| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
Korayhoca
TürkmenYörük OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 16 Kendisine 21 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1715 adettir.
|
Tarih: 30.01.2008, 23:14 Mesaj konusu: VERNİK ATMASI VE SONUÇ |
|
|
Buradaki arkadaşlarımın bazıları bilir, belki de paylaşmamıştım hatırlamıyorum. Benim 2004 Marea liberty sahra beji rengindeki aracımın verniği atıyordu. Geçen Tarsus Birollar yetkili servise danıştım sağolsunlar arabanın resmini çekip hemen bölgeye yolladılar ve ertesi sabah yetkili geldi ve aracımın tekrar komple boyanmasına karar verdiler, ancak işlemin biraz havalar ısındıktan sonra yapılmasının uygun olacağı kanaatine vardık,
SİZİN BU KONU HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NEDİR ARKADAŞLAR ?
Örneğin tekrar boyanması iyi olur mu? Değeri düşer mi?
Not: Aracım zaten orijinaldi(önceden boya-kaza yok) _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
doblo vip premio
FoRumDoblocusU OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 21 Kendisine 17 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1593 adettir.
|
Tarih: 30.01.2008, 23:24 Mesaj konusu: |
|
|
bence düşer sakın boyatmayın ama daha bu yaşta nasıl vernik atar onu anlamadım ve bu olayı ilk sizden duydum bi resim varsa atar mısınız _________________ DOBLO VİP PREMİO 1.3 MULTİJET
VAN OF THE YEAR 2006 İTALİAN FİRE
-GÜZELLİĞİN FAZLA SÖZE İHTİYACI YOKTUR-
-DOBLO-
KUZU KURDUN YOL DOBLONUN |
|
| Başa dön |
|
 |
firat guner
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 49 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1448 adettir.
|
Tarih: 31.01.2008, 01:32 Mesaj konusu: |
|
|
| değeri kesinlikle düşer fakat illa boyanması gerekiyorsa o zamanda mecbur boyattırman gerek.yapılacak birşey yok korayhoca vernik atması zamanla aracın boyasını yıpratarak kaportada çürümeye yol açar.en iyisi boyatmak ama değeri düşer aracın. |
|
| Başa dön |
|
 |
Korayhoca
TürkmenYörük OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 16 Kendisine 21 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1715 adettir.
|
Tarih: 31.01.2008, 10:55 Mesaj konusu: |
|
|
Bana söyledikleri,
aracın resimlerinin çekileceği ve bir rapor dahilinde bu işlemin yapılacağı oldu. Yani neden boyandığı rapor dahilinde ıspatlanacakmış resimlerle..
Korkmanıza gerek yok dendi. Hemde araç sıfır gibi olacak tertemiz. En az 4-5 yıl bineceğimi düşünürseniz başka seçeneğim yok gibi... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
katharsis
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 28 Kendisine 35 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1411 adettir.
|
Tarih: 31.01.2008, 12:31 Mesaj konusu: |
|
|
Abi piyasa kötü valla. Kimse kimseye inanmıyor. Ben de araba alırken anladım bunu. Bir Doblo'ya bakıyordum epey de içime sinmişti araç. Sahibi sol çamurluk değişti dedi. Kilometresi de az. Servise bir gittik tamircinin yüzü kızardı. Değişmedik parçası kalmamış. Tabi dürüstler de var bizim gibi ama sen satarken komple boyalı deyince fiyatı epey düşer. Ben bu olaydan sonra ilanlarda boyalı diyeni geçiyordum şahsen. Bence boyatma. Herşeyin orjinali güzel. En azından gerçekçi  _________________ tek rakibim THY..! |
|
| Başa dön |
|
 |
melije
FoRumladY OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 8 Kendisine 13 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 911 adettir.
|
Tarih: 31.01.2008, 13:44 Mesaj konusu: |
|
|
değeri düşecek tamam da bu resmi belgelerle kanıtlandıktan sonra o kadar da sorun olmamalı bence.zor bir durum yani.hiç olmasaymış keşke... _________________
bir hayat çizmekte... |
|
| Başa dön |
|
 |
Korayhoca
TürkmenYörük OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 31.01.2008, 16:40 Mesaj konusu: |
|
|
Şaştım kaldım valla  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
doblo vip premio
FoRumDoblocusU OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 21 Kendisine 17 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1593 adettir.
|
Tarih: 31.01.2008, 18:16 Mesaj konusu: |
|
|
ben başka marealarda böyle bi sorun görmedim tek senin arabadamı var yoksa kronik mi _________________ DOBLO VİP PREMİO 1.3 MULTİJET
VAN OF THE YEAR 2006 İTALİAN FİRE
-GