| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
okanalgun
ER OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 13 adettir.
|
Tarih: 20.05.2007, 13:17 Mesaj konusu: Sizce Kaça Çıkar ? |
|
|
Merhaba Arkadaşlar bende birtane Hyundai 2002 Accent Crdi var ve 215.bin Km de araç ve şuanda motoru sıfırlanması için Özel Servisde
Adamlar 1.500 Ytl İle 2.500 Ytl den bahsediyorlar sizin firkiniz nedir.
Araba 2009 Yılına Kadar Kredili Satılamaz...
yada sadece budurma GEÇMİŞ OLSUN demekmi yeterli  _________________ phpBB - Yakusha Türkiye
Tem |
|
| Başa dön |
|
 |
firat guner
Modaratör ONLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 49 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1451 adettir.
|
Tarih: 20.05.2007, 21:11 Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: |
Merhaba Arkadaşlar bende birtane Hyundai 2002 Accent Crdi var ve 215.bin Km de araç ve şuanda motoru sıfırlanması için Özel Servisde
Adamlar 1.500 Ytl İle 2.500 Ytl den bahsediyorlar sizin firkiniz nedir.
Araba 2009 Yılına Kadar Kredili Satılamaz...
yada sadece budurma GEÇMİŞ OLSUN demekmi yeterli
|
aracı satma gibi bir niyetiniz varsa 2009a kadarda rehinli olsa satılabilir.hatta rehinli araca kredi bile çıkabiliyor artık.siz yeterki satmak isteyip müşterisini bulun.satış şu şekilde gerçekleşio.sizin rehinli aracın ruhsat fotokopisini yeni alıcak kişi başka bir bankaya başvuruo eğer kredi çıkarsa sizin bankayla yeni kredi alacak kişinin başvurduğu banka anlaşıp aradaki borcu kapatıo.böylece geriye kalan paralarda size anlaşmak kalıo.motor fiyatı içinse okadar ucuz olacağını sanmıorum ama eğer öyleyse çok ii bir fiyat. |
|
| Başa dön |
|
 |
watchword
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 45 Kendisine 14 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 235 adettir.
|
Tarih: 20.05.2007, 21:37 Mesaj konusu: |
|
|
| firat guner demiş ki: |
aracı satma gibi bir niyetiniz varsa 2009a kadarda rehinli olsa satılabilir.hatta rehinli araca kredi bile çıkabiliyor artık.siz yeterki satmak isteyip müşterisini bulun.satış şu şekilde gerçekleşio.sizin rehinli aracın ruhsat fotokopisini yeni alıcak kişi başka bir bankaya başvuruo eğer kredi çıkarsa sizin bankayla yeni kredi alacak kişinin başvurduğu banka anlaşıp aradaki borcu kapatıo.böylece geriye kalan paralarda size anlaşmak kalıo.motor fiyatı içinse okadar ucuz olacağını sanmıorum ama eğer öyleyse çok ii bir fiyat. |
+1987 _________________ alem biter,
ortam biter,
hayat biter,
VTEC bitmez... |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 10 Kendisine 22 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1739 adettir.
|
Tarih: 21.05.2007, 09:41 Mesaj konusu: |
|
|
Araç dizel mi oluyor? eğer dizelse kötü değil ama 1500 - 2500 ytl arası dedikleri zaman arada 1000ytl oynuyor bu fiyat sallama bir fiyattır. Benzili ise bana göre 1500YTL'den sonrası yüksek. Max. 1500YTL olmalı. Bu arada araç nerede? Aanı zamanda sizin aracın jantları sac jant mı ve paslanmaya başladı mı? _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
okanalgun
ER OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 13 adettir.
|
Tarih: 24.05.2007, 10:10 Mesaj konusu: |
|
|
Araç Dizel Motor Kapağında çatlama olmuş, enjektörler değiştirilecek ve diğer eski parçalar değiştirilecekmiş.
fiyat ise 2.500 olarak kesinleşdi... ben yaptırıcam son olarak çönkü adamlar motoru parçalamışlar bile
+
satma konusundaki bilgiler için ayrıca teşekkür ederim. _________________ phpBB - Yakusha Türkiye
Tem |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 10 Kendisine 22 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1739 adettir.
|
Tarih: 24.05.2007, 10:16 Mesaj konusu: |
|
|
| okanalgun demiş ki: | Araç Dizel Motor Kapağında çatlama olmuş, enjektörler değiştirilecek ve diğer eski parçalar değiştirilecekmiş.
fiyat ise 2.500 olarak kesinleşdi... ben yaptırıcam son olarak çönkü adamlar motoru parçalamışlar bile
+
satma konusundaki bilgiler için ayrıca teşekkür ederim. |
mazot pompası değişecek mi? _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
okanalgun
ER OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 11.06.2007, 11:42 Mesaj konusu: |
|
|
evet mazot pompasıda değişdi ! aracı teslim aldım fakat anjektörlerde yine problem var salı günü kafalarına atmaya gidiyorum arabayı...
araba motor soğukken 4,5 defa da marş alıyor ve çalışıyor ! _________________ phpBB - Yakusha Türkiye
Tem |
|
| Başa dön |
|
 |
okanalgun
ER OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 11.06.2007, 11:45 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada sizce bir şey sorucam ...
Şİmdi ben motor sıfırlattım bu araca peki
Klimetresinide sizce sıfırlayımmı satarken problm olurmu ?
Orjinal KM 215 bİN - 2002 CRDİ
Kimi 70 -80 Bin düşür diyo
Kimi 0 Yap satarken söylersin diyo ... _________________ phpBB - Yakusha Türkiye
Tem |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 11.06.2007, 12:50 Mesaj konusu: |
|
|
Bence sıfırlama. Satarken 215bin km'de motor yapıldı dersin ve alıcı olan kişinin gösterdiği ustalarda anlar zaten motorun rektefiye olduğunu. Km saatinin sıfırlatılması şüphe uyandırı gibi geliyor bana. _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
okanalgun
ER OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 23.08.2007, 14:04 Mesaj konusu: |
|
|
evet 0 lamadım kilometreyi _________________ phpBB - Yakusha Türkiye
Tem |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|