| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
kerim673
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 104 adettir.
|
Tarih: 02.08.2007, 21:45 Mesaj konusu: 2005 de çıkan yeni passatın ne zaman yeni kasası çıkabir |
|
|
fikri olan yardımcı olsun  _________________ AKB |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 43 Kendisine 184 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3259 adettir.
|
Tarih: 02.08.2007, 21:55 Mesaj konusu: |
|
|
2008 den sonrasi diyetahmin ediliyor.
ama 2009 un basina kadar sarkar diye dusunuyorum
tabi belli de olmaz.simdi mondeo kasayi yeniledi kisa zaman sonunda vectrada yenileyecek.tabi satis oranlari buna mutakiben dusecektir.onun icin yenilenmesi daha kisa surer.
fakat vw nin kasa yenilemesi ortalama 4 yil surer. _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
Çektiysen kahrımı, helal et hakkını, zorlu sevdam HOŞÇAKAL! |
|
| Başa dön |
|
 |
kerim673
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 104 adettir.
|
Tarih: 02.08.2007, 21:57 Mesaj konusu: |
|
|
yani ebu kardeşim 2005 de çıkan passatın kasası 2009 deişir diosun dimi _________________ AKB |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 43 Kendisine 184 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3259 adettir.
|
Tarih: 02.08.2007, 22:04 Mesaj konusu: |
|
|
| kerim673 demiş ki: | | yani ebu kardeşim 2005 de çıkan passatın kasası 2009 deişir diosun dimi |
asagi yukari boyle.
fakat dedigim gibi rekabet ortami epey kizisacak simdi bile epey kizisti.yeni vectra dapiyasaya cikinca passat satislari dusecek.buna mutakiben vw de passatin kasasini daha once yenileyebilir. _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
|
| Başa dön |
|
 |
kerim673
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 02.08.2007, 22:09 Mesaj konusu: |
|
|
ebu zer gifari kardeşim benim düşümcem ise tersine dediklerin dogru fakan vw bu passat taki kasası çok tuttu gerçekten öyle şimdi ama 2009 sonuna dogru yeniler bence daha önce yenilemeyebilir... _________________ AKB |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 02.08.2007, 22:14 Mesaj konusu: |
|
|
| kerim673 demiş ki: | | ebu zer gifari kardeşim benim düşümcem ise tersine dediklerin dogru fakan vw bu passat taki kasası çok tuttu gerçekten öyle şimdi ama 2009 sonuna dogru yeniler bence daha önce yenilemeyebilir... |
soylemis oldugum gibi asagi yukari 4 sene suruyor.
eski passat 2001 de cikmisti 2005 de yenilendi.
ondan oncesi 97 de cikmisti.
simdiki golfV 2004 de piyasaya girdi 2008 de yenilenecek.
goruldugu gibi sadece vw degil cogu firma araclarin i 4-5 yilda bir degistirir yeniler.ama rekabet ortami kizisinca ne olacagi belli olmaz.bakarsin 1-2 ay sonra hafif makyaj bile yapilabilir.yada bir kac yeni donanim eklenebilir.bu hep boyle olmustur yine boyle olacaktir. _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
|
| Başa dön |
|
 |
kerim673
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 02.08.2007, 22:28 Mesaj konusu: |
|
|
ewt ama passat her haliyle güzel bi arabadır bilmem siz nasıl düşünürsünüz ... _________________ AKB |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 02.08.2007, 22:41 Mesaj konusu: |
|
|
| kerim673 demiş ki: | | ewt ama passat her haliyle güzel bi arabadır bilmem siz nasıl düşünürsünüz ... |
bugune kadar bir araci her haliye guzel gormedim.
muhakkak bir eksigi var.
250-300 bin ytl lik mercedeslerde bile eksik var.zaten eksik olmasa yeni modeller cikmaz.gelisen teknoloji araci her gun eskitiyor.yeni kasanin cikmasina ortam hazirliyor.
zaten insanoglu doyumsuz bir varlik oldugu icin bir seyden full zevk alamaz.ya da ilk gun ki zevkini alamaz.mesela ben 2001 de benim kullandigim passat alininca araci o kadar cok seviyordum ki anlatamam.daha sonra araca bine bine her gun eksiklerini hissettikce aractan yavas yavas sogudum.su anda benim icin cok cazipligi kalmadi.yani ilk gun ki zevkin yarisini bile alamiyorum artik.simdi yeni kasalara merak sardim ama bu kasa eskiyecek sonraki yeni kasa daha sonra bi sonraki kasa.....
goruldugu gibi doyumsuz olmamiz burdan bile anlasiliyor.
bir de birseyi gozlemledim.
bi insan icinde birseyi cok buyulturse surekli onun hayalini kurarsa(bui arac olabilir baska birsey olabilir vs...) gun gelir o hayali gerceklesirse cok kisa bir sure o zevki yasiyor.daha sonra insan hayalini gerceklestirdigi icin herseyden eskisi gibi zevk alamiyor.tabi eger baska bir hayalin pesine dusmediyse
her ne olursa olsun sonucta bunlarin hepsi arabadir.daha oteye gitmez.hepsinin 4 lastigi vitesi direksiyonu olan aletler.her aracin kendine gore bir artisi eksisi muhakkak oluyor.4/4 luk arac su ana kadar ben hic goremedim.4/4 luk aracin olmasini da istemiyorum.oyle degil mi?
hayatta hersey 4/4 luk olunca insan fitrati bunun neresinde yer alacak ki?dusunsene her istegin oluyor hayatin 4/4 luk geciyor.boyle bir hayat istemezsin herhalde.
sonuc olarak burda hep arac karsilastiriyoruz.ama bazen gozden kacirdigimiz noktalar var.bazen bir araci o kadar yukseltiyoruz digerini epey yerlere dusuruyoruz.bu benim her zaman aklima geliyor ve yorumlarda bulunurken her ikisini arti ve eksilerini yaziyorum.yanisopnucta her ikisi de aractir.daha ileriye gitmez.birisi 4 lastikli otomobiulken digeri 2 lastikli at arabasi degil degil mi?
saygilar. _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
|
| Başa dön |
|
 |
kerim673
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 09.08.2007, 10:22 Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler _________________ AKB |
|
| Başa dön |
|
 |
katharsis
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 28 Kendisine 33 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1411 adettir.
|
Tarih: 21.08.2007, 12:01 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ tek rakibim THY..! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|