| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
alican
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 6 adettir.
|
Tarih: 30.09.2007, 17:56 Mesaj konusu: Bu aleti nerede bulabilirim? |
|
|
selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum, bir parça arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim, istanbul anadolu yakasında oturuyorum.
Aşağıda resmi bulunan aleti arıyorum.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 10 Kendisine 22 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1739 adettir.
|
Tarih: 30.09.2007, 20:55 Mesaj konusu: |
|
|
Manometreli hava tabancası mı bu? _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
ıkonıumod86
ER OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2 adettir.
|
Tarih: 30.09.2007, 21:20 Mesaj konusu: |
|
|
| sanayide yedek parçacılara bi sor istersen onlar seni yönlendirir. |
|
| Başa dön |
|
 |
alican
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 6 adettir.
|
Tarih: 30.09.2007, 22:47 Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşlar bu fren havası almaya yarayan bir alet, vacuum pump brake bleeder asıl adı türkçesini bilmiyorum. prenspibi kompressörün tam tersi şeklinde çalışıyor, pompaladıkça havayı çekerek vakum yapıyor. sanayiye baktım aleti tanıyan çıkmadı. |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 10 Kendisine 22 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1739 adettir.
|
Tarih: 01.10.2007, 14:03 Mesaj konusu: |
|
|
| alican demiş ki: | | arkadaşlar bu fren havası almaya yarayan bir alet, vacuum pump brake bleeder asıl adı türkçesini bilmiyorum. prenspibi kompressörün tam tersi şeklinde çalışıyor, pompaladıkça havayı çekerek vakum yapıyor. sanayiye baktım aleti tanıyan çıkmadı. |
Kareş eğer öyle ise frencilere gideceksin. _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
alican
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
|
Tarih: 02.10.2007, 03:17 Mesaj konusu: |
|
|
| kayayasak demiş ki: | | alican demiş ki: | | arkadaşlar bu fren havası almaya yarayan bir alet, vacuum pump brake bleeder asıl adı türkçesini bilmiyorum. prenspibi kompressörün tam tersi şeklinde çalışıyor, pompaladıkça havayı çekerek vakum yapıyor. sanayiye baktım aleti tanıyan çıkmadı. |
Kareş eğer öyle ise frencilere gideceksin. |
var mı önerebileceğin bir yer birader? |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 02.10.2007, 11:15 Mesaj konusu: |
|
|
| alican demiş ki: | | kayayasak demiş ki: | | alican demiş ki: | | arkadaşlar bu fren havası almaya yarayan bir alet, vacuum pump brake bleeder asıl adı türkçesini bilmiyorum. prenspibi kompressörün tam tersi şeklinde çalışıyor, pompaladıkça havayı çekerek vakum yapıyor. sanayiye baktım aleti tanıyan çıkmadı. |
Valla sanırım yok. Ama arabamın frenleri için gittiğim bir frenci var ona sorarım amaaaa nezaman gideceğim konusunda şunu söyleyeyim "herhalde 10-15km sonra. Buda 1-1,5 yıl sonra olur galiba" _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
alican
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
|
Tarih: 02.10.2007, 13:43 Mesaj konusu: |
|
|
| kayayasak demiş ki: | | alican demiş ki: | | kayayasak demiş ki: | | alican demiş ki: | | arkadaşlar bu fren havası almaya yarayan bir alet, vacuum pump brake bleeder asıl adı türkçesini bilmiyorum. prenspibi kompressörün tam tersi şeklinde çalışıyor, pompaladıkça havayı çekerek vakum yapıyor. sanayiye baktım aleti tanıyan çıkmadı. |
Valla sanırım yok. Ama arabamın frenleri için gittiğim bir frenci var ona sorarım amaaaa nezaman gideceğim konusunda şunu söyleyeyim "herhalde 10-15km sonra. Buda 1-1,5 yıl sonra olur galiba" |
araba tamircilerinde olacağını sanmam, çünkü bu alet motorsiklette kullanılıyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 02.10.2007, 13:45 Mesaj konusu: |
|
|
Kardeş kusura bakma o zaman hiç yardımcı olamam. Çünkü Motorsiklet bana çok uzak bir konu oldu, yıllardan beridir. Ama şu chaper dedikleri amerkan motorları ve onların üzeindeki güzel amerkan kızlarını hala seviyorum.  _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
alican
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
|
Tarih: 02.10.2007, 22:11 Mesaj konusu: |
|
|
| kayayasak demiş ki: | Kardeş kusura bakma o zaman hiç yardımcı olamam. Çünkü Motorsiklet bana çok uzak bir konu oldu, yıllardan beridir. Ama şu chaper dedikleri amerkan motorları ve onların üzeindeki güzel amerkan kızlarını hala seviyorum.  |
kardeş sorun değilde, motorsiklet alt forumu diye yazdım ben bu mesajı.
Neyse genede teşekkür ederim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|