Fiat Palio'ya Mp3 Çalarlı Oto Teybi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.aracforum.com Forum Ana Sayfası -> Oto Elektronik Görüntü ve Ses sistemleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
26berk
ER

Ruh Haliniz

Başlıklar: 3

Teşekkür Sayısı: 1
Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 17 adettir.

MesajTarih: 04.04.2008, 10:22    Mesaj konusu: Fiat Palio'ya Mp3 Çalarlı Oto Teybi  Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba arkadaşlar;Başlıkta belirttiğim gibi Fiat Palio bir arabam var.Şu anki teybi orjinal teybidir ve kasetçalarlıdır.Ben Cd çalarlı bir teyp almak istiyorum.Şu anki teybinin markası blaupunkt'tur.Blaupunkt'un aynı benim şu anki teybime benzeyen bir modelini buldum sadece kaset yerinde cd player yapmışlar.Bu teybi alsam arabama monte ettirdiğim zaman herhangi bir şey değişmesi gerekir mi ön panelde.Daha önce servise gittim.Yeni bir teyp alacağım dedim cd çalarlı, ön panelin komple değişmesi lazım dediler.Yani söküp oraya başka bir şey uydurulur dediler.Ama benim şu andaki teyp ile alacağım teyp ile aynı.Ön panel değişmeden Aynı yere bu teyp monte edilebilir mi?İstediğim arabanın bir parçası değişmesin.Şu anda her şey orjinal olduğu işçin bunu istiyorum.Önerebileceğiniz 150 ytl civarı mp3 çalabilen bir teyp var mı bildiğiniz.Tabi ki aynı panele parça değişmeden takılabilecek bir teyp.Teşekkürler arkadaşlar....
Başa dön
mavilim0696
Modaratör
Modaratör

Ruh Haliniz

Başlıklar: 298

Teşekkür Sayısı: 2
Kendisine 32 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 4005 adettir.

MesajTarih: 04.04.2008, 19:11    Mesaj konusu: Re: Fiat Palio'ya Mp3 Çalarlı Oto Teybi  Alıntıyla Cevap Ver

26berk demiş ki:
Merhaba arkadaşlar;Başlıkta belirttiğim gibi Fiat Palio bir arabam var.Şu anki teybi orjinal teybidir ve kasetçalarlıdır.Ben Cd çalarlı bir teyp almak istiyorum.Şu anki teybinin markası blaupunkt'tur.Blaupunkt'un aynı benim şu anki teybime benzeyen bir modelini buldum sadece kaset yerinde cd player yapmışlar.Bu teybi alsam arabama monte ettirdiğim zaman herhangi bir şey değişmesi gerekir mi ön panelde.Daha önce servise gittim.Yeni bir teyp alacağım dedim cd çalarlı, ön panelin komple değişmesi lazım dediler.Yani söküp oraya başka bir şey uydurulur dediler.Ama benim şu andaki teyp ile alacağım teyp ile aynı.Ön panel değişmeden Aynı yere bu teyp monte edilebilir mi?İstediğim arabanın bir parçası değişmesin.Şu anda her şey orjinal olduğu işçin bunu istiyorum.Önerebileceğiniz 150 ytl civarı mp3 çalabilen bir teyp var mı bildiğiniz.Tabi ki aynı panele parça değişmeden takılabilecek bir teyp.Teşekkürler arkadaşlar....

dediğiniz alet Orjinal olarak satulıyor bayide Ön panelin değişmesine gerek olabilir çünki biraz küçük eski teyp dısarıda yaptırabilrisiniz Bunuda

mavilim0696@forumsn.com Eklerseniz Bazı Konularda Yardımcı olmaya Calısırım...
Başa dön
oak46
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Ruh Haliniz

Başlıklar: 22

Teşekkür Sayısı: 10
Kendisine 18 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 511 adettir.

MesajTarih: 04.04.2008, 19:25    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

selam. bence mp3 modulatör alın. eski teybiniz kalsın. aracı satarkende teyp değiştirmekle uğraşmassınız Razz
Başa dön
26berk
ER

Ruh Haliniz

MesajTarih: 04.04.2008, 21:41    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.mp3 modulatör dediğiniz nedir?Nasıl bişeydir? Hiç bir bilgim yok kusura bakmayın.
Başa dön
combo_gts_06
ForumFırlamasI

Ruh Haliniz

Başlıklar: 42

Teşekkür Sayısı: 22
Kendisine 14 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2177 adettir.

MesajTarih: 04.04.2008, 23:20    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

modül dediğin alet hiçde iyi değil bunu sana garanti verebilirim elinde kalır..!! aynı boyuttaysa orj. cd çalarını almak daha iyi bnce..! en azından satarken bile biraz daha iyi satarsın aracını WinkWink

Volksvagen Passat 2.0 TDI 4 Motion..!

Resident Guy..!
Başa dön
firat guner
Modaratör
Modaratör

Ruh Haliniz

Başlıklar: 17

Teşekkür Sayısı: 2
Kendisine 49 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1451 adettir.

MesajTarih: 04.04.2008, 23:22    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:

fiat palionun son çıkardığı kasa ise teyp değiştiremezsiniz.özel işlem gerekir külfetli olur(2006--....)
fiat palio'nun bir önceki kasa ise tep değişebilir teybe uyumlu çerçeve temin etmelisiniz orjinallik bozulmaması için yoksa teyp emanet duruşu sergiler(2003-2006)
fiat palionun il kasası ise teyp değişebilir aldığınız teybin orjinal çıtasını takın görünüşte problem olmaz.

aracınızda olan teybin markası Blaupunkt genelde bu teyplerin besleme soketleri birbirine uyumlu eğer aralarında çok geçmiş teknoloji varsa uymaz(örneğin Blaupunkt'un 90 yılında çıkardığı teybin besleme soketiyle son çıkardığı cd/mp3 çalarlı Blaupunkt teybin soketi birbirine uymaz.
Başa dön
oak46
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Ruh Haliniz

MesajTarih: 05.04.2008, 03:15    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

26berk demiş ki:
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.mp3 modulatör dediğiniz nedir?Nasıl bişeydir? Hiç bir bilgim yok kusura bakmayın.

radyo kanalından çalışan bir sisteme sahip. modulatör ile teybin radyo kanallarını aynı yapıyorsun. modulatör verici görevi yapıyor. usb girişi veya dahili hafızalı olan çeşitleri var. şu anda bildiğim kadarıyla 2 gb kapasiteli olanları var. müziği modulatöre yüklüyorsun. hoparlörlerden dinliyorsun Razz kumandasıda var. fiyatlarıda uygun. saygılar
Başa dön
26berk
ER

Ruh Haliniz

MesajTarih: 05.04.2008, 11:14    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

firat guner demiş ki:
Alıntı:

fiat palionun son çıkardığı kasa ise teyp değiştiremezsiniz.özel işlem gerekir külfetli olur(2006--....)
fiat palio'nun bir önceki kasa ise tep değişebilir teybe uyumlu çerçeve temin etmelisiniz orjinallik bozulmaması için yoksa teyp emanet duruşu sergiler(2003-2006)
fiat palionun il kasası ise teyp değişebilir aldığınız teybin orjinal çıtasını takın görünüşte problem olmaz.

aracınızda olan teybin markası Blaupunkt genelde bu teyplerin besleme soketleri birbirine uyumlu eğer aralarında çok geçmiş teknoloji varsa uymaz(örneğin Blaupunkt'un 90 yılında çıkardığı teybin besleme soketiyle son çıkardığı cd/mp3 çalarlı Blaupunkt teybin soketi birbirine uymaz.

Cevabınız için teşekkür ederim.Aracım 2001 model. dediğin gibi bir sorun olmaz zannedersem değil mi?2001 model ilk çıkan kasalardan zannedersem öyle mi?Nasıl bir mp3 çalar tavsiye edersiniz?
Başa dön
26berk
ER

Ruh Haliniz

MesajTarih: 05.04.2008, 11:20    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

oak46 demiş ki:
26berk demiş ki:

radyo kanalından çalışan bir sisteme sahip. modulatör ile teybin radyo kanallarını aynı yapıyorsun. modulatör verici görevi yapıyor. usb girişi veya dahili hafızalı olan çeşitleri var. şu anda bildiğim kadarıyla 2 gb kapasiteli olanları var. müziği modulatöre yüklüyorsun. hoparlörlerden dinliyorsun Razz kumandasıda var. fiyatlarıda uygun. saygılar

söylemiş olduğunuz ürünü inceledim.Fm transmitter diye geçiyormuş.En uygun 24 ytl ye buldum.Çok güzel işimi görür ama şöyle bir sorunum var.Şu anki teybimde radyo sorunlu.10 tane falan radyo kanalı çekiyor o da zar zor.alçak yerlerde çekmiyor.Servise götürdüm antene baktılar.Sorunun teypte olduğunu söylediler.Servisine götürdüm en az 50 ytl tutar dediler belki 80 falanda olabilir dediler.Bende onu yaptırmaktansa mp3 çalarlı bişr teyp almak daha mantıklı dedim.Bir taşla iki kuş hesabı düşündüm.Hem radyom yapılmış olacak hemde mp3 çalabileceğim teybimde. Smile yardımın için teşekkür ederim.Marka olarak aynı markadan mı almamı tavsiyer edersiniz?Hangi marka alayım?Pioneer nasıldır?200-250 ytl arasında bişey düşünüyorum.Önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler...
Başa dön
oak46
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Ruh Haliniz

MesajTarih: 05.04.2008, 12:36    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

haklısın ozaman. bencede yeni teyp almak mantıklı. aynı markayı alın bence.kullandığınız marka da kaliteli. saygılar.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.aracforum.com Forum Ana Sayfası -> Oto Elektronik Görüntü ve Ses sistemleri Tüm saatler
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız