Hayat zor; günümüzün ekonomik şartları ağır; bide bu şartlarda oto olarak herkezin olmazsa olmazları var.mesela bir kesim ben "Mercedes" ten başka araca binmem der.
Tabii bu konuda kime sorsanız cevabı aynen şöyle olur:
-Abicim sen napıyosun Mercedesi kim istemez ya? ah keşke param olsa da alsam
Bu soruyu bendeniz Bohlen'e sorarsanız cevabım:
-Bana mercedesi ver üstüne bide değeri kadar para ver SUZUKI'me değişmem!!!
İşte bizdeki SUZUKI aşkı böyle; sadece mercedes değil SUZUKI dışında bana diğer araçları sürmek tatsız tuzsuz bir yemek gibi geliyor.
Şimdi gelelim asıl meseleye; Diceksiniz ki Bohlen abi mercedes ne alaka?
Geçen gidiyorum; arkamda rengi kirli sarı sanırım modeli 1990 üstü bir Mercedes E-200.
ben en sağ şeritteyim o orta şeritte; ben orta şeride doğru geçmek için sinyal verdim ama aynadan baktım ki aniden hızlandı ve bana yol vermedi.Haydaa buyrun Halil İbrahim sofrasına??
Hep diyorum ya ; ya beni rahat bırakın da doğru dürüst relax biçimde aracımı kullanayım.Olur mu? Arkada SUZUKI logosunu gören bir başka hırslanıyor.Neyse devam edeyim.Ben buna sağ çapraz kodeclemesine bir manevra yaptım.Ve önüne geçtim .Bu sefer hepten bir hırslandı. Nasıl basıyor nasıl basıyor; fakat bu iş yüksek hız kadranına basmakla olmuyor; ben ve Swiftimin ilmik ilmik düğme diktiğimiz şeritler arasındaki tecno dansımıza bu herkezin gönlünde taht kuran Mercedes ayak uyduramadı; Eeee benden ona tavsiye Sevgili mercedes sana tecno değilde hicaz makamı türk sanat müziği uyar; iyimi sen onu dinle......