt vergisi vergileri

Nasıl Resim Eklerim?

Forum dan kolay resim ekleme

2007 Motorlu Taşıt / Araç Vergileri (MTV) borcunuzu öğrenmek için tıklayınız...

2007 Motorlu Taşıtlar / Araçlar Vergisi ni hesaplamak için web sayfası programı...

Otomobil Forum Araç Sorgulama Ceza Sorgulama Kazazede Sorgulama
Back to top
sedir
ForumÖğretmeni

Ruh Haliniz

Topics: 46

PostPosted: 09.08.2007, 02:54    Post subject:  Reply with quote

Katılmak güzel olurdu ancak benim için şu anda gün ve saat verebilmek zor. Ancak il olarak bana da Ankara uygun.
FoRumAnkara'lısI

Ruh Haliniz

Topics: 116

PostPosted: 09.08.2007, 09:52    Post subject:  Reply with quote

Evet su anda gelecek kısılere gore degerleme yaparsak orta nokta tabıkı mantıklı Lukas çanakkaleden,Ebu Zer Gifari burdurdan,Ercan galıba istanbul, Ben ankara, Sediri bilmiyorum hangı sehırden oldugunu
Şimdi orta nokta dersek ankara gıbı gelıyor banada Tabı suda anlasılmasın ben ankaradayım dıye Smile
Genelde istanbul-ankara bulusmaları boluda olur Bızım burdurdan da gelecek sayımız var Bırde nomak var kendısıde galıba burdur
Eger cogunluga gore bakarsak gelecek sayı azalacagı kanaatındeyım Ama hep beraber ornak nokta fıkrı en mantıklıcası

LÜTFEN GELECEK ARKADASLARIMIZ YORUMLARDA BULUNSUN...FİKİRLER ALALIM

MSN & Mail: omerdurusoy@hotmail.com
Back to top
watchword
TEĞMEN
TEĞMEN

Ruh Haliniz

Topics: 5

PostPosted: 09.08.2007, 10:27    Post subject:  Reply with quote

bende buluşmaya katılmak isterim burdur tayfası olarak . ama size şöle bişi

sölemek istiyorum . tamam yer banada uyar herşekilde ama millet yaz ayları

nedeni ile akdeniz , ege ' ya akarken bizde orlara akalım derim ben . sizi antalya '

ya yada izmir ' e alsak nası olur . eğer bu ihtimal çok zorsa zaten biz halil ' lerle

beraber hareket edicez o ne derse biz uyarız ...
VTEC bitmez...
Back to top
NomaK
Administrator

Ruh Haliniz

Topics: 283

PostPosted: 09.08.2007, 10:55    Post subject:  Reply with quote

arkadaşlar buluşmanın Ankarada olması düşünüyoruz sizlerde düşüncelerinizi acil olarak aktarırsanız iyi olur güzel bir buluşma olmasını istiyoruz herkes tam olarak cevap yazarsa iyi olur tarih ve kimler gelecek hakkında gelecek olanlar yazsın listeyi oluşturalım artık ve tarihi belirlemeye başlayalım.

BÜTÜN ARAÇ FORUM AİLESİNİ BU TOPLANTI ALTINDA BULUŞMASINI BEKLEMEKTEYİZ İYİ GÜNLER DİLER HERKESİN FORUMDA AKTİF OLMASINI DİLERİM.

Saygılarımla NOMAK

Back to top
Post new topic   Reply to topic    www.aracforum.com Forum Index -> Buluşmalar-Toplantılar All times are GMT + 3 Hours
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum