| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
nightmare34
JaZZgıRR OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 9 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 558 adettir.
|
Tarih: 05.04.2008, 00:04 Mesaj konusu: Hız limitleri değişiyor!... |
|
|
“Trafik Kanunu Tasarısı “ Ulaştırma Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı'na iletildi. Yeni kanun meclisten geçerse hız limitleri de değişecek.
Yeni Trafik Kanunu yasalaştığında hız limitleri de değişecek. Bölünmüş yollardaki hız limitleri saatte 90 km/s’ten 110 km/s’e çıkacak. Otoyollardaki limitler ise eskiden olduğu gibi 120 km/s olacak, hız limitleri yüzde 10 aşıldığında sürücüler ceza ödemek durumunda kalacak.
Yeni kanun ile trafik cezaları daha da ağırlaştırılırken milletvekilleri ve yargı mensuplarına tanınan ayrıcalıklar da kalkacak. Alkollü araç kullanan sürücülerin ehliyetine el konulma süresi 6 aydan bir yıla çıkarılırken trafik tescil işlemlerinin de tek merkezden yapılması öngörülüyor.
Vatandaşların dikkatini çok çeken milletvekili ve yargı mensuplarına trafikte yapılan özel muamele de bu yasa ile tarih oluyor. Bilindiği gibi herhangi bir trafik ihlali durumunda milletvekili ve yargı mensuplarına ceza kesilmiyor, sadece tutanak tutmakla yetiniliyordu. Hatta alkol muayenesi yapılamıyor ve ceza puanı da uygulanamıyordu. Yeni kanun yasalaşırsa tüm bu ayrıcalıklar da tarih olacak
alıntıdır.. _________________ 2000 suzuki maruti 0.8cc 37hp beyaz
1992 nissan terrano 2.7td 100hp füme gri
2008 nissan qashqai tekna executive 1.6cc 115hp gümüş gri
2008 honda jazz elite 1.4 83hp gümüş gri |
|
| Başa dön |
|
 |
mavilim0696
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 32 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 4005 adettir.
|
Tarih: 05.04.2008, 00:10 Mesaj konusu: |
|
|
bilgi için saol ewet bende tvde izledim 120 oluyormus Süper olur bence zaten yollarda yavas yavas düzeldi _________________ AracForum Chat
mavilim0696@forumsn.com Eklerseniz Bazı Konularda Yardımcı olmaya Calısırım... |
|
| Başa dön |
|
 |
_eFe_
YÜZBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 5 Kendisine 3 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 441 adettir.
|
Tarih: 05.04.2008, 00:23 Mesaj konusu: |
|
|
Sana katılmıyorum Mavilim.Kış mevsiminden yeni çıktık sayılır.Yollara atılan tuzlar yolları mahvetti.Delik deşik yollar  _________________
2006 Doblo Combi 1.4 Active Crono Gri Benzin/LPG
Doblo 1.4 LPG Az Yakar Çok Kaçar
Van Of The Year 2006... |
|
| Başa dön |
|
 |
combo_gts_06
ForumFırlamasI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 22 Kendisine 14 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2177 adettir.
|
Tarih: 05.04.2008, 11:45 Mesaj konusu: |
|
|
otoyolda yakalayabilirse cezayı keser
ama her yer ya kışdan sonra oluşan yol bozukluğu yada doğalgazdan sonraki bozukluklarvar,,,o yüzden pek gaza basamıoruz elimiz hep vitesde oluyo  _________________
Volksvagen Passat 2.0 TDI 4 Motion..!
Resident Guy..! |
|
| Başa dön |
|
 |
swiss
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3 adettir.
|
Tarih: 05.04.2008, 18:20 Mesaj konusu: Bütçeyi Doldurmak |
|
|
Benzinlikten çıktım. Kilometreyi sıfırlamakla uğraşıyordum. Gözüm hep hız göstergesindeydi. 65'i hiç geçmediğimden namusum gibi eminim. Ama beni 200 m ileride çevirip 94 ile gidiyorsun diyerek ceza kestiler. Benzinliğe kadar da içerideki yollardan gelmiştim. Yani benzinlikten önce radara yakalanma olasılığım da yok. Ne dersiniz böyle bir durumda?? Sizce bütçeyi doldurmanın en kolay yolu bu değil mi?
