| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
zaferbulut
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 8 adettir.
|
Tarih: 24.06.2007, 01:35 Mesaj konusu: artık ACCENT var |
|
|
araba çevrenize birbakın bütün taksiler ACCENT önceden şahin dogan vardı artık
ACCENT var özellile 1,6 16 v sıralı lpg taktırdım dizelden daha az yakıyor
üstelik daha verimli eski lpg li araçlar gibi hararet ve motoru yorma yok bende bir taksiciyim artık lpg ye geri dönüyoruz budizel arabaların arzasından bıktık size tafsiyem Hyundai ACCENT 1,6 16 v ingilterede kıraliyet ayilesi bile sarayda arabalrına sıralı lpg taktırmış siz onlardan dahamı zenginsiniz. üstelik parçası da ucuz fiyat italyanların Renault fıransızların Hyundai korenin bence eniyisi koreyi destelemek |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 43 Kendisine 185 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3259 adettir.
|
Tarih: 24.06.2007, 09:20 Mesaj konusu: |
|
|
acaba hyundai bayisi misiniz?
her yere ayni yazilari yazmissiniz.birde uslubuzu aynen showroomdaki saticilara benzetim. _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
Çektiysen kahrımı, helal et hakkını, zorlu sevdam HOŞÇAKAL! |
|
| Başa dön |
|
 |
zaferbulut
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 8 adettir.
|
Tarih: 24.06.2007, 10:30 Mesaj konusu: |
|
|
| BU yorumların sebebinedir insanları bigilendirmek galibasen Volkswagen bayisin heryerde o resimle yazıların var saygılar |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 43 Kendisine 185 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3259 adettir.
|
Tarih: 24.06.2007, 11:41 Mesaj konusu: |
|
|
| zaferbulut demiş ki: | | BU yorumların sebebinedir insanları bigilendirmek galibasen Volkswagen bayisin heryerde o resimle yazıların var saygılar |
anladim.
yok ben ogrenciyim.resimden derken avatarimdan bahsediyorsunuz galiba.
tabi ki amac paylasim ve bilgi verme ama yazinizi ilk okuyunca sanki karsimda bir showroom un yetkili saticisi var zannettim
accent era gercekten o sinifta yani b segmenti sedan araclarin arasinda hatiri sayilir bir yeri var.ozellikle dizel motoru performans ve yakit ekonomisi yonunde cok degerli.
fakat ic hacmi ve bagaj hacmi rakipleri clio symbol albea gibi araclara gore biraz kucuk.arka tasarim olarak hosuma gitmiyor arac.
bu sinifta alinabilecek guzel bir arac. _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
Çektiysen kahrımı, helal et hakkını, zorlu sevdam HOŞÇAKAL! |
|
| Başa dön |
|
 |
zaferbulut
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
|
Tarih: 24.06.2007, 12:03 Mesaj konusu: |
|
|
| bendeki araba eski kasa ACCENT 2004 .Yanlızca artık şahin doganın yerine geçtigini düşünüyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
nightmare34
JaZZgıRR OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 9 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 558 adettir.
|
Tarih: 24.06.2007, 13:52 Mesaj konusu: |
|
|
accent, albea, sümbül vs. araçların taksi olarak kullanılması çok iyi oldu çünkü şahinlerin her an dağılma korkusuyla taksiye binemez olmuştuk.  _________________ 2000 suzuki maruti 0.8cc 37hp beyaz
1992 nissan terrano 2.7td 100hp füme gri
2008 nissan qashqai tekna executive 1.6cc 115hp gümüş gri
2008 honda jazz elite 1.4 83hp gümüş gri |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 10 Kendisine 22 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1739 adettir.
|
Tarih: 25.06.2007, 09:06 Mesaj konusu: |
|
|
| zaferbulut demiş ki: | | bendeki araba eski kasa ACCENT 2004 .Yanlızca artık şahin doganın yerine geçtigini düşünüyorum |
hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum ama Bursa'da Taksici ve Dolmuşçular arasında ençok Logan görüyorum. Dolmuşçu ve taksici tanıdıklarım var onlarda temiz iknci el şahin bulursak alıyoruz eğer bulamazsak Tercih logan oluyor veya albea veya Symbol oluyor diyorlar. Accent'e gelince oda var ama aşırı bir yoğunluk yok. Passat, Yeni astra, Corolla, Mercedes, 307, Megane II, vs araçalarda görmek mümkün ama şu ara ençok logan görüyorum ve baz modellerinin tercih edilmeye başalandığını görmeye başladık. _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
firari83
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 7 adettir.
|
Tarih: 22.10.2007, 19:25 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşalr bence saydığınız araçlar arasında clio, logan vs en konforlusu era dır _________________ biliyorsan konuş da alim sansınlar,
bilmiyorsan sus da adam sansınlar |
|
| Başa dön |
|
 |
berkhans
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 9 adettir.
|
Tarih: 11.11.2007, 19:46 Mesaj konusu: Hyundai Accent Era 1.6 Select |
|
|
Herkese Merhabalar...
Yaklaşık bir senelik, babamla birlikte yapmış olduğumuz araba araştıramasında, en son olarak alabileceklerimiz listesinde şu arabalara karara verdik:
1. Hyundai Accent Era (İkinci El ya da Sıfır)
2. Toyota Corolla (2005)
3. Fiat Grande Punto (İkinci El ya da Sıfır)
4. Opel Meriva (2004 - 2005)
5. Ford Tourneo Connect (2006 - 2007)
6. Ford Fusion (2006 - 2007)
işte genel olarak elediğimiz arabalar bunlardı. En son babam bana sordu. Ford Connect - Corolla - Era arasında sence ne olsun dedi. Bende 0 km olursa Accent Era Select olsun dedim. Tamam dedi o da. Ertesi gün gitti anlaşmayı yaptı. 16 Kasım 2008 Cuma günü teslim alacağız.
İnşallah Hayırlısı olur. Siz bu konu hakkında ne dersiniz?
İkinci El Toyota Corollada kararlıydım ama Era da çok hoşuma gitti. Toyota Corolla ya yakın da genişliği var. Arka diz mesafesi çok cömert. Arabada:
4 hava yastığı
Otomatik Klima (Polen Filtreli - Elektronik)
Ön/Arka Kol Dayama - Bardaklıklar
Gözlük koyma yeri - harita lambaları
4 cam elektrikli
elektrikli - ısıtmalı yan aynalar
cd/mp3/wma player
Ön/Arka Sis Farı
gibi birçok hatırlayamadığım özelliği var. Hoşuma gitti. İnce ayrıntılara yer vermiş.
Sizin yorumlarınız? _________________ Kaymaz Beldesi Admin
*2008 Hyundai Accent Era 1.6 Select Platin Gri* |
|
| Başa dön |
|
 |
MHMT
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 37 Kendisine 43 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1977 adettir.
|
Tarih: 11.11.2007, 20:09 Mesaj konusu: |
|
|
öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...tasarım v.s. açısından era fena araba deil ama şahsi fikrim peşin param varsa ikinci elde olsa corolla olurdu bu seçeneklerden  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|