| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 43 Kendisine 185 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3259 adettir.
|
Tarih: 08.03.2007, 00:27 Mesaj konusu: citroen c4 picasso |
|
|
mpv sinifta secilebilecek araclardan bi tanesi.
bu sinifta scenic i begeniyorum ama bence en zorlayici rakibi bu arac.
tabi ford un s max ini da unutmamak lazim.
aracin fiyatlarini inceleyelim.
ulkemizde 1.6 hdi 110 hp lik motorla satisa sunuluyor.
fiyati ise 53000 ytl.
bu araca bu para verilir mi beni ilgilendirmez
alacak olan dusunsun
bir kac tane de foto ekleyeyim.
fotodaki arac c4 picassonun en donanimli versiyonu sayilir.turkiyedeki kardesleriyle farklilik gosterebilir.ilginize...
yorumlar sizi bekliyor.
 _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
Çektiysen kahrımı, helal et hakkını, zorlu sevdam HOŞÇAKAL! |
|
| Başa dön |
|
 |
gaziwarrior
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 1 Kendisine 3 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 176 adettir.
|
Tarih: 08.03.2007, 01:27 Mesaj konusu: |
|
|
paylaşım için teşekkürler...
araç çok dar gbi geldi gözüme...ayrıca (galiba scenic de bu motoru kullanıo) motoru kuvvetsiz kalır kasasına göre.S-max le boy ölçüşemez... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 43 Kendisine 185 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3259 adettir.
|
Tarih: 08.03.2007, 01:33 Mesaj konusu: |
|
|
| gaziwarrior demiş ki: | paylaşım için teşekkürler...
araç çok dar gbi geldi gözüme...ayrıca (galiba scenic de bu motoru kullanıo) motoru kuvvetsiz kalır kasasına göre.S-max le boy ölçüşemez... |
yok scenic hdi 110 hp motoru kullanmiyor.
kendi teknolojileri olan dci sistemini kullaniyor.
turkiyede 100 hp lik dci motorla satiliyor(dizel versiyonu)
avrupada ise dci 120 hp var ve daha ustu de var. _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
|
| Başa dön |
|
 |
firat guner
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 49 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1451 adettir.
|
Tarih: 08.03.2007, 02:13 Mesaj konusu: |
|
|
aracın dış görünüşü hoşuma gitti.içide çok hoş.bence fena bir araba değil tek kötü yanı sanki fiyatı gibi  |
|
| Başa dön |
|
 |
ersineren
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3 adettir.
|
Tarih: 21.03.2007, 05:29 Mesaj konusu: |
|
|
nasil fiyati kotu analamdim. az once smaxin fiyatina baktim ayrica scenic inde .. ikise daha yuksek fiyatta bu c4 picassodan
ayrica ozellikleride cok hos geldi bana .. servisi ne durumda turkiyede ve kullanicilarin goruslerini aktarmalarini isterdim. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 21.03.2007, 12:36 Mesaj konusu: |
|
|
| ersineren demiş ki: | nasil fiyati kotu analamdim. az once smaxin fiyatina baktim ayrica scenic inde .. ikise daha yuksek fiyatta bu c4 picassodan
ayrica ozellikleride cok hos geldi bana .. servisi ne durumda turkiyede ve kullanicilarin goruslerini aktarmalarini isterdim. |
turkiyede fiyat olarak biraz pahali diger rakiplerine gore.
en pahalisi s-max.
zaten s-max bu araclara gire bir boy buyuk.
ama scenic daha uygun fiyatli.
ama diger ulekelerde fiyatlar nedir bilemiyorum.
bunun icin firmalarin web siteleri incelenirse daha iyi olur.
iyi forumlar dilerim. _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
|
| Başa dön |
|
 |
atakanov
ONBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 22 adettir.
|
Tarih: 04.04.2007, 16:40 Mesaj konusu: |
|
|
| c4 picassoyu denizlide yağılan küçük bi fuarda inceledim pek bakamadım ama 2001 model xsara picassomuz vardı 1.6i 90 beygir o cüsseye o motor küçük ama gayet rahat ir arabaydı ayrıca ford s max sharan ve espace sınıfında bir araçtır ve c4 picasso ve scnicle karşılaştırılamaz c max derseniz o başka |
|
| Başa dön |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 9 Kendisine 62 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2528 adettir.
|
Tarih: 04.04.2007, 16:47 Mesaj konusu: |
|
|
Bende bu konuyu yenı goruyorum Ne kadar taleb olur orası bıraz mechul Benımde dıs gorunusden zıyade aracın ıcı daha cok dıkkatımı cektı Sahsen onu kullanmak ısterdım _________________
MSN & Mail: omerdurusoy@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
volkanc4
ONBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 24 adettir.
|
Tarih: 06.04.2007, 14:07 Mesaj konusu: |
|
|
slm arkadaslar bu arac önce dar degil ben inceledim evimiz kadar genis citroen bu araçtan hiç bi teknolojisini esirgememiş ama türkiye yollarına gelir mi bilmem gerçi arabada cok yumsak bi süspansiyon sistemi varmış ama tıkırttı yapabilir türkiye yollarında, ici mükemmel ucak gibi dıs tasrımı biraz kaba motoru cok ii bende bu motoru kullandıgım icin demiyorum süper bi cekiş gücü var aynı gücteki benzinli motorlar arkadan el sallıyor anca  |
|
| Başa dön |
|
 |
ibolobi
Uzaklaştırıldı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 7 Kendisine 18 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 526 adettir.
|
Tarih: 24.05.2007, 00:30 Mesaj konusu: |
|
|
güsel araç _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|