| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
goragor
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 1 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 19 adettir.
|
Tarih: 27.02.2008, 15:34 Mesaj konusu: İHALE |
|
|
2008 MODEL FORD FOCUS COLLECTİON HB 109 HP TDCİ
Araç 6800 Km İlk El Çok Temizdir. Ev Alacağım İçin Satıyorum. Devrini Hemen Vereceğim. Araç 3 Yıl Garantilidir. Araçta Sigara İçilmemiştir. Dizayn Çelik Cantlar, Michelen Lastikler, Yol Bilgisayarı, Deri Dreksiyon Simidi, Hız Sabitleme, İmbolizer, Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit, Park Sensörü, Kapı Kolu Ve Cam Kenarları Krom Kaplama, Abs+Ebd, Klima, 4 Hava Yastığı, 4 Cam Otomatik, Elektrikli, Isıtmalı Dikiz Aynaları, Mp3 Bağlantı Soketi (İpod Bağlantısı), İsofix Bağlantıları Vs. Taliplisine Hayırlı Olsun...
VARMI ALAN:))[/b] |
|
| Başa dön |
|
 |
ScOoP_
ForumYaramazı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 5 Kendisine 38 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 875 adettir.
|
Tarih: 27.02.2008, 15:39 Mesaj konusu: |
|
|
Kardeş Aracını Çok Seviyordun Sen  Genede Madem Bu kadar Memnunsun İiyidir Sendeki Arac Alana Hayırlı Olsun.. _________________ Eğer Medeniyet Göstermekse Bedeni.
Bırak HayavanLar Bizden Daha Medenİ.. |
|
| Başa dön |
|
 |
goragor
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 1 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 19 adettir.
|
Tarih: 27.02.2008, 17:28 Mesaj konusu: |
|
|
| ya araç iyi hemde süper ev buldum uyguna önce evleneceğim:) |
|
| Başa dön |
|
 |
ScOoP_
ForumYaramazı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 5 Kendisine 38 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 875 adettir.
|
Tarih: 14.03.2008, 17:48 Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlısı OLsun Bence Aracını Pazara Çek. Galerı Deyılsın Sen Zarar Etmezsin. Karlı Çıkarsın.. _________________ Eğer Medeniyet Göstermekse Bedeni.
Bırak HayavanLar Bizden Daha Medenİ.. |
|
| Başa dön |
|
 |
goragor
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
|
Tarih: 31.03.2008, 14:48 Mesaj konusu: |
|
|
ya doğru söyledin sattım gitti aracı ev kredileride yükseldi vazgeçip iyi pazarlık sonucu neredeyse sattığım fiyata trend stil paket aracımı aldım araç geliyor 5 nisanda hemde simsiyah ))) çizmeseler bariii ... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|