H-100 panelvan hakkında bilgisi olan var mı?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.aracforum.com Forum Ana Sayfası -> Hyundai Hyundai
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sonofwind
ER

Ruh Haliniz

Başlıklar: 2

Teşekkür Sayısı: 0
Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 6 adettir.

MesajTarih: 04.06.2007, 10:16    Mesaj konusu: H-100 panelvan hakkında bilgisi olan var mı?  Alıntıyla Cevap Ver

Herkese selam arkadaşlar.Ben eski bir accent admire crd kullanıcısıyım.Aracımdan cok memnunum (tabi fiyatına göre.)Bu araçtan okadar memmun kaldıkki bitanesi 80.000 kmde sattık diğeriylede 90.000 km yol yaptım halada gidiyoruz.Performans olarak guzel yakıt olarak orta sekerli diyelim.Gel gelelimki bu araç artık bize yetmiyor.Yetmiyor derken hız acısından değil iç hacim olarak isteklerimi karşılamıyor.Ben de düşündüm taşındım en uygun fiyatlı ne war derken 0 km H-100 aklıma geldi.Servisinde camlarını actırayım 1 sırada koltuk koydurayım diyorum.Aynı araba gibi olacak ama tam istediğim gibi kocaman bagajım olacak.Unutmadan ben bunu iş aracı olarak değil tamamen kendim için kullanıcam.Yeri gelicek Tekirdağ dan fidan alıcam yeri gelicek Ege de bi camp alanında cadır niyetine kullanıcam anlıcanız cok amaclı ama asla ticari amaclı kullanmıcam.Hızlı gitmesi yada aşırı rahat olması mühim degil.Beni sadece ürküten sey yakıt tuketim(2.600 cc motor).Acaba bunların yakıt uketimi nedir (şehir içi ve şehir dışı)ve alırsam başka bi hususta beni pişman edermi?(Şehir dışı maksimum gittiğim surat90-110 km arasıdır).Bana yardımcı olursanız cok sevinirim.
FoRumAnkara'lısI

Ruh Haliniz

Başlıklar: 116

Teşekkür Sayısı: 9
Kendisine 62 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2528 adettir.

MesajTarih: 05.06.2007, 13:57    Mesaj konusu: Re: H-100 panelvan hakkında bilgisi olan var mı?  Alıntıyla Cevap Ver

sonofwind demiş ki:
Herkese selam arkadaşlar.Ben eski bir accent admire crd kullanıcısıyım.Aracımdan cok memnunum (tabi fiyatına göre.)Bu araçtan okadar memmun kaldıkki bitanesi 80.000 kmde sattık diğeriylede 90.000 km yol yaptım halada gidiyoruz.Performans olarak guzel yakıt olarak orta sekerli diyelim.Gel gelelimki bu araç artık bize yetmiyor.Yetmiyor derken hız acısından değil iç hacim olarak isteklerimi karşılamıyor.Ben de düşündüm taşındım en uygun fiyatlı ne war derken 0 km H-100 aklıma geldi.Servisinde camlarını actırayım 1 sırada koltuk koydurayım diyorum.Aynı araba gibi olacak ama tam istediğim gibi kocaman bagajım olacak.Unutmadan ben bunu iş aracı olarak değil tamamen kendim için kullanıcam.Yeri gelicek Tekirdağ dan fidan alıcam yeri gelicek Ege de bi camp alanında cadır niyetine kullanıcam anlıcanız cok amaclı ama asla ticari amaclı kullanmıcam.Hızlı gitmesi yada aşırı rahat olması mühim degil.Beni sadece ürküten sey yakıt tuketim(2.600 cc motor).Acaba bunların yakıt uketimi nedir (şehir içi ve şehir dışı)ve alırsam başka bi hususta beni pişman edermi?(Şehir dışı maksimum gittiğim surat90-110 km arasıdır).Bana yardımcı olursanız cok sevinirim.

İmzanda bır yazı var Kontrolsuz guc guc degıldır Bende H-100 ile bunu kasdedıyorum 96 model H-100 ıle çankırıya gıdıp gelme nasıp oldu Gelırken çeyız tasıdım geldım ama guvenlık konusunda cok cok zayıf ve sankı havada ucacak cınsden Helekı arka boş ise zıplaya zıplaya gıttık geldık Tabı bu bana eglencelı geldı Bu aracı devamlı kullansam belkı sıkılırım Yakıt olarak tabı bıraz cok harcıyor Tam hatılamıyorum ama 60YTL gıbı bır fıyata gıttı geldı Ama tam emın degılım Pek hatırlamıyorum Abımle gıtmıştim Eger hatırlarsa abım sıze soylerım tekrardan

Ben sıze soyle bır onerı vereyım Madem buyuk bır arac dusunuyorsunuz Hyundaı accentten sonra H-100 yerıne doblo-connect yada transıt-kangoo gıbı secım yapmayı dusundun mu?

MSN & Mail: omerdurusoy@hotmail.com
Başa dön
kayayasak
Modaratör
Modaratör

Ruh Haliniz

Başlıklar: 65

Teşekkür Sayısı: 10
Kendisine 22 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1739 adettir.

