| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
gfbemre1907
YÜZBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 6 Kendisine 2 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 255 adettir.
|
Tarih: 17.01.2008, 23:39 Mesaj konusu: Albea teyp sorun ? |
|
|
| arkadaşlar teypte birkaç haftadır ''Chek Disc'' hatası veriyo ve cd yi çalmıyo çok uzun zaman sonra çalıyo birkaçkez tak çırak yaptıktan sonra çalıyo sizce neden olabilir |
|
| Başa dön |
|
 |
firat guner
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 49 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1451 adettir.
|
Tarih: 17.01.2008, 23:57 Mesaj konusu: |
|
|
bunun 1 kaç sebebi olabilir.ama en büyük sebebi göz ayarı bozuk.okuyucu gözün içinde ince tornavidayla ayarlanabilen bir ayar vidası vardır.elektronikçi tabiri ile göz ayarı denir.bu göz ayarı yapılması gerekir.bunun ayarını bozulmasını sebepleride çukurlu yollardan vede kalitesiz cd kullanımından kaynaklanır.eğer bu ayardan değilse gözünde bir problem vardır ozamanda gözü değişmesi gerekir.çok zayıf olsada bir ihtimal daha var oda cd'yi içeri tam alamıyor veya alıyor almamış gibi gösteriyor.cd sensörlerinde problemde olmuş olabilir zayıf bir ihtimal olsada.fiat servisi yada bu işi yapabilen elektronikçiye götürürsen sorunun çözerler.
iyi forumlar... |
|
| Başa dön |
|
 |
gfbemre1907
YÜZBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 6 Kendisine 2 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 255 adettir.
|
Tarih: 18.01.2008, 11:00 Mesaj konusu: |
|
|
| cvp için teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
combo_gts_06
ForumFırlamasI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 22 Kendisine 14 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2177 adettir.
|
Tarih: 18.01.2008, 20:46 Mesaj konusu: |
|
|
bazen böle tozlu veya çizik cd'lerdende olabilio,bi ara benim pioneer'dada olduda aldığım yere yaptırdım  _________________
Volksvagen Passat 2.0 TDI 4 Motion..!
Resident Guy..! |
|
| Başa dön |
|
 |
firat guner
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 49 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1451 adettir.
|
Tarih: 18.01.2008, 21:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: |
bazen böle tozlu veya çizik cd'lerdende olabilio,bi ara benim pioneer'dada olduda aldığım yere yaptırdım
|
dediğin gibi görmeden ve denemeden tam bir teşhis yapılması imkansız sadece nelerden kaynaklanabilir ve ne gibi arızası var diye olası tahminlerden söz edebiliriz.teypteki cd sorunuda yukarda bahsetmiş olduğum arızalardan bir tanesinden kaynaklanan arıza.benim tahminimce(en büyük ihtimal)gözünde bir problem var.ya göz ayarı bozuk yada gözünün değişmesi gerekecek. |
|
| Başa dön |
|
 |
combo_gts_06
ForumFırlamasI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 22 Kendisine 14 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2177 adettir.
|
Tarih: 18.01.2008, 21:28 Mesaj konusu: |
|
|
hmm..!bende göz ayarı olmadı şimdiye kadar ama kesin saydıklarınızdan biri teyb için geçerlidir bide fırat abi seni bulmuşken soriim combonun orjinal teybinde(kasetçalar ve üstünde CAR 2004 yazıo+direksiyondan kumandalı)kaset çıkmıo abi yhaa yarısına kadar çıkıo sonrasında geri içeri girio????bende değiştiriim diorum ama direksiyondaki kumandayı iptal ediolar o yüzden yaptırmadım ama senin bildiğin bişiy vardır eminim? _________________
Resident Guy..! |
|
| Başa dön |
|
 |
firat guner
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 18.01.2008, 21:35 Mesaj konusu: |
|
|
hmm..!bende göz ayarı olmadı şimdiye kadar ama kesin saydıklarınızdan biri teyb için geçerlidir bide fırat abi seni bulmuşken soriim combonun orjinal teybinde(kasetçalar ve üstünde CAR 2004 yazıo+direksiyondan kumandalı)kaset çıkmıo abi yhaa yarısına kadar çıkıo sonrasında geri içeri girio????bende değiştiriim diorum ama direksiyondaki kumandayı iptal ediolar o yüzden yaptırmadım ama senin bildiğin bişiy vardır eminim?
|
öncelikle teybin içindeki kasetin çıkmamasının sebebi kaset mekanizmasında bir problem olmasından kaynaklanır.yaptırılabilir.ama dersenki ben yaptırmak yerine tamir parasının üstüne biraz daha koyup mp3 çalar alayım bu daha mantıklı fakat mantıksız ve güzel olmayan tarafı direksiyon kumandasının iptal olması.normalde harici bir teyp taktığın zaman orjinal kumandayı eski teypteki gibi kullanamazsın hatta hiç kullanamassın çünkü takacağın teyip opelin üretmiş olduğu dizaynla aynı olmayacaktır.kısacası kumandayı devreye sokamazsın ama bi ara forumdan bir arkadaş hangi marka teyp olursa olsun direksiyon kumandasını kullanabileceğin hale dönüştürebileceğini söylemişti.onun dışında bu gibi arkadaşların yapması dışında kumandayı aktif hale getiremezsin.elektronikten çok iyi anlayan birisini bulursan o bu işi yapar ama tabikide uğraşması gerekir ve kumandanın ne tepki vereceğini tek tek denemesi gerekir.bu işi yapabilen bir elektronik servisi bulursan aktif hale getirebilirsin onun dışında getiremezsin. |
|
| Başa dön |
|
 |
combo_gts_06
ForumFırlamasI OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 18.01.2008, 22:41 Mesaj konusu: |
|
|
abi aslında onu ben becerdim sinirlendim o andada sevmediğim şarkı çıktı radyoda,o anda nasıl bi yumruk vurduysam radyoya o andan itibaren çıt die ses geldi ve kaseti yarım çıkarmaya başladı aslında ben opelin çıkma bi cd çalarını bulursam onu aliim diorum çünkü orjinalliği bozulmasın hemde direksiyondaki kumandayı kaybetmeyim  _________________
Resident Guy..! |
|
| Başa dön |
|
 |
firat guner
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 19.01.2008, 21:32 Mesaj konusu: |
|
|
abi aslında onu ben becerdim sinirlendim o andada sevmediğim şarkı çıktı radyoda,o anda nasıl bi yumruk vurduysam radyoya o andan itibaren çıt die ses geldi ve kaseti yarım çıkarmaya başladı aslında ben opelin çıkma bi cd çalarını bulursam onu aliim diorum çünkü orjinalliği bozulmasın hemde direksiyondaki kumandayı kaybetmeyim
|
mantıklı orjinaliik bozulmasın diyosan en iyisi orjinal  |
|
| Başa dön |
|
 |
combo_gts_06
ForumFırlamasI OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 19.01.2008, 21:59 Mesaj konusu: |
|
|
abi babamıda ikna edersem süper olur peki abi çıkmacı tanıdğın veya fiyatlarını bilio musun orjinal cd çalarların?(çıkmalarda sorun olur mu peki?)abi benm msnyi eklede ordan konuşlaım istersen  _________________
Resident Guy..! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|