Günaydınlar ; nasılsınız bakalım? beni sorarsanız biraz yorgunum .biliyosunuz Otomobil bölümünde Açık arttıma bölümünü açtım, Alto 1.1 ile paylaşım çalışmalarım devam ediyor, burası Swifte ait bölüm özel paylaşımlarla devam ediyor, diğer moto gp, racing, condidation program çalışmaları, aktif yöneticiliklerim derken biraz yorgunum ama siz SUZUKI sevenleri için değer; ben SUZUKI ye aşık oldum; gördüm ki arkamdan bir çok SUZUKI fanatiği kenetlenerek geliyor; bu paylaşımlar kurban olsun size...
Bugün Swiftin donanım özelliklerine ait bilgiler paylaşmak istiyorum
1) Bakın bir çok markada adı "extra paket" olarak verilen donanımlar bizde standart olarak var.Yani örneğin klima,abs,mp3/wma çalar (aracın kendi gövdesinde) gibi donanımlar için çeşitli paketler yok; fiyatımız (şu an kampanyada) 26000 YTL ama hepsi içinde.
2)Aynalarımız elektirikli; şöför koltuk kapısının üstüne monte edilmiş bir düğmeyle sağa-sola haraket ettiriliyor
3)Araç içindeki logo,aksesuarlar aliminyum alaşım; yani plastik değil
4) Daha önce söylediğim gibi 4x4 lerimiz Japonya-Tokyo-Hamamatsudan geliyor; kapı kenarları -iç -dış bağlantı lastiklerimizin işçiliği tek kelimeyle mükemmel dizayn edilmiş
5)Kapılarımız öyle şişkin-kaslı ve güçlü ki kapatırken tok bir sesle çok sağlam bir aracın enstantesi olarak insana güven ve gurur veriyor
6) İmmobilayzır dışında dış kapı manuel kilit yerinde serbest dişliler var.Bu dışardan kapı açılmak için zorlandığında kapının kilit dişlilerini koruyarak kapının ne şartla olursa olsun açılmamasını sağlıyor
7)Direksiyon bağlantılarımız sonsuz vida dişlisiyle bağlı; yani her türlü harakette çok sağlam ve dinamik; sağ-sol kombinasyonlarını korkmadan sertçe bile yapabilrisiniz.
Yani bakın; Swift demek Son japon teknolojisiyle donanımlı bir konsept araç; öyle ki adeta yerde kaçan bir fare misali hızlı,atılgan,çevik ve anlık haraketlerin tek ismi;ufacık yerlere sığışan, sıkılınca ordan çıkan , hızlandıkça çoşan, hız limitlerini yüksek devirle zorlayan, benim DÜNYADA TEK GEÇTİĞİM bir otomobil.
Dahası varmı????
to be contınued...