devam edelim...
arkadasimin gt 300 hakkindaki yorumlari.
alacak olan arkadaslara faydasi dokunacaktir.
alintidir
"Ses kalitesi mükemmel, DSO 1 DSO2 DSO3 çok güzel efekt veriyo. E.Q ları çok güzel, üç bant E.Q var kendimizin ayarlayabilecği onlarla birlikte ses düzeni ses kalitesi kendi zevkinize göre ayarlıyorsunuz"
"Gece muhtaşem bi görüntüsü var, tuşlarda kırmızı renk ışık hakim ve ekranı siyah, RADYO kanallarının isimleri (destekleyen radyolar) RAdYO da çalan şarkı (istasyon destekliyorsa) ve hatta demin dışarıdan geldim, Bir Eskişehir kanalını açtım, ilk baş hoşgeldiniz mi ne dedi sonra acısıyla tatlısyıla falan filan yazdı TEL dedi ardından radyo kanalının telefon numrası çıktı radyonun tek dez avantajı sürekli cengiz kurtoğlu falan çalıyo
Biber FM miş
"
şu ana kadar Track CD , MP3 CD dinledim ses kalitesi mükemmel fakat normal TRACK CD deki ses kalitesi MP3 'e göre daha kaliteli.
CD açalrda kesinlikle atlama yok, şarkıları baştan okuyup sonra kontağı kapattığınızda cd çalarda kapanınca ya da cd aları off tuşuna basarak kapatınca kaldığı şarkıdan devam ediyor. Yani 150 şarkılık bir CD de 112. parçada 2. dakikada kaldıysanız cd çalar açıldığında aynı şarkının aynı kaldığı dakikadan başlıyor
Radyo arama seçenekleri var mesela isterseniz normal manuel radyo gibi arıyorsunuz ister arama tuşuna bir kere basıyorsunuz ve anında size en güzel çeken radyoyu bulup dinletiyor