Ankara da İftar
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    www.aracforum.com Forum Index -> Buluşmalar-Toplantılar
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI

Ruh Haliniz

Topics: 116

PostPosted: 14.09.2007, 15:04    Post subject: Ankara da İftar  Reply with quote

Arkadaslar Ankara da bır ıftar yapalım dıyorum Öncelıkle ankaralı arkadaslardan evet mesajları beklemekteyım Ve sızlerın sayısına gore mekan ve tarıh kafamızda cızerız
Şehir dişindan da gelecek arkadaslarımız varsa ankara ıcınde her turlu yardımda bulunurum Otobusle fılan gelecek olursa garajlardan vs vs her turlu alırımda evımde mısafırımde olurlar

Gelen arkadaslarımız bızlere mesajları yazsınlar

KATILIM BEKLIYORUM...

MSN & Mail: omerdurusoy@hotmail.com
Back to top
sedir
ForumÖğretmeni

Ruh Haliniz

Topics: 46

PostPosted: 14.09.2007, 15:28    Post subject:  Reply with quote

"ömerdurusoy" u destekliyorum. Ben katılamayacağım, ancak Ankara'daki arkadaşların forum arkadaşlığı ve iftar beraberliğini biraraya getirip çok iyi bir yakınlaşma kuracaklarını tahmin ediyorum.
Şimdiden Allah kabul etsin.
FoRumAnkara'lısI

Ruh Haliniz

PostPosted: 14.09.2007, 15:35    Post subject:  Reply with quote

sedir wrote:
"ömerdurusoy" u destekliyorum. Ben katılamayacağım, ancak Ankara'daki arkadaşların forum arkadaşlığı ve iftar beraberliğini biraraya getirip çok iyi bir yakınlaşma kuracaklarını tahmin ediyorum.
Şimdiden Allah kabul etsin.

Tesekkur ederım destegınden dolayı Insallah guzel bır talep gelırde bızde soyle guzel bır ıftar sunabılırız Smile
Bu arada yarında ben nasıpse kayserıdeyım Smile Gorusmek belkı zor olur fakat aklıma ılk sen geldın kayserı olunca Smile

Back to top
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı

Ruh Haliniz

Topics: 164

PostPosted: 14.09.2007, 23:35    Post subject:  Reply with quote

Omer vazgec bence bu islerden.Gordun iste olmuyor bulusma bi turlu gerceklesmiyor.Gerceklesse bile katilim 4-5 uyeyi gecmiyor ki bu rakam cok dusuk 8-9 bin uyesi olan bir forum icin...

Yonetim bu ise el atmadikca olmaz olmaz olmaz...
Baska forumlara giriyormusun bilemiyorum ama benim girdigim her forumda yonetimden birisi konu aciyor.su su tarihte saat bilmem kacta surda toplanilacaktir deniliyor.aynen 8-9 bin uyesi olan bir forum Istanbul da 47 tane arac sahibi ve uyeyi topluyor.Etkinlikler sabah basliyor kahvalti-cay sohbeti-herhangi bir etkinlik(pinball-bowling vs) ogle yemegi-fotograf cekimi ve 5 cayindan sonra da herkes dagiliyor.kafa dengi arkadaslar dagilmiyor geceyi beraber geciriyorlar vs...
bu gibi 5 tane bulusmaya katildim ve cok zevk aldim.aynen bu sitede de olmasini istiyoruz herkesin bu zevki yasamasini(zaten ilk defa gelen kimseler eminim ki iki eli kanda da olsa diger bulusmalarada kesin gelecektir) istiyoruz.

Ama olmuyor olmuyor olmuyor...

Dur bakalim Burdur tayfasi ne diyecek bu ise diyecem ama cok olsa yine 6-7 uye toplaniriz ve yine yoresel bir bulusma olur.bulusma degilde mini bulusma olur...
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI

Ruh Haliniz

PostPosted: 14.09.2007, 23:42    Post subject:  Reply with quote

Ebu Zer Gifari wrote:
Omer vazgec bence bu islerden.Gordun iste olmuyor bulusma bi turlu gerceklesmiyor.Gerceklesse bile katilim 4-5 uyeyi gecmiyor ki bu rakam cok dusuk 8-9 bin uyesi olan bir forum icin...

