Alıntı:
kartal_1986 isimli üyeden Alıntı
slm repair öncelikle yazdıklarında haklısın ne diyeyim bende o bakıp bakıp kaçanlardanım  ama uzun zamandır arabayada bişe yaptırmıyorum sadece kim ne yapmış diye bakıyorum hazır konusu açılmışken benim ön sğ cam krikomda sorun var sanırım inerken iyide kalkarken biraz zor kalkıyo camlar otomatik ya araba çalışırken tam kalkıyo ama stop edince tek aküyle kapanmıyo o krikoyu yerinden nasıl sökerim zamanında baya uğraştım ama sökemedim ikinci sorumda şu arkadaş yakıt konusunda nasıl bu kadar düşük değerler yakalıyosunuz anlayamıyorum valla senin ş.içinde elde ettiğin değerleri ben 80km hızla uzun yolda bile elde edemiyorum bunun püf noktası nedir bizimle oaylaşırsan çok makbule geçer valla uzak olmasa izmir gibi biyer olsa atlayıp benim atom a gelicem ama bursa bilader çok uzak yaaa birde hazır bulmuşken sana şunu sorayım benim araba bu aralar düzde 110 u geçmiyo 3. viteste 90 100 yapıyo 4te 110 u geçmiyo geçen bi marutiyle kapıştık kerata önümde uçak oldu gitti yetişemedim valla acaba benim atom karıncamın nesi var repair amca yardımların için şimdiden sağol herkese iyi forumlar
|
3.viteste 90-100 mü yapıyo :S :S 3.viteste 65te bağrıyo benimki hani bunun 4. vitesi nerde hadi at artık4e diye 4e alınca da 135e kadar çıkıyorum