anfi secımınde yardım lutfen

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.aracforum.com Forum Ana Sayfası -> Oto Elektronik Görüntü ve Ses sistemleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
putumku
ER

Ruh Haliniz

Başlıklar: 1

Teşekkür Sayısı: 0
Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 4 adettir.

MesajTarih: 30.01.2008, 23:59    Mesaj konusu: anfi secımınde yardım lutfen  Alıntıyla Cevap Ver

oncelıkle sıtemı solıyım arkadaslar

6000f 480 w pioneer anfı

1000 w w-306-c sub
jbl 180 w oval eskı speaker lardan

5900mp pioneer teyp

mevcut sıteme 1 tane dha ya aynı sub adn yada 1200 luk yenı champıon serıes 1200 w lık sublardan almayı dusunuyorum bu anfı bunu kaldıroyr ama gaınlerı kısmalrı gerektıgı ve tam guc almayacaklarını bı cok yer bana soledı fakat ben anfı olarak

jameson 960 dusunuyorum bu konuda yardımcı olaacak bır arkadas vasa menun olurum hafta sonu taktıracagım cunku
Başa dön
firat guner
Modaratör
Modaratör

Ruh Haliniz

Başlıklar: 17

Teşekkür Sayısı: 2
Kendisine 49 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1451 adettir.

MesajTarih: 31.01.2008, 01:24    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

bu sisteme bitane daha bas almayı düşünüyorsanız seriyi bozmadan aynı marka,model ve güçteki bası almanız gerekir çünkü bu basın aynısından almazsanız tam bir verim yakalayamazsınız.daha güçlü bir bas alırsanız 306 olan bas yetersiz kalır,306 serisinin daha altında bir güçteki bas alırsanız bu seferde aldığınız bas verim vermez.kısacası 2 bas düşünüyosanız aynı seri ve model olmalı.

sizdeki amfi 4 kanallı bir amfi ve yanlış hatırlamıyorsam tek kanaldan 100 yada 120w rms güç veriyor.eğer 100W rms güç veriyorsa basınızı tam besleyemiyor.120W rms veriyorsa tam anlamıyla besleyebiliyor diyebilirim.

size önerim şu olacak.

aynı bastan birtane daha alarak fazladan bas için para vermeyin.bu bas gayet iyi
amfi olarak ise mono bir amfi almanızı öneririm.en az tek kanaldan 250W rms vermeli yani 500W rms değeri verebilen güçteki bir amfi almanız baslarınızı tam olarak besleyebilmek içindir.jameson 960 model amfinin RMS güç değeri dediğim gibiyse alabilirsiniz.eğer dediklerimden aşağı bir değerdeyse almanıza değmez çünkü beslemez...
Başa dön
putumku
ER

Ruh Haliniz

Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 4 adettir.

MesajTarih: 31.01.2008, 02:13    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

4 X 300 Watt
4/3/2 Köprü bağlantılı
Mosfet güç kaynağı
Isıya ve kısa devreye karşı korumalı
Süper bass Aktif crossover
RMS 4 X 80W

ozelıklerı bunlar dostum bu anfının bendekı anfıyı ya cıkarıp satıcam yada onu dırek olarak spekarlara koyucam

aynı model sub danda bulamıyorum maalesef yenı serı cıktıgı ıcın kımse elınde tutmamıs o modelı
Başa dön
firat guner
Modaratör
Modaratör

Ruh Haliniz

Başlıklar: 17

Teşekkür Sayısı: 2
Kendisine 49 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1451 adettir.

MesajTarih: 01.02.2008, 00:04    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:

4 X 300 Watt
4/3/2 Köprü bağlantılı
Mosfet güç kaynağı
Isıya ve kısa devreye karşı korumalı
Süper bass Aktif crossover
RMS 4 X 80W

ozelıklerı bunlar dostum bu anfının bendekı anfıyı ya cıkarıp satıcam yada onu dırek olarak spekarlara koyucam

aynı model sub danda bulamıyorum maalesef yenı serı cıktıgı ıcın kımse elınde tutmamıs o modelı

bu amfi sizin şu andaki basınızı kaldırmaz.sizin şu andaki basınızın rms değeri 250W.ben çou internet sitesinde 306 model pioneer bas görüyorum.hala piyasada olan bir bas.bulmak çok zor değil.
Başa dön
discovery_70
ER

Ruh Haliniz

Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2 adettir.

MesajTarih: 05.04.2008, 13:31    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

slm arkadaşlar bence güzel bi sistem gerçi pek bi bilgim yok ama yinede fikrimi sölemek istedim...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.aracforum.com Forum Ana Sayfası -> Oto Elektronik Görüntü ve Ses sistemleri Tüm saatler
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız