| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
discovery_70
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2 adettir.
|
Tarih: 05.04.2008, 14:25 Mesaj konusu: ford fiesta aracıma müzik tesisatı yapmak istiyorum yardımmm |
|
|
slm arkadaşlar
2005 fiesta aracıma fazla abartmadan kaliteli ses alabilmem için ne yapabilirim
istediğim güzel vede uygun fiyatlı bi cd çalar
ve kapılara ona uygun haporlör istiyorum ayrıca elimde edison 950 anfi var fakat bagaj malum ufak olduğundan subwoofer istemiyorum (yeterli bası kapılardan alabilirsem tabii)
ayrıca anfiyi kapılara koyduğum haporlörlere bağlayabilirmiyim
yardımcı olursanız sevinirim
malum anladınız üzere pek bilgim yokk
lütfen yardımmmmm |
|
| Başa dön |
|
 |
firat guner
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 49 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1451 adettir.
|
Tarih: 06.04.2008, 01:01 Mesaj konusu: |
|
|
uygun fiyatlı pioneer cd/mp3 çalarlara bir göz atmanda fayda var.her bütçeye uygun bir teybi var.200ytl'den başlar1500 ytlye kadar gider.abartı bir sistem istemiyorsan subwoofer'a gerek yok.2 takım(4 adet) mid(component) takımı alabilirsin ve bunları elinde mevcut olan amfiyle besleyerek güzel ve temiz bir ses alabilirsin.derin bas seslerini alamazsın fakat tok bas seslerini çok güzel alabilirsin.öncelikle bunun için 1 kaç püf nokta söyliyeyim sana.öncelikli olarak güzel bir ana ünite(teyp)al.önerdiğim marka ise pioneer bu markanın sana uygun fiyatlı olanını almanı tavsiye ederim.ana ünite aldıktan sonra alacağın 2 takım mid takımı şu şekilde olsun.1 takım(2 adet ön kapıların ölçüsünde olsun ya 13cm yada 17 cm'dir)ön tarafa aldığın mid takımını bağlatmadan önce kolon yuvasına cam alyaf v.s gibi malzemeyle yalıtım yap.bunun sebebi içerideki havanın dağılmaması ve dışarı vereceği seslerin daha düzgün vermesi için.diğer alacağın mid takımını ise arka camların olduğu bölüme 17cm olabilir veyada 6*9 inç ölçülerinde olan oval tarzda mid takımı alabilirsin.bununda işlemini şu şekilde yaptır.arka camın oraya kolonlarını sabitle daha sonra o kolonların 8-10 cm kadar altına yalıtım yaptır.istersen boydan boya mdf döşet,istersen sadece kolonların mıknatıs bölümlerini saracak şekilde kapat.daha sonra araya yine cam elyaf v.s gibi bir malzemeyle yalıtımını yap.kolonların takılma işlemini yaptırdıktan sonra tüm kolonları amfiden besle güzel ve tatmin edecek bir ses alırsn
iyi forumlar... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|