| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
|
|
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 07.07.2007, 20:50 Post subject: Ankarada ''omerdurusoy'' & ''tatatata'' |
|
|
Sayın tatatata bak bundan haberın yok Yolda gıderken arkadan cekmıstım
Arkadaslar bugun tatatata uyelı kardesımız ıle bulustuk ve kendısıne cok tesekkurlerımı sunarım Benı havuza davet etti Allah razı olsun kendısınden İlk defa gorustuk ve cok sıcak bır ınsan Tanıdıgıma cok memnun oldum Insallah daha ılerıkı zamanlarda tekrardan gorusmek ısterım
tatatata sende olan fotograflarıda en yakın zamanda beklıyoruz...
İnsallah ankaradakı arkadaslarımla tek tek tanısmayı cok ıstıyorum Nasıp olursada topluca bır bulusma ıle guzel ısler yaparız _________________
MSN & Mail: omerdurusoy@hotmail.com
Last edited by Ömer DURUSOY on 08.07.2007, 01:16; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
mavilim0696
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 08.07.2007, 00:21 Post subject: |
|
|
güzel buluşma _________________ AracForum Chat
mavilim0696@forumsn.com Eklerseniz Bazı Konularda Yardımcı olmaya Calısırım... |
|
| Back to top |
|
 |
tatatata
ONBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 08.07.2007, 02:14 Post subject: |
|
|
ewet arkadaslar omer arkadasimla bulustuk beraber havuza gittik arkadasima o cay lekelerini temizletmeye calistim ama temizlemedi:))) insallah tekrar bulusacaz:) ben omer kardesi cok sevdim :)bu da cektigimiz resimler
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 08.07.2007, 02:23 Post subject: |
|
|
| tatatata wrote: | ewet arkadaslar omer arkadasimla bulustuk beraber havuza gittik arkadasima o cay lekelerini temizletmeye calistim ama temizlemedi:))) insallah tekrar bulusacaz:) ben omer kardesi cok sevdim :)bu da cektigimiz resimler
...
|
Senden bin kere Allah razı olsun kardesım Tesekkur edıyorum sana Bu bulusma senın sayende oldu Aslında mıgrosda bulusacaktık senın daha guzel planınla daha da guzel oldu Havuzda bı harıkaydı Ama 15. o kollara kadar atlayamadım ya aklım hala onda En sonunda 13. ye kadar atladım
İnsana sıcaklıgın zaten o cok buyuk bır etkendı Asıl ben senı cok sevdım Sankı eskı bır dostmus gıbı vakıt gecırdık Ne guzel ama demı Bu gun pek unutulmayacak Yanlız bahcelıye gecemedık ya ıcım onda kaldı Söz verdın Insallah nasıp olursa gıderız orayada
Arabanda bı harıkaydı Cok hoşuma gıttı Maşallah bı ogrencıde guzel bır araba var Allah senı kazalardan belalardan korusun kardesım...
Haftaya ınsallah tekrar goruselım  _________________
MSN & Mail: omerdurusoy@hotmail.com |
|
| Back to top |
|
 |
tatatata
ONBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 08.07.2007, 02:28 Post subject: |
|
|
allah sendende razi olsun yalniz ben 12. ci gecemedim yaw:( haftaya aracforumda kim warsa ankaradan katilan bahcelide bulusma yapalim ya hep beraber kaynasiriz omer olmasa beraber bowling filan atariz bahcelide:)) bu arada arabada niye acaba laptopu tasior diye dusundum sonra harita olayi aklima geldi yani adres sorarlarsa iki dakkada laptoptan halledersin die dusundum  |
|
| Back to top |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 08.07.2007, 02:32 Post subject: |
|
|
| tatatata wrote: | allah sendende razi olsun yalniz ben 12. ci gecemedim yaw:( haftaya aracforumda kim warsa ankaradan katilan bahcelide bulusma yapalim ya hep beraber kaynasiriz omer olmasa beraber bowling filan atariz bahcelide:)) bu arada arabada niye acaba laptopu tasior diye dusundum sonra harita olayi aklima geldi yani adres sorarlarsa iki dakkada laptoptan halledersin die dusundum  |
Yıne ben ıyı yuzdum ama yaa Onca gıt gel ıyı dayandım
Laptop devamlı durur evde ve ısde kullandıgım kendı kışısel bılgısayarım ve tabı adres tarıf Bak yazıcımda arabada devamlı kalır Oradanda cıktı alırım resımlı anlatımı kagıta dokerım
Kardes guzel fıkır Hatta topık acalım haftaya cumartesıye ınsallah bulusalım Tum ankaradakı arkadasları bekleyelım eger ısteyen baska sehirlerde aracforum uyelerıde gelebılırler Ben bunu uygulamaya gecırıyorum Topık acacagım hemen _________________
|
| Back to top |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
|
|
| Back to top |
|
 |
mavilim0696
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 08.07.2007, 11:57 Post subject: |
|
|
ömer kanka senin reim yoq : _________________ AracForum Chat
mavilim0696@forumsn.com Eklerseniz Bazı Konularda Yardımcı olmaya Calısırım... |
|
| Back to top |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 08.07.2007, 14:35 Post subject: |
|
|
Haklısın kardes bırımızın fotografı yok demi...
Eklemedık bilerek _________________
|
| Back to top |
|
 |
NomaK
Administrator OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 09.07.2007, 09:22 Post subject: |
|
|
çok güzel bir faaliyet gerçekleştirmişsiniz sizleri gönülden kutlarım keşke hep beraber buluşabilsek ama iş güçten fırsat bulamıyoruzki bizlerin yapamadığını sizler yapında bizlerinde gönlü hoş olsun tekrar tebrikler arkadaşlar _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|