A3 ler 8V mi?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.aracforum.com Forum Ana Sayfası -> Audi Audi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hsyngz041
ER

Ruh Haliniz

Başlıklar: 3

Teşekkür Sayısı: 0
Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 15 adettir.

MesajTarih: 10.08.2007, 14:43    Mesaj konusu: A3 ler 8V mi?  Alıntıyla Cevap Ver

2001-2003 arası audi a3 ler 8 valfmi
Başa dön
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı

Ruh Haliniz

Başlıklar: 164

Teşekkür Sayısı: 43
Kendisine 185 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3259 adettir.

MesajTarih: 10.08.2007, 15:02    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

evet arkadasim 8V.zaten aracin motorun ustunde de gorebilirsin.8V diye yazar.
goflerde hem 8V lik hem de 16 V lik motorlar bulunuyor.fakat audide 16V hic gormedim.eger arac 102 hp ise 8V, 105 hp ise 16V.bunu anlamanin yolu dedigim gibi motor kapaginin uzerine bakmak.

simdi ozel mesajinizda golf ile mukayese yapmami istemissiniz.burda yapayim ki hem tartisma ortami olussun hemde baska arkadaslar yararlansin.

audi biliyorsun vw grubun markasi.vw grubun uyguladigi bir strateji vardir.araclarini segmentlerde kisinin butcesine uygun sekilde pazarlama yapmak.bunun icin parasi olanlara audi biraz daha az parasi olanalra vw daha dusuk isteyenlere seat ve skoda tavsiye edilir.yani her butceye gore arac sunmak genel amac.bu amaca uygun olarak audi araclari her zaman vw araclarinin ustunde olmustur.kalite-konfor yonunden.
audi ayni segmentteki vw araclarina gore genellikle daha agirdir.buna etkili olarak performansta vw den biraz daha kotudur.(tabi ayni motor hacimlerinden bahsediyorum)
performans ve yakit konusunda vw araclari daha uygundur audi ye gore.(ayni motor hacminde).fakat is konfor ve kaliteye gelince tartisilmaz audinin liderligi barizdir.
ulkemizde ikinci el degeri olarak vw daha avantajlidir.audide fazla deger kaybetmez ama elinden hemen cikaramazsin.eger araci cok uzun sure kullanacagim performansi ve yakit tuketimi bana uyar dersen a3 alman daha mantikli olur.fakat bana belli olmaz benim canim ister hemen aracimi degistiririm dersen vw alman daha uygun gelir.ikinci el degeri daha yuksektir fazla prim kaybetmez hatta 1 sene kullanip satsan bile kolay kolay deger dusurmez.ustelik elinden cikarmanda daha yuksek ihtimaldir.

yakit konusunda aralarainda yarim litre gibi fark oynar.
golf 1.6 normal kullanimda sehir icinde kolay kolay 9.5 litrenin altina inmez.sehir icinde ortalama 10 litreye yakin yakit tuketir.sehir disinda yine normal kullanim ve suratlerde 7.5 litreyen kadar inebilir.ortalama olarak sehir disi ve sehir ici karisik 8.5 litre civari yakiti olur.a3 ise asagi yukari yarim litre daha fazla yakar.9 litre civarinda sehir ici ve disi ortalama yakiti vardir.tabi kullanimla cok alakali bir durum.bahsettigim degerler normal kullanim degerleri.

hadi kolay gelsin...
Ercan1987
TEĞMEN
TEĞMEN

Ruh Haliniz

Başlıklar: 1

Teşekkür Sayısı: 3
Kendisine 5 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 202 adettir.

MesajTarih: 10.08.2007, 15:20    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

Ebu Zer Gifari demiş ki:
evet arkadasim 8V.zaten aracin motorun ustunde de gorebilirsin.8V diye yazar.
goflerde hem 8V lik hem de 16 V lik motorlar bulunuyor.fakat audide 16V hic gormedim.eger arac 102 hp ise 8V, 105 hp ise 16V.bunu anlamanin yolu dedigim gibi motor kapaginin uzerine bakmak.

simdi ozel mesajinizda golf ile mukayese yapmami istemissiniz.burda yapayim ki hem tartisma ortami olussun hemde baska arkadaslar yararlansin.

audi biliyorsun vw grubun markasi.vw grubun uyguladigi bir strateji vardir.araclarini segmentlerde kisinin butcesine uygun sekilde pazarlama yapmak.bunun icin parasi olanlara audi biraz daha az parasi olanalra vw daha dusuk isteyenlere seat ve skoda tavsiye edilir.yani her butceye gore arac sunmak genel amac.bu amaca uygun olarak audi araclari her zaman vw araclarinin ustunde olmustur.kalite-konfor yonunden.
audi ayni segmentteki vw araclarina gore genellikle daha agirdir.buna etkili olarak performansta vw den biraz daha kotudur.(tabi ayni motor hacimlerinden bahsediyorum)
performans ve yakit konusunda vw araclari daha uygundur audi ye gore.(ayni motor hacminde).fakat is konfor ve kaliteye gelince tartisilmaz audinin liderligi barizdir.
ulkemizde ikinci el degeri olarak vw daha avantajlidir.audide fazla deger kaybetmez ama elinden hemen cikaramazsin.eger araci cok uzun sure kullanacagim performansi ve yakit tuketimi bana uyar dersen a3 alman daha mantikli olur.fakat bana belli olmaz benim canim ister hemen aracimi degistiririm dersen vw alman daha uygun gelir.ikinci el degeri daha yuksektir fazla prim kaybetmez hatta 1 sene kullanip satsan bile kolay kolay deger dusurmez.ustelik elinden cikarmanda daha yuksek ihtimaldir.

yakit konusunda aralarainda yarim litre gibi fark oynar.
golf 1.6 normal kullanimda sehir icinde kolay kolay 9.5 litrenin altina inmez.sehir icinde ortalama 10 litreye yakin yakit tuketir.sehir disinda yine normal kullanim ve suratlerde 7.5 litreyen kadar inebilir.ortalama olarak sehir disi ve sehir ici karisik 8.5 litre civari yakiti olur.a3 ise asagi yukari yarim litre daha fazla yakar.9 litre civarinda sehir ici ve disi ortalama yakiti vardir.tabi kullanimla cok alakali bir durum.bahsettigim degerler normal kullanim degerleri.

hadi kolay gelsin...

kardeşime kesinlikle katılıyorum... ama ben olayı daha genel olarak değerlendirerek a3 tavsiye ederim...
Başa dön
LANTIS
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Ruh Haliniz

Başlıklar: 47

Teşekkür Sayısı: 0
Kendisine 6 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 420 adettir.

MesajTarih: 10.08.2007, 23:10    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

kardeşime kesinlikle katılıyorum... ama ben olayı daha genel olarak değerlendirerek a3 tavsiye ederim...[/quote]

Bende tavsiye ederim.Gerçekten mükemmel bir araç

"Türkçemiz Turkche 'leşmesin."
Başa dön
goktugyeli
TEĞMEN
TEĞMEN

Ruh Haliniz

Başlıklar: 2

Teşekkür Sayısı: 1
Kendisine 1 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 174 adettir.

MesajTarih: 09.10.2007, 00:49    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

fsi olmayanlar 8v ve a3ün en kötü yanı hem gitmiyor hemde benzin içiyor 2.0 araba kadar benzin yakıyor performanslı kullanımda
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.aracforum.com Forum Ana Sayfası -> Audi Tüm saatler
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız