| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
mnurnisli
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 17 adettir.
|
Tarih: 22.01.2008, 10:04 Mesaj konusu: palio almayı düşünüyorum. doğru karar mı? |
|
|
Arkadaşlar merhaba. ben şuan 97 model 1.4 bir r19 kullanıyorum. Görev değişikliği nedeniyle yakın bir şehre gidiyorum. Bu araçla iki şehir arası gidip gelmem zor diye düşündüm ve aracımı değiştirmek istedim. 3 kişilik küçük bir ailem var o yüzden küçük ve seri bir araç almak istedim. 1.6 motor tüplü bir araç baktım ve palio'da karar kıldım. 98 ve 2000 model arası 1.6 motor araçlar var. Bi araç buldum abs, klima airbag, vs. yani full sayılabilecek bir araç. 11.800 istiyor ama pazarlıkla 11 civarı alabilecem sanırım. Merak ettiğim renoyu bırakıp fiat almak mantıklı mı? palio'nun yakıtı, yedek parçası, sağlamlığı nasıldır? İlerde bu arabayı rahat satabilirmiyim. Teşekkür ederim. _________________ mnurnisli |
|
| Başa dön |
|
 |
Korayhoca
TürkmenYörük OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 16 Kendisine 21 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1715 adettir.
|
Tarih: 22.01.2008, 19:09 Mesaj konusu: |
|
|
Güzel bir seçim, piyasası da hiç fena değildir,
alın derim..  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
rallier_61
BumperSlayeR OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 5 Kendisine 9 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 777 adettir.
|
|
| Başa dön |
|
 |
mnurnisli
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 17 adettir.
|
Tarih: 23.01.2008, 09:48 Mesaj konusu: |
|
|
rallier_61 kardeş öyle diyorsun demek. peki kardeş gideceğim şehir ağrı. cilo dizel alsam sorun olur mu. soğuk memleket ağrı biliyorsun. orada çalışmama gibi bir derdi olur mu? bi de dizel clio motorda başka problem çıkartırmı? yoksa diğer renolar gibi sağlam bir arabamıdır? _________________ mnurnisli |
|
| Başa dön |
|
 |
Korayhoca
TürkmenYörük OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 16 Kendisine 21 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1715 adettir.
|
Tarih: 23.01.2008, 13:52 Mesaj konusu: |
|
|
| mnurnisli demiş ki: | | rallier_61 kardeş öyle diyorsun demek. peki kardeş gideceğim şehir ağrı. cilo dizel alsam sorun olur mu. soğuk memleket ağrı biliyorsun. orada çalışmama gibi bir derdi olur mu? bi de dizel clio motorda başka problem çıkartırmı? yoksa diğer renolar gibi sağlam bir arabamıdır? |
clionun dezavantajı palioya göre konforlu olmayışı, çok ses alması ve klima-fan sisteminin randımanlı olmaması.. Clio ısınana kadar arabada donarsın  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
mavilim0696
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 32 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 4005 adettir.
|
Tarih: 23.01.2008, 15:01 Mesaj konusu: |
|
|
palio güzel ancak hangi modelini alcagınız onemli 1.3 güzel eğer biraz daha performasnlı derseniz 1.6 almanızı tavsiye edebilirim.. _________________ AracForum Chat
mavilim0696@forumsn.com Eklerseniz Bazı Konularda Yardımcı olmaya Calısırım... |
|
| Başa dön |
|
 |
desouza
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3 adettir.
|
Tarih: 23.01.2008, 18:13 Mesaj konusu: |
|
|
| güzel seçim |
|
| Başa dön |
|
 |
doblo vip premio
FoRumDoblocusU OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 21 Kendisine 17 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1594 adettir.
