| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
|
|
berkay33
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 07.07.2007, 14:54 Post subject: Kask Mucizesi!!! |
|
|
HÜRRİYET GAZETESİ ALINTIDIR.
Kadıköy’den dönüşte, Sahrayıcedit Şemsettin Günaltay Caddesi’nde 34 KU 059 plakalı kabus, sabah 10.00 sıralarında, Kutlay Mutluyazar’ın üzerine kábus gibi çöktü. İsmet Köroğlu, direksiyonda fenalık geçirince kontrolden çıkan otomobili, önce bariyerlere çarptı, ardından havalanan otomobil önünde giden Kutlay Mutluyazar’ı altına aldı. Motosiklet, altından fırlayıp giderken Kutlay Mutluyazar, üzerini kaplayan otomobilin altında 10 metre kadar sürüklendi. Otomobil durduğunda, 1,5 ton ağırlık kaskının üzerine yığılmış, sıcak ekzoz sırtına yapışmıştı. En kötüsü Kutlay Mutluyazar kıpırdayamıyordu.
Taktığı kask sayesinde hayatta kalan Mutluyazar, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından vinçle kaldırılan otomobilin altından çıkarılarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kutlay Mutluyazar’ın eldiven takmadığı için, ellerinde sürtünme sırasında doku kaybı meydana geldi, sol elinin parmakları kırıldı. Otomobille birlikte sürüklenirken, sırtı, kalçası, bacakları ve göğsü yaralandı, yer yer de doku kaybı oluştu. Kask çıkartıldığında Kutlay Mutluyazar’ın yüzünde ve başında tek çizik dahi olmadığı görüldü. Ailesinin talebi üzerine Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Kutlay Mutluyazar’a doku kaybından doğan yaralara bir dizi müdahale daha yapılacak.
Bana göre gerçekten mucize bir kurtuluş olmuş. |
|
| Back to top |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 07.07.2007, 15:00 Post subject: |
|
|
Ya gercekten ılgınç bır kaza desem dogrudur
Keske vucundada yaralamalar olmasaymıs
Cok tehlıkelı arkadaslar.. _________________
MSN & Mail: omerdurusoy@hotmail.com |
|
| Back to top |
|
 |
berkay33
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 07.07.2007, 15:09 Post subject: |
|
|
Bu arada Ömer arkadaşım gazetenin ismini söylememde ve diğer isimlerin görünmesinde bi sakınca yok demi?Varsa değiştiriyim. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 07.07.2007, 15:11 Post subject: |
|
|
| berkay33 wrote: | | Bu arada Ömer arkadaşım gazetenin ismini söylememde ve diğer isimlerin görünmesinde bi sakınca yok demi?Varsa değiştiriyim. |
Yok sakıncası Haberle alakalı ve dogru bılgı beyanı etyıgnı belırtmek ıcın kullanmışsın Bunda yok bır olumsuz durum... _________________
|
| Back to top |
|
 |
berkay33
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 07.07.2007, 15:15 Post subject: |
|
|
Valla forumda daha yeniyim bazı şeyleri bilmediğim için biraz korkarak yazdım ama bi sorun yokmuş iyi o zaman. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 07.07.2007, 15:17 Post subject: |
|
|
| berkay33 wrote: | | Valla forumda daha yeniyim bazı şeyleri bilmediğim için biraz korkarak yazdım ama bi sorun yokmuş iyi o zaman. |
olsun yardımcı olmakda ayrı bır guzellıktır
Cekınmeden yazabılırsın Zaten forumun ılk sırasında forum hakkında kurallar fılan mevcuttur Orayıda ıncelemenı dılerım _________________
|
| Back to top |
|
 |
berkay33
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 07.07.2007, 15:30 Post subject: |
|
|
Keşke böyle bi site olduğunu daha önce bilseydim çoktan üye olurdum daha dün öğrendim siteyi oda tesadüfen oldu  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 07.07.2007, 15:32 Post subject: |
|
|
| berkay33 wrote: | Keşke böyle bi site olduğunu daha önce bilseydim çoktan üye olurdum daha dün öğrendim siteyi oda tesadüfen oldu  |
Hayırlısı olsun bu saat gec degıl Aramızda mutluluklar dılerım sana
İyi Forumlar... _________________
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|