| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 10 Kendisine 22 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1739 adettir.
|
Tarih: 20.06.2007, 14:22 Mesaj konusu: Bir İmza'm Olacaktı! |
|
|
1999 - 2000 yıllarında Üniversiteye yeni girmiştim. 2002 yılında benimde sıfır %100 Türk olan bir arabam olacaktı. Adı İmza'ydı! Hayallerimi süslemişti bir müddet.
Hayalim üniversiteyi bitirmeme 1-1,5 yıl kala erçekleşecekti. Kız arkadaşımı (şimdi eşim olan hatun kişiyi ) alıp gezecektik. Evime kafama estiği anda çıkıp gidecektim anacığıma kavuşacktım, özlediğim sıcacık yemeklerini yiyecektim. Babacığımın beni okutabilmek için fedekarca çalışıp didinerek döktüğü terinin kokusunu koklayacaktım.
Bu araba çok ucuz olacaktı, benim ilk otomobilim olacaktı hemde %100 TÜRK olacaktı. Benim milletimin arabası olacaktı. Siirt'te kurulacaktı fabrikası, doğudaki benim insanım kalkınacaktı, Türki Cumhuriyetlere satılarak bizim kardeşlerimizde bu nimetten faydalanacaktı.
Şimdi ise içimde acı bir hayal olarak yatmakta ve resimlerine baktıkça gözlerim buğulamakta. Sadece bir fırsat avcısının, duygu sömürücüsünün tuzağıymış meğerse.
Birgün belki bu milletinde bir arabası olur!
İyi forumlar... _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 9 Kendisine 62 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2528 adettir.
|
Tarih: 20.06.2007, 14:26 Mesaj konusu: |
|
|
Bızı en zayıf noktamızdan vurdular dımı kayayasak  _________________
MSN & Mail: omerdurusoy@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 10 Kendisine 22 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1739 adettir.
|
Tarih: 20.06.2007, 14:27 Mesaj konusu: |
|
|
| omerdurusoy demiş ki: | Bızı en zayıf noktamızdan vurdular dımı kayayasak  |
Abi nediyosun. İçim parçalanıyor! _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 43 Kendisine 185 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3259 adettir.
|
Tarih: 20.06.2007, 14:28 Mesaj konusu: |
|
|
bu araci bir tv kanalinda tanitmislardi.
arac gelmisti ve herkesten bir alkis islik sesleri vs...
o gunu dun gibi hatirliyorum.
yazik oldu.ne diyelim Allah'in dan bulsunlar.bu milleti soya soya nereye kdar gidecek bakalim gorecegiz.
simdi de Hattat firmasindan bahsediliyor ya insallah onun sonu da boyle olmaz.gerci bu konuda hic umitli degilim ama insallah olur ne diyeyim.
iyi forumlar. _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
Çektiysen kahrımı, helal et hakkını, zorlu sevdam HOŞÇAKAL! |
|
| Başa dön |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 9 Kendisine 62 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2528 adettir.
|
Tarih: 20.06.2007, 14:34 Mesaj konusu: |
|
|
| kayayasak demiş ki: | | omerdurusoy demiş ki: | Bızı en zayıf noktamızdan vurdular dımı kayayasak  |
Abi nediyosun. İçim parçalanıyor! |
Ya sen ne dıyorsun yaa Fadıl gelıp tanıtmıstı Bı adamla bır bayan aracı sahneye getırmıslerdı Ha bıde cocuk vardı Aynı arac kırmızı ıdı oda Herkes ne sevınmıstı yaaa Guya bekleyecektık Galıba 2 yıl ıcınde pıyasaya sunacaklardı Babamda benı heveslendırmıstı Sana ıste bak bunu alırız demıstı Ve sonuc...
Arkadasım mıllet ıyı dolandırıldı fakat sunuda benım gorusum olarak ıfade edeyım bu ıs belkı bırılerının masaya yumruk vurmasıyla gerceklesmemış olabılır Ve sonucunda buyuk bır parada kaldırmak da dogmus olabılır Ya buda degılde bızım bılmedıgımız neler donuyor ortada Bız sadece sokaklarda gezıyoruz Neyse o bu degılde JET FADIL ve saz arkadasları ıyı ıs yapmıs oldu gorunuyorlar Zaten sımdı kendısı parmaklıklar ardında bılıyorum Siirt jetpa spor bıle 1.lıge cıkmıstı   Şimdi adı yok  _________________
MSN & Mail: omerdurusoy@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 20.06.2007, 14:46 Mesaj konusu: |
|
|
Zaten 2 araç prototip olarak üretildi. Bu fotoğraflardaki araçlar onlardı. Bir şekilde Türkiyeye bu yaptırlmadı. _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 20.06.2007, 18:01 Mesaj konusu: |
|
|
Bu aracın tasarımıda benim çok hoşuma gitmişti ki halen daha bence süperdir. Mesela mercedes ve diğer markalar aynalarına daha yeni sinyal eklerlerken İmza'da 1999 yılında yapılmış olan tasarımda bu mevcuttur. Hatlar şu zamanda yeni kasa olarak üretilen araçları andırıyor. Keşke birisi alsa şu projeyide eksik yanları varsa onları geliştiripte üretse şu arabayı. _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
sedir
ForumÖğretmeni OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 29 Kendisine 21 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 969 adettir.
|
Tarih: 20.06.2007, 18:16 Mesaj konusu: |
|
|
Araç gerçekten de güzel ve ileri görüşlü birileri tarafından çizilmiş olsa gerek. _________________ Türkçe hepimizin ortak değeridir, lütfen, daha çok ve daha duru bir Türkçe kullanalım |
|
| Başa dön |
|
 |
katharsis
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 28 Kendisine 35 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1411 adettir.
|
Tarih: 20.06.2007, 18:34 Mesaj konusu: |
|
|
türkler bu işi biliyo ya tek bu deil biçak güzel arabanın tasarımcısı türkdü  _________________ tek rakibim THY..! |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 21.06.2007, 08:30 Mesaj konusu: |
|
|
Valla biz işi bilimiyomuyuz bilmiyomuyuz pek anlamadım. Süper tasarımlar var (gerçi imza'nın tasarımını yabancılar yaptı diye söylenti vardı o dönem) ama icraat yok. Neden yapamıyoruz ki!? _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|