MesajTarih: 05.06.2007, 14:04    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

1)Yakıt konusunda iyidir.
2)Güvenlik diye birşey yoktur.
3)Hız zaten yapmamak lazım.
4)Arka çok gezer, heleki panelvandan açılanlar.
5)Konfor aramıyorum diyosun ama motorun üstünde olduğundan uzun yolda adamı uyutuyor.
6)Mekanik olarak çok arıza yaptıklarını duymadım.
7)Şehir içi için ideal.

T.T.K
Başa dön
ayaşlı06
ONBAŞI
ONBAŞI

Ruh Haliniz

Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 43 adettir.

MesajTarih: 05.06.2007, 16:37    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

h 100 ün devri geçti arkadaş devir starex vito transporter devri sen onları düşün h100 tamamen bi ticari araç başka hiçbir işe yaramaz.Panelvanıyla yük taşıcan başka alım yaptırım kullanım o işlere gelmez.
Modaratör

Ruh Haliniz

Başlıklar: 230

Teşekkür Sayısı: 28
Kendisine 35 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1411 adettir.

MesajTarih: 05.06.2007, 16:43    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

biraz bütçeyi aşıp transit yada trasporter al
ONBAŞI
ONBAŞI

Ruh Haliniz

Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 43 adettir.

MesajTarih: 05.06.2007, 16:47    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

transit dediğin araba bildiğin odun ha kalasla yolculuk yapmıssın ha onla hiçbir esnekliği yok arabanın ha yüke kullanılacaksa o ayrı yük manyağı at atabildiğin kadar ama binmeye olmaz bence hiçbir süspansiyon yok arabada...
Modaratör

Ruh Haliniz

Başlıklar: 65

Teşekkür Sayısı: 10
Kendisine 22 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1739 adettir.

MesajTarih: 05.06.2007, 17:10    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

ayaşlı06 demiş ki:
transit dediğin araba bildiğin odun ha kalasla yolculuk yapmıssın ha onla hiçbir esnekliği yok arabanın ha yüke kullanılacaksa o ayrı yük manyağı at atabildiğin kadar ama binmeye olmaz bence hiçbir süspansiyon yok arabada...

bence öyle değil. Doğru transporter, volt ve vitoya göre biraz odun ama diğerlerine göre konforlu.

T.T.K
Başa dön
sonofwind
ER

Ruh Haliniz

Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 6 adettir.

MesajTarih: 05.06.2007, 21:53    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.H-100 fiatından dolayı düşünmüştüm .Tabiki ne transporter olabilir ne de bi vito arada baya bi fiyat farkı var.Starexler için aman yanına yaklaşma diyorlar yakıt bakımından bayağı bi çömertmiş.Benim kendi arabam ort.tüketim 6.5 lt gibi bi şey.Buna yakın bi şey arıyorum 6.5lt olmazda 8 olur.Galiba doblo maxi combi benim için en iyisi olacak.Bizim şirketteki bayabi az yakio hem de büyük bu olabilir.Ne dersiniz.Bu arada transitler boşken istanbul ortamında kaç lt yakıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
FoRumAnkara'lısI

Ruh Haliniz

Başlıklar: 116

Teşekkür Sayısı: 9
Kendisine 62 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2528 adettir.

MesajTarih: 06.06.2007, 10:00    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

sonofwind demiş ki:
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.H-100 fiatından dolayı düşünmüştüm .Tabiki ne transporter olabilir ne de bi vito arada baya bi fiyat farkı var.Starexler için aman yanına yaklaşma diyorlar yakıt bakımından bayağı bi çömertmiş.Benim kendi arabam ort.tüketim 6.5 lt gibi bi şey.Buna yakın bi şey arıyorum 6.5lt olmazda 8 olur.Galiba doblo maxi combi benim için en iyisi olacak.Bizim şirketteki bayabi az yakio hem de büyük bu olabilir.Ne dersiniz.Bu arada transitler boşken istanbul ortamında kaç lt yakıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

Dolonun yakıt olarak cok uygun dusunuyorum 1.9JTD doblo 170YKR fılan ortalama Tabı bu kullanısa gore farklar yaratabılıyor Bencede anlatılanlardan bu seceneklerı secmen daha mantıklı gıbı gelıyor Tabı fıyatlardan olarakda pek bır net bılgım yok

MSN & Mail: omerdurusoy@hotmail.com
Başa dön
Bl@cK
ER

Ruh Haliniz

Başlıklar: Yok

Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2 adettir.

MesajTarih: 07.06.2007, 23:56    Mesaj konusu:  Alıntıyla Cevap Ver

Bende H-100 kamyonet var..
Oda 2500cc ve yakıt gayet normal..
Uzun yolda 8lt. dur-kalkta 11 lt mazot harcıyor 100 km de..
Performans olarak üst seviyede.Boşken fazla sürat yaptırmıycaksın manevraları arabayı düşünerek dikkatli alırsan sorun cıkarmaz..
Alabilecegin en iyi dizel araç bence.Starex konusuna gelince bence hi yaklaşma..
Hem çok yakıyor hemde satıcam dersen fiyatı çok düşüyor!!
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.aracforum.com Forum Ana Sayfası -> Hyundai Tüm saatler
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız