| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
lukas
Site Yöneticisi OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 19 Kendisine 10 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 365 adettir.
|
Tarih: 27.09.2006, 07:55 Mesaj konusu: Daihatsu ödüle doymuyor Yeni Terios a Red Dot Design ödülü |
|
|
Daihatsu ödüle doymuyor-Yeni Terios’a “Red Dot Design” ödülü -
Daihatsu’nun satış rekorları kıran ekonomik modelleri ödüller kazanmaya devam ediyor. Copen’den sonra Yeni Terios da “Red Dot Design 2006” ödülünü kazandı. Dünyanın en önemli otomobil tasarım ödülleri arasında yer alan Almanya’nın “Red Dot Design 2006” ödülü Yeni Terios’a, “Geleceğin otomobil tasarımına” ilk örnek olarak görüldüğü ve kompakt yapısına rağmen “büyük ve güçlü imajı” gösterdiği için verildi. Copen modelinden sonra Yeni Terios’un da ödül kazanması Daihatsu’nun son yıllarda tasarıma yaptığı önemli yatırımların göstergesi oldu. Yeni Terios şehir içi kullanıma uygun üstün donanımının gelişmiş imajını ortaya koyuyor. Aracın dış görünümü yüksek performans ve güçlü bir araç imajı yaratıyor. Sofistike yapısı ve gelişmiş iç dizaynı Yeni Terios’un kompakt yapısına genişlik hissi kazandırıyor. “Red Dot Design 2006” ödülünü kazanan Yeni Terios Türkiye’nin en çok satılan 4x4 modelleri arasında yer alıyor. Fiyatı, düşük kullanım maliyeti ve etkileyici görünümü ile tercih edilen Yeni Terios, her türlü yol koşuluna uyuyor. Güçlü 4x4 çekiş gücü ile şehir trafiğinde pratik manevralarıyla stressiz bir sürüş kolaylığı sağlıyor. Şehir yaşamı ile doğa gezisini bir arada yaşayan ailelerin tercihi oluyor. 1,5 lt motora sahip olan Yeni Terios ta, sürekli dört tekerden çekiş sistemi bulunuyor. 5 ileri düz ve 4 ileri otomatik vites alternatiflerine sahip şanzıman, 1,5 lt hacimli ve 105 HP’lik motorla takviye ediliyor. Yeni Terios 100 km’de ortalama 7,9 lt yakıt tüketiyor. _________________
2008 taşıt vergisi vergileri
Nasıl Resim Eklerim?
Forum dan kolay resim ekleme
2007 Motorlu Taşıt / Araç Vergileri (MTV) borcunuzu öğrenmek için tıklayınız...
2007 Motorlu Taşıtlar / Araçlar Vergisi ni hesaplamak için web sayfası programı...
Otomobil Forum Araç Sorgulama Ceza Sorgulama Kazazede Sorgulama |
|
| Başa dön |
|
 |
SAHRA
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3 adettir.
|
Tarih: 28.01.2007, 21:28 Mesaj konusu: |
|
|
| sayın lukas,yeni teriosun fiyatı hakkında bilginiz var mı? |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 43 Kendisine 185 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3259 adettir.
|
Tarih: 28.01.2007, 23:17 Mesaj konusu: |
|
|
| SAHRA demiş ki: | | sayın lukas,yeni teriosun fiyatı hakkında bilginiz var mı? |
kardes fiyatlar 38 den basliyor 45 e kadar cikiyor.
1.5 benzinli 105 hp motora sahip arac.
donanim,istesini inceledim de pek haz alamadim dogrusu...
eger hafif arazi sartlarinda kullanmayacaksaniz yani bozuk satihli yollarda ilerlemiyorsaniz sirf sus icin aliyorsaniz bu parayi bu araca baglamayin.
malum hem servisleri pahali hem parca sikintisi var her yerde servisini bulamazsiniz...
selamlar... _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
Çektiysen kahrımı, helal et hakkını, zorlu sevdam HOŞÇAKAL! |
|
| Başa dön |
|
 |
codelinker
Site Yöneticisi OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 21 Kendisine 27 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 708 adettir.
|
Tarih: 30.01.2007, 15:47 Mesaj konusu: |
|
|
cok pahali gercekten.
bu para verilmez bence de...
dis gorunum guzel ama ic tasarim berbat...
sirf laf olsun diye 4x4 olsun diye alinabilecek bir arac.
ne araziye cikar ne engebeden gecer???
bence cok gereksiz bir arac.
zaten satis rakamlari ortada... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 43 Kendisine 185 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3259 adettir.
|
Tarih: 30.01.2007, 18:41 Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | | sirf laf olsun diye 4x4 olsun diye alinabilecek bir arac. |
piyasadaki 4x4 lerin cogu boyle.
buyuk siniflar haric cogu laf olsun diye 4x4 ler.
ozellikle kia sorento hyundai tucson gibi araclar...
zaten bunu alanlarin da cogu %90 i diyebiliriz laf olsun diye aliyor.
sadece ben jipe biniyorum demek icin.
ama cope bosu bosuna para atiyorlar.
tabi herkesin kendi zevki ama sinirim bozuluyor boyle insanlari gorunce... _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
Çektiysen kahrımı, helal et hakkını, zorlu sevdam HOŞÇAKAL! |
|
| Başa dön |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 9 Kendisine 62 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2528 adettir.
|
Tarih: 07.04.2007, 13:23 Mesaj konusu: |
|
|
Konunun bıraz daha zengın olmasını ıstedım
|
 |
LUYANO
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 7 Kendisine 2 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 132 adettir.
|
Tarih: 08.06.2007, 13:47 Mesaj konusu: |
|
|
| ben eski kasasınıda çok beğeniyorum. yeni kasayı biraz büyütmüşler iyide olmuş. bu fiyata 4x4 daha nolsun. hemde sıfır km.... |
|
| Başa dön |
|
 |
aeozsoy92
ÇAVUŞ OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 5 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 60 adettir.
|
Tarih: 10.09.2007, 10:04 Mesaj konusu: |
|
|
ben bunun 4x4 olarak tırmanma performansından şüpheliiim  |
|
| Başa dön |
|
 |
goktugyeli
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 1 Kendisine 1 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 174 adettir.
|
Tarih: 29.09.2007, 03:27 Mesaj konusu: |
|
|
bunla arazide ilk çukurda takla atarsın hem dar hem yüksek=) ayrıca bu fiyata pahalı donanımı az motoru düşük en azından dizel olsaydı... bayan arabası _________________ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
everything 4 drift;) |
|
| Başa dön |
|
 |
ScOoP_
ForumYaramazı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 5 Kendisine 38 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 875 adettir.
|
Tarih: 27.02.2008, 16:14 Mesaj konusu: |
|
|
Bu Arac Yuksek Ama Dar Savrulma Tehlıkesı Yuksektır Dıye Duşunuyorum Ya.. _________________ Eğer Medeniyet Göstermekse Bedeni.
Bırak HayavanLar Bizden Daha Medenİ.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|