Bu kış lastiği konusunda bende geçen sene 10. ayda falan baya bir araştırma yaptım, sonunda ekonomik nedenlerden dolayı "goodyear vector5" aldım, kar tipi lastiğe en uygun dört mevsim lastik olduğunu öğrenince tercihimi bu yönde kullandım. Kış lastiklerinin en iyisi goodyear ultra grip değildir. Sebebine gelince bu işi en iyi kim bilir? bana göre bu işi en iyi taksiciler ve dolmuşçular bilir. lastik araştırması yaparken Bursa Uludağ Taksi Durağı şöförlerine sordum "kış lastiği olarak hangisini öneriyorsunuz?" dedim ve aldığım cevap "Fulda Kristal Ice" veya "Kristal" serisi oldu. Bu adamlar hiç durmadan sürekli kışın Uludağ'a çıkarlar karın üstünde ZiNCiRSiZ" giderler , gelirler. Bu arada bu adamların arabalarının üstünde "Lassa ve brigstone" reklamları vardır, ama kendileri "Fulda" kullanıyorlar. Bu arada öyle fiyatı 200milyonun üstünde falan değildi 85YTL idi. Ucuz etin yahnisi demeyin bu adamlar ticaret yapıyor 100liranın 200liranın hesabını yapmazlar önemli olan onlar için arabanın buzun üzerinde durmasıdır.
Herkese iyi forumlar, isim almayın işe yarayanı alın derim.