Baska forumlara giriyormusun bilemiyorum ama benim girdigim her forumda yonetimden birisi konu aciyor.su su tarihte saat bilmem kacta surda toplanilacaktir deniliyor.aynen 8-9 bin uyesi olan bir forum Istanbul da 47 tane arac sahibi ve uyeyi topluyor.Etkinlikler sabah basliyor kahvalti-cay sohbeti-herhangi bir etkinlik(pinball-bowling vs) ogle yemegi-fotograf cekimi ve 5 cayindan sonra da herkes dagiliyor.kafa dengi arkadaslar dagilmiyor geceyi beraber geciriyorlar vs...
bu gibi 5 tane bulusmaya katildim ve cok zevk aldim.aynen bu sitede de olmasini istiyoruz herkesin bu zevki yasamasini(zaten ilk defa gelen kimseler eminim ki iki eli kanda da olsa diger bulusmalarada kesin gelecektir) istiyoruz.

Dur bakalim Burdur tayfasi ne diyecek bu ise diyecem ama cok olsa yine 6-7 uye toplaniriz ve yine yoresel bir bulusma olur.bulusma degilde mini bulusma olur...

Yazına ılk once +1 dıyeyım ancak aracforumu yınede elden bırakmıyorum
Ben ankaraya gorevımı yapayımda gelen gelır gelmeyen gelmez Gecenlerdede oldugu gıbı benımle 1 kısı bıle olsa ben yıne varım yıne varım
Evet benım dıger bır kac sıtede daha aktıflıgım var Ve en son gecen hafta bır bulusmamız oldu ve onların vıdeosunu ekleyıpde mıllet bır bulusma gorsun dıye dusuncelım oluyor ama sımdı reklam ısı olacak dıye yapmıyorum
Bir bulusma cıkarıyoruz ya haberı olmayanlar bıze kızıyor Nıye bızı aramıyorsunuz da bızım nıye gec haberımız oluyor vs vs gıbı seyler Neyse bak sende ıyı bılıyorsun Smile

Bu arada sagol ancak fakat yıne topık aftıklıgını korusun 2-3 gune hersey bellı olur Zaten aracforumla ılgılı ve devamlı aktıf uyeler hemen hemen hergun onlıne oluyorlar Gorupde yazmasalar 2-3 gun sonra konuya kılıt cakılır

Back to top
DrifteR
ForumDrifteR

Ruh Haliniz

Topics: 135

PostPosted: 14.09.2007, 23:51    Post subject:  Reply with quote

Ebu Zer Gifari wrote:

arkadaşım sanada hak veriyorum ama bu iftar olayını biz öncedende düşündük ben destek veriyorum kardeşim durusoya biz bu mübarek ay'da bu etkinliği gerçekleştirmek istiyoruz gelecek arkadaşlarımızı'da bekliyoruz kısa zamanda talep artacağına inanıyorum...
Back to top
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı

Ruh Haliniz

PostPosted: 14.09.2007, 23:52    Post subject:  Reply with quote

Ben sana soyleyeyim is cikmaz...
dedigim gibi cikarsa da 3-5 uye olur onda da kalabalik olmayinca tadi cikmaz.
Biz cogu zaman sitedeki watcword-cvceg4-serkan1905-ve black caddy ile bulusuyoruz aksam yemegi vs... oluyor ama az kisi olunca tadi cikmiyor.
soyle en azindan 20 kisi olacakki kalabalikta kimin ne dedigi belli olmayacak sen sakrak bi bulusma olacak ama nerdeeee???

neyse hadi kolay gelsin tum Ankara tayfasina...

