| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
glendfiddich
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 1 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 16 adettir.
|
Tarih: 06.09.2007, 21:12 Mesaj konusu: 2006 honda civic buldum acil yardım edermisiniz. |
|
|
| arkadaşlar 2006 model honda civic var 10000 km de 25 binlira istiyor tanıdığımız bir amca 24bine kadar yolu var araba sahibi yaşlı bi amca evden camiye camiden eve tahmin etceğiniz gibi arka koltuğuna hiç oturulmamış.ön arka tamponda iki parça çizik var. bide hatırlatıyım bu araba sedan ve de kuru versiyonu yane jant kapaklı olanı önrirmisiniz sizce giriyimi. şimdiden teşekkür ederim |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 43 Kendisine 185 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3259 adettir.
|
Tarih: 06.09.2007, 23:46 Mesaj konusu: |
|
|
fiyat fena degil.bahsetmis oldugunuz model LS donanimidir.Zaten ES donanimda bile yeterli donanim yok.ozellikle elektronik gelismelerden habersiz bir arac denilebilir.Ls ise epey kotu donanim yonunden.
Ama hondadir.tavsiye ederim.fakat ben olsam almazdim.bunun yerine daha donanimli araclara bakardim.
bir de anlam veremedigim bir nokta var.civicler az satilmasina ragmen piyasada Vw bora ve golf ten sonra en az deger kaybeden otomobillerdir.Es donanimli 10-20 bin km de civicler 27-28 hatta 30 a kadar cikiyor/inanilir gibi degil.bence sadece meraklilari bu araci alir onun disinda meraklisi degilseniz bence daha cazip araclar var onlara bakiniz...
Benim icin donanim aracin segmentinden daha onemlidir ama sizin icin donanim onemli degilse ve biraz da honda taraftariysaniz 24 guzel fiyat(piyasa fiyatlarina gore uygun yoksa yukarda dedigim gibi ben o kadar para vermem) _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
Çektiysen kahrımı, helal et hakkını, zorlu sevdam HOŞÇAKAL! |
|
| Başa dön |
|
 |
mavilim0696
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 32 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 4005 adettir.
|
Tarih: 07.09.2007, 15:28 Mesaj konusu: |
|
|
25000 ytl iyi bir para bu aracı almak yerine dah agüzel bir araç alabilirsiniz donanımlı zaten 2.el alacaksanız sanıırm ancak bu araca verilmez bu para.. _________________ AracForum Chat
mavilim0696@forumsn.com Eklerseniz Bazı Konularda Yardımcı olmaya Calısırım... |
|
| Başa dön |
|
 |
bahattinkaptan
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 9 adettir.
|
Tarih: 05.04.2008, 00:40 Mesaj konusu: |
|
|
slm arkadaşım araba 10000deyse güzel bence al donanım yönünden arkadaşın dedigi gibi kötü not alıyor ama sonuçta honda al derimm  |
|
| Başa dön |
|
 |
GİTARİST
ForumBücürÜ OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 1 Kendisine 4 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 981 adettir.
|
Tarih: 05.04.2008, 12:05 Mesaj konusu: |
|
|
| bahattinkaptan demiş ki: | slm arkadaşım araba 10000deyse güzel bence al donanım yönünden arkadaşın dedigi gibi kötü not alıyor ama sonuçta honda al derimm  |
dikkat et hep eski mesajlara forum yazma _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|