| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 10 Kendisine 22 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1739 adettir.
|
Tarih: 16.10.2007, 13:17 Mesaj konusu: TERÖRLE MÜCADELE KAMPANYASI SONA ERMİŞTİR. |
|
|
TERÖRLE MÜCADELE KAMPANYASINA LÜTFEN KATILIM GÖSTERİN. EN AZINDAN BİR PAKET SİGARA PARASI OLAN 5YTL'Yİ ÇOK GÖRMEYİN. YÜCE TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI OLARAK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRELİM!
BAĞIŞ İÇİN:
Turkcell ve Avea kullanıcıları 5 YTL bağış için, DESTEK yazarak, 5610'ya mesaj gönderin.
Vodafone kullanıcıları, 5 YTL bağış için, DESTEK yazarak, 5630'da mesaj gönderin.
BANKA İLE BAĞIŞ İÇİN HESAP NUMARALARI:
ZİRAAT BANKASI - İSTANBUL ŞUBESİ
YTL Hesabı 343434 - 5001
DOLAR Hesabı 343434 - 5002
EURO Hesabı 343434 - 5003
İŞ BANKASI - BEYOĞLU ŞUBESİ ( ŞUBE KODU: 1011 )
YTL Hesabı 171 65 83
Euro Hesabı 332 11 70
GARANTİ BANKASI - YENİBOSNA ÇARŞI ŞUBESİ ( ŞUBE KODU: 531 )
YTL Hesabı 668 97 98
YAPI KREDİ BANKASI - MERKEZ ŞUBE
YTL Hesabı 2013 2013
FİNANSBANK – GÜNEŞLİ ÇARŞI ŞUBESİ
YTL Hesabı 165 806 86
EURO Hesabı 165 806 88
TELEFON :
0 212 599 82 86
destek@haberturk.com _________________ ---------------------------
T.T.K
En son kayayasak tarafından 25.10.2007, 16:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
atila59
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 7 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 102 adettir.
|
Tarih: 17.10.2007, 00:00 Mesaj konusu: |
|
|
öncelikle ellerine sağlık kardeşim.bende cepten katılcam... _________________ PAPA ÖLDÜ HRİSTİYAN OLDUNUZ,HRANT ÖLDÜ ERMENİ OLDUNUZ,1 GÜNDE 15 ŞEHİT VERDİK HANGİNİZ TÜRK OLDUNUZ ? |
|
| Başa dön |
|
 |
ilhan85
Süper Moderatör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 24 Kendisine 25 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1957 adettir.
|
Tarih: 17.10.2007, 00:08 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar çok anlamlı bir konu. Ama şunu rica edeceğim , ben bu kampanyayı tam olarak bilmiyorum. Bu bağış tam olarak nereye gidecek ve ne amaçla kullanılacak?Aydınlatırsanız sevinirim. Tv de biraz bakmıştım ama tam izleyemedim ve içeriğini tam algılayamadım. Belki burda bunu söylemem size ayıp geliyodur . Lütfen bağışlayın ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp. _________________ Suzuki ailesi kaç kişi görmek vaya katılmak istiyorsanız:
http://.aracforum.com/kac-kisiyiz--vt5593.html
Suzuki ailesi albümünü görmek için:
http://.aracforum.com/suzuki-ailesi-albumu-video--vt6260.html
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Mehmet Albayrak
Uzaklaştırıldı OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 4 Kendisine 7 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 156 adettir.
|
Tarih: 17.10.2007, 00:21 Mesaj konusu: |
|
|
Sayin moderatorum tesekkurler paylasiminiz icin.Fakat bu nedir neyin nesidir anlayamadim.Devlet zaten yanilmiyorsam butcesinin buyuk bir kismini silahli kuvvetlere ayiriyor.Yani bizden toplanan vergilerle gerekli silah muhimmat ve askerlerin gereksinimleri karsilaniyor.Bu yardim ne amacli acaba?Sonucta 5 ytl cok kucuk bir rakam ve herkes ulkesi icin cok rahatlikla bu yardimi yapabilir ama yardimin ucretinden ziyade nereye gidecegi-nasil kullanilacagi vs... konusunda bilgilendirmenizi talep ediyorum.Iyi calismlar. _________________ 2002 golfIV comfortline 1.6 105 hp.
2006 combo 1.3 cdti city plus+spor paket. |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 10 Kendisine 22 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1739 adettir.
|
Tarih: 17.10.2007, 08:13 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bu kampanya Habertürk tarafındn başlatılmış bir kampanya ve katılım gösteren vatandaşların paraları direk TSK MEHMETÇİK VAKIF'ının hesaplarına gidiyor. Habertürk'ün resmi web sitesinde gerekli açıklamaları görebilirsiniz.
Gelelim asıl konuya, bu paralar nereye gidecek? Bu paralar ve daha önceleri bağışlanan paralar ve bağışlanacak olanlar Şehit ailelerine ve Gazilere harcanacak. Bağış yaptığımız kuruluş bir vakıf olduğundan devletten bir bütçesi yok veya çok az bir geliri var. Bu vakıflar duyarl vatandaların sayesinde ayakta.
Bir şehit ailesine, ayağında bu soğukta çorabı olmayan şehit yavrusuna bir çorapta sizler alın. Allah'a şükür ben kendi çapımda Hem TSK MEHMETÇİK VAKFI'na hemde TSK EĞİTİM VAKFI'na birşeyler yapmaya çalıştım sizler yapmak istersiniz istemezsiniz bu sizin bileceğiniz iş ve vicdan özgürlüğünüz. Dediğim gibi şunu unutmayalım, bu kuruluş bir vakıftır ve bağışlar haricinde bir geliri yoktur. Amacı Şehit ailelerine ve Gazilere maddi manevi yardımda olmaktır!
