| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
gaziwarrior
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 1 Kendisine 3 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 176 adettir.
|
Tarih: 18.02.2007, 14:27 Mesaj konusu: Compass... |
|
|
| Jeep in en yeni ve en ucuz aracı olan compass hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum.Bence dışındaki heybetli görünüm içeride büyük bir hayal kırıklıı yaşatıyor.Çok ilkel kalmış uzak dogulu suvlara göre... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 43 Kendisine 185 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3259 adettir.
|
Tarih: 18.02.2007, 14:31 Mesaj konusu: |
|
|
bence de dis ve ic gorunum kotu olmus.
ama ic kisim yine de fena sayilmaz.
 _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
Çektiysen kahrımı, helal et hakkını, zorlu sevdam HOŞÇAKAL! |
|
| Başa dön |
|
 |
gaziwarrior
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 1 Kendisine 3 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 176 adettir.
|
Tarih: 18.02.2007, 14:35 Mesaj konusu: |
|
|
| Bence de içi çok kötü dışı idare eder.İçindeki klima dügmelerine baksana manuel uyuz oldum nası bişeyse.Ayrıca kadranı da bişeye benzemio çogu amerikan gbi... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 43 Kendisine 185 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3259 adettir.
|
Tarih: 18.02.2007, 14:38 Mesaj konusu: |
|
|
commonder bile 2006 nin ilk yarisinda 27 tane satmis.
6 ayda 27 tanelik satis rakami cok dusuk.
dusunun bi de commonder.
GRAND CHEROKEE 269 tane satmis 2006 nin ilk yarisinda.
compass ile ilgili verilere ulasamadim  _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
|
| Başa dön |
|
 |
gaziwarrior
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 18.02.2007, 14:43 Mesaj konusu: |
|
|
| Dogrudur arkadaşım.Ama bu araç küçük deişiklerle tüm japonları alt edebilir çünkü fiyatı acaip çok uygun... |
|
| Başa dön |
|
 |
pikachu
Uzaklaştırıldı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 3 Kendisine 2 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 357 adettir.
|
Tarih: 18.02.2007, 18:29 Mesaj konusu: |
|
|
| bence araç çok güzel , sadece lastikleri ve jantları bi elden geçirmek lazım |
|
| Başa dön |
|
 |
sedir
ForumÖğretmeni OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 29 Kendisine 21 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 969 adettir.
|
Tarih: 27.02.2007, 23:03 Mesaj konusu: |
|
|
Bir süredir yakın zamanda almayı düşündüğüm Jeep Compass ile ilgili yerli ve yabancı forumları takip ediyorum. İlk defa da bu foruma kaydolarak cevap yazıyorum. Dikkatimi çeken şu ki özellikle Türkçe forumlarda Compass genelde negatif değerlendirilmiş, Ancak piyasaya yeni sürülen bir araç olması nedeniyle düşüncelerin genellikle duygusal ve görsel olduğunu düşünüyorum. Yani kullanımı az olan bir araç için görüntüye bakılarak çok fazla mı fikir öne sürülüyor. Sizler ne diyorsunuz? Haksız mıyım? Cevap gelirse bu konuyu biraz derinleştirmeyi ve birlikte CRV, RAV4, Sorento, Sportage, Tucson ile karşılaştırmalar yapmayı istiyorum.
Herkese muhabbet dolu selam ve merhabalar. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ahkar
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 9 adettir.
|
Tarih: 27.02.2007, 23:24 Mesaj konusu: |
|
|
Sedir öncelikle hoşgeldin...
Söylediğin gibi bir karşılaştırma hazırlarsan çok güzel olur.
Uygun fiyat deniyorda fiyatı ne kadar arkadaşlar ? |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 27.02.2007, 23:56 Mesaj konusu: |
|
|
| sedir demiş ki: | Bir süredir yakın zamanda almayı düşündüğüm Jeep Compass ile ilgili yerli ve yabancı forumları takip ediyorum. İlk defa da bu foruma kaydolarak cevap yazıyorum. Dikkatimi çeken şu ki özellikle Türkçe forumlarda Compass genelde negatif değerlendirilmiş, Ancak piyasaya yeni sürülen bir araç olması nedeniyle düşüncelerin genellikle duygusal ve görsel olduğunu düşünüyorum. Yani kullanımı az olan bir araç için görüntüye bakılarak çok fazla mı fikir öne sürülüyor. Sizler ne diyorsunuz? Haksız mıyım? Cevap gelirse bu konuyu biraz derinleştirmeyi ve birlikte CRV, RAV4, Sorento, Sportage, Tucson ile karşılaştırmalar yapmayı istiyorum.
Herkese muhabbet dolu selam ve merhabalar. |
evet arkadasim bu arac hakkindaki yorumlarim tamamen gorsel.
araci daha yakindan gormek nasip olmadi
sadece fotolardan bakarak bi yorum yaptim.yani kisisel ve gorsel yorumlar.
halbuki bu araclarda bakilmasi gereken en onemli seyler var.
awd mi 4wd mi.yakinlasma acisi kac.off road ta tutunma katsayilari nedir.tirmanmadaki acisi nedir vs. vs.
bu araclarda asil onemli olan seyler bunlar.
fakat her ne kadar bahsettigim degerler iyi olsada disini ve icini sevmedigim bir araci almam.yakindan incelemek gerekiyor tabi ama fotolara gore yorum yaparsam gorsel anlamda benden gecer not alamaz
varsa bilgilerinizi paylasabilir tartisma ortami yaratarak guzel sonuclara cikabiliriz. _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
|
| Başa dön |
|
 |
pikachu
Uzaklaştırıldı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 3 Kendisine 2 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 357 adettir.
|
Tarih: 28.02.2007, 01:44 Mesaj konusu: |
|
|
| aslında senin dediğin şeyler pek te geçerli değil bence bu araclar için yani yaklasma acısı ,tutunma katsayısı ...vs gibi şeyler. çünkü günümüzde bu tip araclar daha çok şehir kullanımı göz önünde bulundurularak tasarlanıyor, tabiki sonucta arazi aracı grubunda, bu yüzden arazi araclarında olması gereken bir kaç özelliği ekliyorlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|