|
Tarih: 25.01.2008, 11:30 Mesaj konusu: Re: palio almayı düşünüyorum. doğru karar mı? |
|
|
| mnurnisli demiş ki: | | Arkadaşlar merhaba. ben şuan 97 model 1.4 bir r19 kullanıyorum. Görev değişikliği nedeniyle yakın bir şehre gidiyorum. Bu araçla iki şehir arası gidip gelmem zor diye düşündüm ve aracımı değiştirmek istedim. 3 kişilik küçük bir ailem var o yüzden küçük ve seri bir araç almak istedim. 1.6 motor tüplü bir araç baktım ve palio'da karar kıldım. 98 ve 2000 model arası 1.6 motor araçlar var. Bi araç buldum abs, klima airbag, vs. yani full sayılabilecek bir araç. 11.800 istiyor ama pazarlıkla 11 civarı alabilecem sanırım. Merak ettiğim renoyu bırakıp fiat almak mantıklı mı? palio'nun yakıtı, yedek parçası, sağlamlığı nasıldır? İlerde bu arabayı rahat satabilirmiyim. Teşekkür ederim. |
bence çok doğru bi karar yaparsınız palio nun weeekend ini biz 6 sene kullandık çok sağlam bi araba renaultu bırakıp fiat almak mantıklı tabikide yalnız palioyla çok basarsanız yakıt yakar ama 1.6 nın performansı mükemmel ve özellikleride full bi araba bence süper bi tercih _________________ DOBLO VİP PREMİO 1.3 MULTİJET
VAN OF THE YEAR 2006 İTALİAN FİRE
-GÜZELLİĞİN FAZLA SÖZE İHTİYACI YOKTUR-
-DOBLO-
KUZU KURDUN YOL DOBLONUN |
|
| Başa dön |
|
 |
doblo vip premio
FoRumDoblocusU OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 21 Kendisine 17 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1594 adettir.
|
Tarih: 25.01.2008, 11:33 Mesaj konusu: |
|
|
| mnurnisli demiş ki: | | rallier_61 kardeş öyle diyorsun demek. peki kardeş gideceğim şehir ağrı. cilo dizel alsam sorun olur mu. soğuk memleket ağrı biliyorsun. orada çalışmama gibi bir derdi olur mu? bi de dizel clio motorda başka problem çıkartırmı? yoksa diğer renolar gibi sağlam bir arabamıdır? |
clio alırsan araba en fazla 1 senede dökülüyor iş yerinde var 1 sene olmadı araba döküldü resmen
1.5 dci motoru ustalar fazla önermiyorlar hakikatende bir tanıdığınki 60.000kmde iflas etti motor kendini kilitledi arabayı sattılar şimdi _________________ DOBLO VİP PREMİO 1.3 MULTİJET
VAN OF THE YEAR 2006 İTALİAN FİRE
-GÜZELLİĞİN FAZLA SÖZE İHTİYACI YOKTUR-
-DOBLO-
KUZU KURDUN YOL DOBLONUN |
|
| Başa dön |
|
 |
fwayter
ONBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 1 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 41 adettir.
|
Tarih: 25.01.2008, 12:29 Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: |
Arkadaşlar merhaba. ben şuan 97 model 1.4 bir r19 kullanıyorum. Görev değişikliği nedeniyle yakın bir şehre gidiyorum. Bu araçla iki şehir arası gidip gelmem zor diye düşündüm ve aracımı değiştirmek istedim. 3 kişilik küçük bir ailem var o yüzden küçük ve seri bir araç almak istedim. 1.6 motor tüplü bir araç baktım ve palio'da karar kıldım. 98 ve 2000 model arası 1.6 motor araçlar var. Bi araç buldum abs, klima airbag, vs. yani full sayılabilecek bir araç. 11.800 istiyor ama pazarlıkla 11 civarı alabilecem sanırım. Merak ettiğim renoyu bırakıp fiat almak mantıklı mı? palio'nun yakıtı, yedek parçası, sağlamlığı nasıldır? İlerde bu arabayı rahat satabilirmiyim. Teşekkür ederim.
|
Bence clio veya palio çok farketmez, ama clio yu palio ya göre daha rahat satarsınız. ancak yazdıgınız arabanın fiyatı epey yuksek geldi bana cunku 2004 80000km. clio dizel abs+klima+airbag full araç 14000 liraya aldı bir tanıdıgım ve temiz bir araç. Hayırlısı olsun |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|