| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
hızlıgonzales
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 8 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 143 adettir.
|
Tarih: 17.01.2007, 13:08 Mesaj konusu: Birazda motor........... |
|
|
|
 |
skyline_mehmet
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 5 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 115 adettir.
|
Tarih: 25.01.2007, 16:39 Mesaj konusu: |
|
|
GÜZEL MOTORLAR UÇAR BU MOTORLAR ABİ YA...  |
|
| Başa dön |
|
 |
Müslim YAVUZ
YÜZBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 4 Kendisine 14 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 625 adettir.
|
Tarih: 25.01.2007, 16:45 Mesaj konusu: |
|
|
| skyline_mehmet demiş ki: | GÜZEL MOTORLAR UÇAR BU MOTORLAR ABİ YA...  |
kullanmış gibi bir sunumun var. kullandın mı yoksa.?  _________________ ALLAHIN HÜKMÜ İLE HÜKMETMEYENLER KAFİRLERİN TA KENDİLERİDİR.
MAİDE SURESİ 44. AYET.
SİTE İÇİNDE CHAT İÇİN TIKLAYIN !
 |
|
| Başa dön |
|
 |
karadağ
YÜZBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 2 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 403 adettir.
|
Tarih: 02.02.2007, 00:02 Mesaj konusu: |
|
|
iki teker bir tutkudur bence nekadar tehlikeli olsa bile ben çok seviyorum _________________ İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur(MEVLANA) |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 43 Kendisine 185 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3259 adettir.
|
Tarih: 13.02.2007, 00:36 Mesaj konusu: |
|
|
bende cok severim motorlari ama yaris motoruna binmeye korkuyorum.
bugune kadar da hic binmedim.
hizlanmalari gercekten de cok iyi.
adrenalin tutkusunu son derece iyi bir sekilde hissettirebilir diye tahmin ediyorum.
ama kullanmaya korkuyorum.
sevgili dayim (ruhunu dua ile aniyorum) motor tutkusu olan bir insandi.
motor kazasi yapti ustelik te hic sucu yokken.vefat etti.
trafikte 2 tekerlekli makinalara hic saygi yok.
cok dikkatli olmak gerekiyor birde kesinlikle ne olursa olsun kask takilmali...
selamlar... _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
Çektiysen kahrımı, helal et hakkını, zorlu sevdam HOŞÇAKAL! |
|
| Başa dön |
|
 |
pikachu
Uzaklaştırıldı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 3 Kendisine 2 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 357 adettir.
|
Tarih: 17.02.2007, 23:12 Mesaj konusu: |
|
|
| ya gercekten süper bu aletler arkadaslar , dediğiniz gibi çok tehlikeli ama insana derdi tasayı unutturuyor , bir kez kuzenimin arkasına bindim bi yere giderken sonra adeta deyim yerindeyse asık oldum bu alete ,fazla deil bir defa da sürme fırsatı buldum kısa bir mesafe gercekten harika bir duygu, hepinize tavsiye ederim,ama kaskınızı takmanız ve trafikte slalom yapmamanız şartıyla |
|
| Başa dön |
|
 |
gaziwarrior
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 1 Kendisine 3 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 176 adettir.
|
Tarih: 17.02.2007, 23:17 Mesaj konusu: |
|
|
harbi çok zevkl aletler ben de yasın tatillerde scooter kiralıorum fethiye de scooter bile insanı heyecanlandırıo ama sürerken hiç arkaya bnmekten zev almadım.tabi bayan motor sürücüsü az  |
|
| Başa dön |
|
 |
pikachu
Uzaklaştırıldı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 3 Kendisine 2 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 357 adettir.
|
Tarih: 17.02.2007, 23:32 Mesaj konusu: |
|
|
abuzer basın saolsun arkadasım Allah rahmet eylesin dayına, böyle olaylar bizleri üzüyor , dediğin gibi trafikte motorlara hesaba almıyolar fazla , onun için motorcunun iki kat daha dikkatli olması lazım ama motorcu ne kadar dikkatli olursa olsun karsıdaki kisiye bağlı birazda, sonucta iki tekerli bir arac ve en ufak bir temasta anında dengeni kaybediyorsun ve ne yazıkki motor kazalarının da ölüm riski çok çok yüksek, dediğim gibi motorcuya düsen güvenlikle ilgili bütün ekipmanları eksiksiz olmalı iki kat daha fazla dikkatli olmalı deyim yerindeyse gözünü dört açmalı , özellikle hayatında hiç motora binmemis bir adam gidipte kullanamayacağı tipte motor almamalı ben çevremde çok görüyorum adam hayatında motora binmemis gitmis yarıs motoru almıs heves uğruna,böyle şeyler kazaya davetiye çıkarıyor, ayrıca türkiye yollarıda motor sürmekiçin pek elverisli değil aslında çok çukur var ,arabayla bile düsünce aceba teker çukurda mı kaldı diye dönüp bakıyoruz oraya motorla düştüğümü düşünemiyorum bile, bir de bu çin malı scooterlar normal bir motora göre çok tehlikeliymis arkadaslar, mersin devlet hastanesinde çalısan bir tanıdığımın söylediğine göre günde 8-10 tane scooter kazası yapan adam getiriyolarmıs , neyse biraz uzun oldu bu konu aslında uzadıkça uzar , son olarak motora binerken fazla cesur olmayın derim biraz korkun (dikkatli olmanız açısından) bu arada bi dergide okumustum motorsiklet değil motosiklet mis bu aracların adı ( aklıma gelmisken söyleyim dedim ) |
|
| Başa dön |
|
 |
pikachu
Uzaklaştırıldı OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 27.02.2007, 00:58 Mesaj konusu: |
|
|
ya bu motorlar çok hosuma gidiyor ama daha 1 hafta önce arkadasım düstü motordan, pekte motora benzemiyor bindiği şey ama (scooter), aval aval sağını solunu izliyomus canım kardesim, sonra önüne bi bakmıs araclar fren yapıyor , tabi bu da şehir içinde 70-80 yapan bi velet, frene basar basmaz motor altından kaymıs, birazda panik fren yapmıs aslında, motor yerde arkadas yerde, çocuk yolun kenarına savrulmus allahtan yoksa arkadan araclar geliyomus, kafasındaki kaskı görseniz heryeri çizilmiş, ucuz kurtuldu yani , bir dahaki sefere bu kadar şanslı olmayabilir, arkadaslar aman scootera binmeyin derim bana sorarsanız binecekseniz motora benzeyen bişeye binin bari  |
|
| Başa dön |
|
 |
maynak
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 10 adettir.
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|