Konu sizlerindir arkadaşlar. _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
DrifteR
ForumDrifteR OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 29 Kendisine 21 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1000 adettir.
|
Tarih: 17.10.2007, 09:06 Mesaj konusu: |
|
|
Helal Ancak şimdilik bir mesaj yollayabildim malum öğrenciyiz yakında elimden geldiğinde smslerle katkıda bulunacağım _________________ Drift Machine & Drifter Resmi Sitesidir..
http://driftmachine.net.tc/
http://.aracforum.com/b-m-w-3-5-7-series-team-vt7918.html |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 17.10.2007, 11:56 Mesaj konusu: |
|
|
Şaheser uyanmıştır
Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfâdı “göklerden gelen bir ses” ile tek yürek oldu.
17.10.2007 08:17
O duygu
İki gündür büyük bir sevinçle başlıyorum hayata.
Nedir bu?
Ben esasen mutlu insanlardan biriyim ama bu ekstra mutluluk nedir?
Başka türlü bir güven duygusu var içimde.
Yürüyüşüm falan değişti. Başım daha dik, alnım daha açık...
Sürekli göğsüm kabarıyor, kabarıyor.
Dünya’ya meydan okur bir halim var.
Nedir, ne oluyor?
Uzun zamandır yabancı kaldığım bir duygu bu.
Sebep?
Sebebini buldum.
HABERTÜRK’ün ve Milli Takım’ın Milli Kahramanlar için sürdürdüğü kampanya... Sebep bu.
Kalleş terör dahil, Türkiye’ye yıllardır uygulanan bütün şerefsizlikler’in üstüne çıkıp, ta ASALA’ya kadar da uzanıp, hepsini bir tokatta devirdim. Eski sağ-sol çatışmasını ve kardeş kavgasını zaten bir fiskeyle bitiriverdim.
İnsanüstü bir güç vahmettim kendimde.
Karşıma binlerce eşkiya çıksa tek başıma yeterim azizim.
Bu nasıl bir duygu?
Dünyanın en kudretli insanı sanki benim.
En onurlu benim.
En etkili benim.
En en en.
Bir kalem darbesiyle kâinatı sallarım.
Peki sebep? Hayrola?
İşte o kampanya beni bu hâle getirdi.
Ne irticadan korkarım ne de bölücülükten.
Teşekkürler HABERTÜRK.
Teşekkürler Milli Takım.
Ne teşekkürü?
Size şükran borçluyum.
Eminim ki her Türk, bu duygularla doldu.
Peki ama...
Bir kampanya bunu yapar mı?
Yaptı işte. Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfâdı “göklerden gelen bir ses” ile tek yürek oldu.
Çok mutluyum.
Çook.
“Şaheser uyanmıştır.”
Posta / Rauf Tamer
Bu yazıya söylenecek birşey yok. Duygular hisler bu kadar anlatılır.
Şükürler olsun Allahım!
Türk Titriyor! Uyanıyor!
Kapanyaya 445854 kişi katılmış 50433923YTL para toplanmış. Şuan ki rakamlar bunlar.
Şehidimin çocuğu üşümesin, aç gezmesin, eksiği olmasın. Gazimin boynu bükük kalmasın. _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
Mehmet Albayrak
Uzaklaştırıldı OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 4 Kendisine 7 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 156 adettir.
|
Tarih: 17.10.2007, 21:28 Mesaj konusu: |
|
|
| kayayasak demiş ki: | Arkadaşlar bu kampanya Habertürk tarafındn başlatılmış bir kampanya ve katılım gösteren vatandaşların paraları direk TSK MEHMETÇİK VAKIF'ının hesaplarına gidiyor. Habertürk'ün resmi web sitesinde gerekli açıklamaları görebilirsiniz.
Gelelim asıl konuya, bu paralar nereye gidecek? Bu paralar ve daha önceleri bağışlanan paralar ve bağışlanacak olanlar Şehit ailelerine ve Gazilere harcanacak. Bağış yaptığımız kuruluş bir vakıf olduğundan devletten bir bütçesi yok veya çok az bir geliri var. Bu vakıflar duyarl vatandaların sayesinde ayakta.
Bir şehit ailesine, ayağında bu soğukta çorabı olmayan şehit yavrusuna bir çorapta sizler alın. Allah'a şükür ben kendi çapımda Hem TSK MEHMETÇİK VAKFI'na hemde TSK EĞİTİM VAKFI'na birşeyler yapmaya çalıştım sizler yapmak istersiniz istemezsiniz bu sizin bileceğiniz iş ve vicdan özgürlüğünüz. Dediğim gibi şunu unutmayalım, bu kuruluş bir vakıftır ve bağışlar haricinde bir geliri yoktur. Amacı Şehit ailelerine ve Gazilere maddi manevi yardımda olmaktır!
Konu sizlerindir arkadaşlar. |
Tesekkurler bilgiler icin sagolun. _________________ 2002 golfIV comfortline 1.6 105 hp.
2006 combo 1.3 cdti city plus+spor paket. |
|
| Başa dön |
|
 |
ronin34
ONBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 23 adettir.
|
Tarih: 18.10.2007, 21:28 Mesaj konusu: |
|
|
| insallah bu cabalar bi yere varır.... |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 19.10.2007, 08:33 Mesaj konusu: |
|
|
Vardı bile. Daha da fazlası için dualer ediyoruz. _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|