| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
serhatizm
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3 adettir.
|
Tarih: 14.04.2008, 10:41 Mesaj konusu: GPS İLE AUX SORUNU YARDIM |
|
|
merhaba,
yeni satın aldığım gps cihazında aux çıkışı var ve benim aracımda da aux girişim var. gps cihazı fılm oynatabiliyor ve ben sesleri aux kablosu ile gps i teybe bağladığımda aracın hoparlorlerınden duyabılıyorum ancak cok sinir bozucu bir uğultu var.
once kendi yaptıgım kablo ıle bağladım ugultu fazlaydı fakat gıdıp bılgısayarcıda aux kablosu aldım ses bıraz azaldı ama yıne de var:(
bu sesın nereden geldıgı hakkında yardımlarınızı rıca ederım.
şimdiden tşk. |
|
| Başa dön |
|
 |
firat guner
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 49 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1451 adettir.
|
Tarih: 14.04.2008, 22:52 Mesaj konusu: |
|
|
uğultu sesi dediğiniz aracın gazına basınca yükselen bir sesmi?yoksa cızıtrı şeklinde olan parazit sesimi?eğer ilk söylediğim uğultu sesi ise şase ile ilgili problem var.bunu düzeltmek için eğer araçta amfi gibi extra ses ekipmanı varsa şase bağlantılarını kuvvetlendirmeli ve uğultuyu kesmek için filtre almalısınız.eğer cızırtı ise bunun 1 kaç sebebi olabilir. 1.si aux kablosunda oluşacak arızadır(kabloların lehim yerlerinde soğuk lehimden dolayı iletimin olmaması)yada kablodaki aux soketlerinde temas problemi(işçilik hatası yada bağlantı hatasından oluşacak arıza)yada gps veya teyp'in soketlerinden oluşacak arıza(zamana bağlı olarak bu soketlerde boşlama yapabilir veya lehimlerinde zamana bağlı olarak ve kullanma koşuluna göre lehimlerde gevşeme olmuş olabilir)
iyi forumlar... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|