| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
putumku
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 4 adettir.
|
Tarih: 30.01.2008, 23:59 Mesaj konusu: anfi secımınde yardım lutfen |
|
|
oncelıkle sıtemı solıyım arkadaslar
6000f 480 w pioneer anfı
1000 w w-306-c sub
jbl 180 w oval eskı speaker lardan
5900mp pioneer teyp
mevcut sıteme 1 tane dha ya aynı sub adn yada 1200 luk yenı champıon serıes 1200 w lık sublardan almayı dusunuyorum bu anfı bunu kaldıroyr ama gaınlerı kısmalrı gerektıgı ve tam guc almayacaklarını bı cok yer bana soledı fakat ben anfı olarak
jameson 960 dusunuyorum bu konuda yardımcı olaacak bır arkadas vasa menun olurum hafta sonu taktıracagım cunku |
|
| Başa dön |
|
 |
firat guner
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 49 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1451 adettir.
|
Tarih: 31.01.2008, 01:24 Mesaj konusu: |
|
|
bu sisteme bitane daha bas almayı düşünüyorsanız seriyi bozmadan aynı marka,model ve güçteki bası almanız gerekir çünkü bu basın aynısından almazsanız tam bir verim yakalayamazsınız.daha güçlü bir bas alırsanız 306 olan bas yetersiz kalır,306 serisinin daha altında bir güçteki bas alırsanız bu seferde aldığınız bas verim vermez.kısacası 2 bas düşünüyosanız aynı seri ve model olmalı.
sizdeki amfi 4 kanallı bir amfi ve yanlış hatırlamıyorsam tek kanaldan 100 yada 120w rms güç veriyor.eğer 100W rms güç veriyorsa basınızı tam besleyemiyor.120W rms veriyorsa tam anlamıyla besleyebiliyor diyebilirim.
size önerim şu olacak.
aynı bastan birtane daha alarak fazladan bas için para vermeyin.bu bas gayet iyi
amfi olarak ise mono bir amfi almanızı öneririm.en az tek kanaldan 250W rms vermeli yani 500W rms değeri verebilen güçteki bir amfi almanız baslarınızı tam olarak besleyebilmek içindir.jameson 960 model amfinin RMS güç değeri dediğim gibiyse alabilirsiniz.eğer dediklerimden aşağı bir değerdeyse almanıza değmez çünkü beslemez... |
|
| Başa dön |
|
 |
putumku
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 4 adettir.
|
Tarih: 31.01.2008, 02:13 Mesaj konusu: |
|
|
4 X 300 Watt
4/3/2 Köprü bağlantılı
Mosfet güç kaynağı
Isıya ve kısa devreye karşı korumalı
Süper bass Aktif crossover
RMS 4 X 80W
ozelıklerı bunlar dostum bu anfının bendekı anfıyı ya cıkarıp satıcam yada onu dırek olarak spekarlara koyucam
aynı model sub danda bulamıyorum maalesef yenı serı cıktıgı ıcın kımse elınde tutmamıs o modelı |
|
| Başa dön |
|
 |
firat guner
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 49 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1451 adettir.
|
Tarih: 01.02.2008, 00:04 Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: |
4 X 300 Watt
4/3/2 Köprü bağlantılı
Mosfet güç kaynağı
Isıya ve kısa devreye karşı korumalı
Süper bass Aktif crossover
RMS 4 X 80W
ozelıklerı bunlar dostum bu anfının bendekı anfıyı ya cıkarıp satıcam yada onu dırek olarak spekarlara koyucam
aynı model sub danda bulamıyorum maalesef yenı serı cıktıgı ıcın kımse elınde tutmamıs o modelı
|
bu amfi sizin şu andaki basınızı kaldırmaz.sizin şu andaki basınızın rms değeri 250W.ben çou internet sitesinde 306 model pioneer bas görüyorum.hala piyasada olan bir bas.bulmak çok zor değil. |
|
| Başa dön |
|
 |
discovery_70
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2 adettir.
|
Tarih: 05.04.2008, 13:31 Mesaj konusu: |
|
|
| slm arkadaşlar bence güzel bi sistem gerçi pek bi bilgim yok ama yinede fikrimi sölemek istedim... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|