İstediklerine istedikleri zaman ceza kesiyorlar. Siz siz olun yavaş da gitseniz en azından şehir içlerinde radar olan yollardan gitmeyin. Yan yollardan gidin mesela... Çünkü ben daha önceden de radarların böyle yanlış ölçtüğünü duymuştum. |
|
| Başa dön |
|
 |
mavilim0696
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 32 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 4005 adettir.
|
Tarih: 05.04.2008, 18:21 Mesaj konusu: |
|
|
| _eFe_ demiş ki: | Sana katılmıyorum Mavilim.Kış mevsiminden yeni çıktık sayılır.Yollara atılan tuzlar yolları mahvetti.Delik deşik yollar  |
walla orası sizin memleketin sorunu diyim artık kardesim burada hiç ole bişey olmadı adam akıllı kar yagmadı çünki Birde Bizim belediye iyi calsıtıgı için Sorun Yoq  _________________ AracForum Chat
mavilim0696@forumsn.com Eklerseniz Bazı Konularda Yardımcı olmaya Calısırım... |
|
| Başa dön |
|
 |
mavilim0696
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 05.04.2008, 18:23 Mesaj konusu: Re: Bütçeyi Doldurmak |
|
|
| swiss demiş ki: | Benzinlikten çıktım. Kilometreyi sıfırlamakla uğraşıyordum. Gözüm hep hız göstergesindeydi. 65'i hiç geçmediğimden namusum gibi eminim. Ama beni 200 m ileride çevirip 94 ile gidiyorsun diyerek ceza kestiler. Benzinliğe kadar da içerideki yollardan gelmiştim. Yani benzinlikten önce radara yakalanma olasılığım da yok. Ne dersiniz böyle bir durumda?? Sizce bütçeyi doldurmanın en kolay yolu bu değil mi?
İstediklerine istedikleri zaman ceza kesiyorlar. Siz siz olun yavaş da gitseniz en azından şehir içlerinde radar olan yollardan gitmeyin. Yan yollardan gidin mesela... Çünkü ben daha önceden de radarların böyle yanlış ölçtüğünü duymuştum. |
ispat isterdim ben olsam çünki artık belgeli gösterin derim radarda benim aracımı Sizde biraz uyanıklık yapsaydınız boyle cezayı kesemezidiler. _________________ AracForum Chat
|
| Başa dön |
|
 |
swiss
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3 adettir.
|
Tarih: 05.04.2008, 18:53 Mesaj konusu: |
|
|
radarın kalibrasyonu bozuk olduktan sonra görünyü de öyle gösteriyor. Ben elektronik mühendisiyim. Az çok biliyorum işin teorisini. Zaten izledim de ama bunlar gittiğiniz kilometreye bir ofset vererek yüksek bir değere kaydırıyorlar. Tabi bakımsızlık da bunda önemli bir rol oynayabiliyor... _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
combo_gts_06
ForumFırlamasI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 22 Kendisine 14 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2177 adettir.
|
Tarih: 05.04.2008, 19:04 Mesaj konusu: |
|
|
poliiiis poliiis erkek eşşek kovalıyasıcaaa diye cırlardım ben olsam  _________________
Volksvagen Passat 2.0 TDI 4 Motion..!
Resident Guy..! |
|
| Başa dön |
|
 |
Passerati_Yasin
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 5 adettir.
|
Tarih: 20.04.2008, 20:04 Mesaj konusu: Re: Bütçeyi Doldurmak |
|
|
| swiss demiş ki: | Benzinlikten çıktım. Kilometreyi sıfırlamakla uğraşıyordum. Gözüm hep hız göstergesindeydi. 65'i hiç geçmediğimden namusum gibi eminim. Ama beni 200 m ileride çevirip 94 ile gidiyorsun diyerek ceza kestiler. Benzinliğe kadar da içerideki yollardan gelmiştim. Yani benzinlikten önce radara yakalanma olasılığım da yok. Ne dersiniz böyle bir durumda?? Sizce bütçeyi doldurmanın en kolay yolu bu değil mi?
abim keske ödemeseydin, kanitlasaydi sana ilk önce. Iyi ya gel keyfim gel yavas giden esseyide durdursunlar 100km/h gittin desinler . Saka bir yana ben bu sene ilk defa arabayla gelecem oraya bu Hiz Limitlerini bildiyim iyi oldu. Almanyada hizli gittinmi Resmini cekip eve gönderiyorlar kanit olarak.
Saygilar _________________ VW Passat Sportline 2.0 TDi 140PS DPF,
RNS 500 DVD 2 MFD2 Navigasyon Sistemi, 6x CD Degistirici, MFA+, Parksensor Ön/Arka,
Xenon Farlar otomatik ayarli direksyona bagli, Sport Ön koltuklar, Dual Klimaotomatik vs...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|