| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
denizperde
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2 adettir.
|
Tarih: 25.07.2007, 18:36 Mesaj konusu: Hyundai Getz hakkında görüşleriniz |
|
|
| Değerli forum üyeleri 2 nci el olarak hyundai getz almayı düşünüyorum. bir kaç alternatif var düşündügüm ford fiesta,volkwagen polo,gibi kendi sınıfının markalarınıda düşünüyorum.gerek yakıt tasarrufu gereksede malzeme kalitesi açısndan hangi modelleri tavsiye edersiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
kavas
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 4 Kendisine 6 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 178 adettir.
|
Tarih: 25.07.2007, 22:09 Mesaj konusu: |
|
|
Denizperde ikinci el olarak getz'in fiyatları uygundur ancak polo'ya,fiesta'ya göre malzeme kalitesi ve yakıt olarak geridedir.Ben şu anda polo kullanıyorum performans dışında herşeyinden memnunum.Motor ancak yüksek devirlerde zevk veriyor.Gerçi bu sınftaki ve bu motor hacmindeki araçlardan fazlası beklenmez.Başta bende poloyla fiesta arasında kalmıştım ama son anda polo aldım.Ben beğenmediğim için ve aldığım duyumlardan dolayı getze hiç bakmadım.Bu sınıfta corsa da düşünebilirsin.Şimdiden sana hayırlı olsun  _________________ maşallah,rahmetlide sollardı,derbeder,rüzgarın oğlu,liselim,dünya delikanlı olsa yuvarlak olmazdı,ALLAH KORUSUN. |
|
| Başa dön |
|
 |
reyli
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 1 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 10 adettir.
|
Tarih: 01.08.2007, 17:14 Mesaj konusu: |
|
|
hyundai getz düşünmeni anlamıyorum. internette bunla ilgili birçok şikayet okudum. tabi ayrıntılar olmayınca söylediğin şey çok havada kalıyor. ama bir hyundai bu saydığın araçlar ile karşılaştırılamaz. heleki volswagen ile asla. biraz daha abartıp mercedes yada volvo falan deme.
para miktarı veya özel beklentilerini söylersen daha fazla yardım alırsın |
|
| Başa dön |
|
 |
bedevi
ONBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 35 adettir.
|
Tarih: 07.03.2008, 00:03 Mesaj konusu: |
|
|
| tabiki getz seçiminde maddiyat önde geliyor.( benim fikrim) bende önümüzdeki ay getz almayı düşünüyorum.ama hundai da şu var opsiyoneller çok fazla. ikinci elde istediğin donanımları yakalamak biraz zor olsa gerek ??? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|