| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
karadağ
YÜZBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 2 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 403 adettir.
|
Tarih: 29.07.2006, 09:38 Mesaj konusu: hangi motorsikleti almalıyım??? |
|
|
Arkadaşlar ben şu çin malı motorlardan bitane almayı düşünüyorum ama bunların arasında otomatik vites olanındanmı yoksa chopper mı karar veremedim bu tarz motorlardan kullananınız varsa bi tavsiyede bulunabilirmi
 _________________ İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur(MEVLANA) |
|
| Başa dön |
|
 |
omer
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 9 adettir.
|
Tarih: 30.07.2006, 13:28 Mesaj konusu: Re: hangi motorsikleti almalıyım??? |
|
|
| karadağ demiş ki: | Arkadaşlar ben şu çin malı motorlardan bitane almayı düşünüyorum ama bunların arasında otomatik vites olanındanmı yoksa chopper mı karar veremedim bu tarz motorlardan kullananınız varsa bi tavsiyede bulunabilirmi
 |
nerden alacaksınız bilmiyorum ama kuralkan yani kanuni motorlarından alırsanız yedek parça konusunda diğer firmalardan daha avanjlı olduğunu biliyorum çinden motorsiklet getiren firmalar içinde tabiki. |
|
| Başa dön |
|
 |
karadağ
YÜZBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 2 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 403 adettir.
|
Tarih: 31.07.2006, 13:11 Mesaj konusu: |
|
|
Teşkekkürler dostum fikrin için haklısın aslında kanuni  _________________ İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur(MEVLANA) |
|
| Başa dön |
|
 |
ESARGEM
ÇAVUŞ OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 92 adettir.
|
Tarih: 31.07.2006, 16:38 Mesaj konusu: |
|
|
| yedek parça problemi diye birşey türkiyede artık yok kanuni fabrikasını çine taşıdıktan sonra kaliteyi düşürdü bana kalırsa yamaha alabilirsin |
|
| Başa dön |
|
 |
HBRKB
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2 adettir.
|
Tarih: 21.03.2007, 02:15 Mesaj konusu: |
|
|
KARDEŞ EGER İLK DEFA MOTOR KULLANACAKSAN 150 YADA 250 CC ARASI MANUEL HONDA YADA YAMAHA ALABİLİRSİN AMA AKSİ TAKDİR DE PROFESYONEL BİNİCİYİM DİYORSAN HONDA 600RR DAN VAZGEÇME DERİM...  |
|
| Başa dön |
|
 |
burn_10
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2 adettir.
|
Tarih: 17.08.2007, 15:42 Mesaj konusu: |
|
|
Bende çin malı kullanıcısıyım. Mondialin bir scooter i var. eğer bilinçli kullanıcıyım fakat bütçem avrupa motorlarına yetmiyor diyorsan çin malları arasında Kanuni yi tavsiye edebilirim. Mondialin parçası oldukça pahalı geliyor bana. Fakat şöyle de bir durum varki Kanuni ye vereceğin paraya gidip bir Yamaha YBR 125 alabilirsin. Hem parçası çok ucuz, hemde mükemmel denilecek kadar dayanıklı bir motor. Sorunsuz ve ucuz... _________________ Wheelie Motorcycle
34 DT 4447
A Rh +
0546 458 43 63 (Acil durumlar için) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|