| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 10 Kendisine 22 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1739 adettir.
|
Tarih: 22.10.2007, 16:08 Mesaj konusu: TÜRK MİLLETİ'NİN DİKKATİNE!!! |
|
|
BİR PAPAZ ÖLDÜ,
HIRİSTİYAN OLDULAR.
BİR HIRANT ÖLDÜ,
ERMENİ OLDULAR.
2 GÜNDE 18 ŞEHİT VERDİK,
HANGİSİ TÜRK OLDU?
TÜM TÜRKLERE DUYURULUR!
HEPİMİZ TÜK'ÜZ, HEPİMİZ MEHMETİZ!
Not: olmayanlar bu mesajı dikkate almısın, ben kovmadan yurdumu terk etsin. _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
MHMT
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 37 Kendisine 43 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1977 adettir.
|
Tarih: 22.10.2007, 16:18 Mesaj konusu: |
|
|
abi kahrolarak söylüyorum ama 18 i de geçti ve hergün yenilerini duymamız muhtemel... benim anlamadığım husus 21 ekim sabahı 12 şehit haberine uyanan Türk evladı nasıl gidip referandumda oy kullanma telaşına düştü....ve neyi oyladıklarını bilmeden evet dedi...gerçekten anlamak için kendimi çok zorluyorum ama anlayamıyorum....
millet bu kadar ezik ve tepkisiz olursa devletten daha farklı birşey beklemekte saçma olur...Türkiye güçlü devlettir naraları atan siyasetçileri gördükçe güçlü devlet gece yarısı 12 şehit verdiğinde k.ırağı o sabaha çıkarmayan devlettir....  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 10 Kendisine 22 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1739 adettir.
|
Tarih: 22.10.2007, 16:19 Mesaj konusu: Re: TÜRK MİLLETİ'NİN DİKKATİNE!!! |
|
|
100 YILLARDIR BU TOPRAKLLARDA BERABER YAŞAMIŞ, KARDEŞ OLMUŞUZ! ARAMIZA BİR NİFAK TOHUMU ATIP SUYU BULANDIRMIŞLAR, KARDEŞ KARDEŞİ KIRMIŞ. BU TOPRAKLAR HEPİMİZİN! LAZI, ÇERKEZİ, POMAĞI, ABAZASI, ZAZASI, TÜRKÜ, KÜRDÜ, DAHA AKLIMA GELMEYEN BİR ÇOK NESLİN. BU AYRIM NEDEN?
BU TOPRAKLARIN BAYRAĞI BUDUR! BU BAYRAKTAN BAŞKA BAYRAK BU TOPRAKLARDA DALGANMAYACAKTIR! BU HAYAL EDENLER YANILIYOR! BU BAYRAK ALTINDA YAŞAMAK İSTEMEYNLER DEFOLSUN GİTSİN!
 _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
kayayasak
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 22.10.2007, 16:23 Mesaj konusu: |
|
|
| MHMT demiş ki: | abi kahrolarak söylüyorum ama 18 i de geçti ve hergün yenilerini duymamız muhtemel... benim anlamadığım husus 21 ekim sabahı 12 şehit haberine uyanan Türk evladı nasıl gidip referandumda oy kullanma telaşına düştü....ve neyi oyladıklarını bilmeden evet dedi...gerçekten anlamak için kendimi çok zorluyorum ama anlayamıyorum....
millet bu kadar ezik ve tepkisiz olursa devletten daha farklı birşey beklemekte saçma olur...Türkiye güçlü devlettir naraları atan siyasetçileri gördükçe güçlü devlet gece yarısı 12 şehit verdiğinde k.ırağı o sabaha çıkarmayan devlettir....  |
Çok haklısın sevgili kardeşim. Benim ülkemin Cumhurbaşkanı ve Başbakanı da dahil hepsi hiçbirşey olmamış gibi sandık başına giderek oy kullandı. Biri Kayseriy'e, biri İstanbul'a. Yazıklar olsun demekten başka diyecek birşey var mı?
YÜREKLER DAYANMAZ!!! _________________ ---------------------------
T.T.K |
|
| Başa dön |
|
 |
atila59
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 7 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 102 adettir.
|
Tarih: 22.10.2007, 21:22 Mesaj konusu: |
|
|
israilin 2 askeri öldüde lübnanı birbirine kattı sadece 2 asker için bizim onlarca mehmetçiğimiz şehit oluyorda ne oluyor HİÇBİRŞEY... _________________ PAPA ÖLDÜ HRİSTİYAN OLDUNUZ,HRANT ÖLDÜ ERMENİ OLDUNUZ,1 GÜNDE 15 ŞEHİT VERDİK HANGİNİZ TÜRK OLDUNUZ ? |
|
| Başa dön |
|
 |
firat guner
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 49 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1448 adettir.
|
Tarih: 22.10.2007, 21:26 Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşlar bu son zamanlarda yaşanan olaylardan anlaşılıyor ki eski çapulcu pkk örgütünün yerini düşünürek daha mantıklı planlı programlı katliam yapan yeni bir pkk örgütü ortaya çıkmıştır ve yine biliniyoki bu şerefsizlere yataklık yapanlara gereken yapılmıyor.neyi niçin bekliyorlar yada bekliyoruz anlamış deilim.bu işin sonu hayra alamet deil bir an önce birşeylerin yapılması şart oldu. |
|
| Başa dön |
|
 |
DrifteR
ForumDrifteR OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 29 Kendisine 21 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1000 adettir.
|
|
| Başa dön |
|
 |
DrifteR
ForumDrifteR OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 29 Kendisine 21 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1000 adettir.
|
|
| Başa dön |
|
 |
MHMT
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 37 Kendisine 43 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1977 adettir.
|
Tarih: 22.10.2007, 22:18 Mesaj konusu: |
|
|
ben işin sonunu tahmin eder gibiyim; biz dış baskılardan dolayı cevabımızı (büyük bir bombardıman v.s.) geciktiriyoruz...ama halk buna sessiz kalmıyor...cenazeler geldikçe halk galyana gelerek, devletin veremediği cevabı kendi yöntemleriyle vermeye kalkıyor...(dükkanları camları kırılıyor v.s.) ve en korkutucusu halk karşısında pkk yı bulamayınca kürt asıllı kardeşlerine linç girişimlerine başlıyor....
al sana bi taşta iki kuş....:hem Türkiyeyi ırağa sokmadın, hemde Türkle-Kürdü bi daha biraraya gelemiyecek hale getirdin  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
OpHeLL
YÜZBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 9 Kendisine 12 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 580 adettir.
|
Tarih: 22.10.2007, 22:38 Mesaj konusu: |
|
|
Ben Ne ermeniyim Ne Hristiyanım ben Türküm öyle Dogdum Sozum Kurt kardeşlerimize Degıl Onları Kulanıp Bızı Bıze Dusurenlere Bızler Degılmıydık Canakkalede Omur Omuza Savasan Bızler Degılmıydık Kurt turk Laz Cecen Yoruk Cerkez Bu Ulkeyı Yunan Pıslıgınden Ayrındırran Sımdı Ne oldu Ha Sımdı Ne Oldu ? _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene
http://.youtube.com/watch?v=Wux3C-1Xk-E |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|