Sitede aktif olarak 6-7 tane Ankara li var bunlardan 3 u gelsin kafami kiracam Very Happy belki bana inat olsun diye hepsi gelir benimde isime gelir zaten yeterki gelsinler...
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI

Ruh Haliniz

PostPosted: 14.09.2007, 23:56    Post subject:  Reply with quote

Ebu Zer Gifari wrote:
Biz cogu zaman sitedeki watcword-cvceg4-serkan1905-ve black caddy ile bulusuyoruz aksam yemegi vs... oluyor ama az kisi olunca tadi cikmiyor.
soyle en azindan 20 kisi olacakki kalabalikta kimin ne dedigi belli olmayacak sen sakrak bi bulusma olacak ama nerdeeee???

Sitede aktif olarak 6-7 tane Ankara li var bunlardan 3 u gelsin kafami kiracam Very Happy belki bana inat olsun diye hepsi gelir benimde isime gelir zaten yeterki gelsinler...

Arkadaslar hadı bır govde gosterısıne var mısınız_?
Sonucunda halıl kafasını kıracak Very Happy Very Happy Very Happy
Tamam 2 kısı olduk Yok mu 3. kısı Very Happy
Very Happy Very Happy Very Happy

Neyse halıl caban ıcın sagol yaa Cıdden sagol Sabah bakıyoruz herkes gelıyorum mesajları yazıyormus Very Happy

Bana delıkanlıca gelıyorum dıyen cıksın herkesın ıstedıgı gun ve saate gıre ayarlama cekecez ama bakalım EVET dıyen kac kısı cıkacak

Eger sayı 3'ü gecerse ben gelmem Halılın kafaya yazık olacak cunku Very Happy

Back to top
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı

Ruh Haliniz

PostPosted: 15.09.2007, 00:03    Post subject:  Reply with quote

omerdurusoy wrote:
Ebu Zer Gifari wrote:

Arkadaslar hadı bır govde gosterısıne var mısınız_?
Sonucunda halıl kafasını kıracak Very Happy Very Happy Very Happy
Tamam 2 kısı olduk Yok mu 3. kısı Very Happy
Very Happy Very Happy Very Happy

Neyse halıl caban ıcın sagol yaa Cıdden sagol Sabah bakıyoruz herkes gelıyorum mesajları yazıyormus Very Happy

Bana delıkanlıca gelıyorum dıyen cıksın herkesın ıstedıgı gun ve saate gıre ayarlama cekecez ama bakalım EVET dıyen kac kısı cıkacak

Eger sayı 3'ü gecerse ben gelmem Halılın kafaya yazık olacak cunku Very Happy

Hadi bakalim 2 oldunuz siz bulusun Ankarada ki herkes gelsin de benim kafa onemli degil.Kirilir yine duzelir merak etmeyin yeterki su bulusmalara zemin hazirlansin her yoreden belli kisiler alissin ki ilerde buyuk bulusma yapilacaginda (cok gec kaldi ama ne yapalim kismet boyleymis) her yore kendi ekibini kursun gelsin...

Bakarsin belki bu pazar da Burdur tayfasi gelmek isterse ki zaten 5 kisi standart bulusma yapilir.Bu taraflarda akliniz olmasin 5 kisi saglam hazir.Yeterki baska yorelerde bulusma etkinlikleri bir raya otursun...
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI

Ruh Haliniz

PostPosted: 15.09.2007, 00:08    Post subject:  Reply with quote

Valla halıl ıste Ankaraya zemın hazırlamak ıcın ugrasıyoruz ama ınsallah olacaktır Boş ısler yaptıgımı sanmıyorum Nasıp dıyelım Ankara-burdur ortak nokta yapabılırız aslında Eger ankarayı guzel toplanırsa yapalım ortak noktada bulusma
Benım ıcın araclar onemlı degıl Tanısmak onemlı Insanı degerler kalacak cunku Ben 207 aracımla gelırım yarın bırgun satarım Ama arkadas cevresı cok onemlıdır Neyse bunu anlayanlar ıyı bılırler
Nasıp bakalım...
Kepce abımız var Onun ıslerı cok yogun aslında 2 gun oncede bırlıkteydık yıne onunla Smile Konuyu bahsedeyım Eger onunda musaıt gununu ayarlaya bılırsek ettık 3 Very Happy

Back to top
Post new topic   Reply to topic    www.aracforum.com Forum Index -> Buluşmalar-Toplantılar All times are GMT + 3 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum