| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
faf38
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3 adettir.
|
Tarih: 21.09.2007, 22:27 Mesaj konusu: arkadaşlar yardım lütfen |
|
|
| lpg li 2000 model klimalı hyundai accent 1.3 lx aracım var. 6 ay kadar önce aldım. Benim en büyük şanssızlığım sahip olduğum arabalar kışın soğuk havalarda ve sabah erken saatlerde çalışmakta zorlanıyorlar. Henüz eylül ayının ortasındayız ve araba sabah erken saatlerde zor çalışıyor. Kışın ne yaparım bilmiyorum. Marş dinamosunu söktürüp bakım yaptırdım. Sentetik yağ koydurdum. Kışın arabamın kolay çalışması için ne yapmam gerekiyor. Acaba çalıştırmayı benmi beceremiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 10 Kendisine 22 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1739 adettir.
|
Tarih: 21.09.2007, 22:52 Mesaj konusu: |
|
|
Lpg'li arabalar herzaman zor çalışır. önce benzinle 3000 deviri görünce lpg'ye geçen sistemler var onlara çevirirsen rahat edersin. _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
faf38
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3 adettir.
|
Tarih: 21.09.2007, 23:01 Mesaj konusu: |
|
|
| Anladığım kadarıyla sıralı sistem tavsiye ediyorsun.Tavsiyen için teşekkürler ama aracım enjeksiyonlu değil. |
|
| Başa dön |
|
 |
mavilim0696
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 32 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 4005 adettir.
|
Tarih: 22.09.2007, 09:59 Mesaj konusu: |
|
|
KArdeş e nkolayı şunu dene arabanı geceleri benzinde bırak çünki lpgde bırakınca araç zor çalıyor.
içine 5 ytlik benzin at kışın benzinde bırak sonra geri lpg al.. _________________ AracForum Chat
mavilim0696@forumsn.com Eklerseniz Bazı Konularda Yardımcı olmaya Calısırım... |
|
| Başa dön |
|
 |
MHMT
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 37 Kendisine 43 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1977 adettir.
|
Tarih: 27.09.2007, 11:59 Mesaj konusu: |
|
|
| mavilim0696 demiş ki: | KArdeş e nkolayı şunu dene arabanı geceleri benzinde bırak çünki lpgde bırakınca araç zor çalıyor.
içine 5 ytlik benzin at kışın benzinde bırak sonra geri lpg al.. |
mantıklı... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
hashokkabaz
ONBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 4 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 27 adettir.
|
Tarih: 16.10.2007, 13:41 Mesaj konusu: |
|
|
evet en basit çözüm bu. lpg yerine benzinde bırak sabah çalıştırıp tekrar lpg'ye geçir. Malesef lpg'li araçların neredeyse hepsinde var bu kışın çalışmama problemi... | Alıntı: |
KArdeş e nkolayı şunu dene arabanı geceleri benzinde bırak çünki lpgde bırakınca araç zor çalıyor.
içine 5 ytlik benzin at kışın benzinde bırak sonra geri lpg al..
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
forumyozgatlısı
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 1 Kendisine 2 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 204 adettir.
|
Tarih: 16.10.2007, 14:21 Mesaj konusu: |
|
|
senin araba bildiğim kadarıyla tek nokta enjeksiyon olması lazım, onlardada ilk çalışma benzinle olur bunu anlamanın yolu aracın iç kısmına takılan lpg göstergesine bakın eğer 2 kademeliyse (lpg-benzin) tek nokta enjeksiyonludur, 3 kademeliyse(lpg-kapalı-benzin) o zaman karburatörlü araçlarınkinden takılmıştır. 2 kademeli ve geç çalışıyorsa lpg den önce benzin de kolay çalışması için ustaya gerekeni yaptır lpg kendiliğinden düzelir büyük olasılıkla, iyi günler _________________ 94 favorit GLX
98 swift 1.3glx
2008 albea multijet |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|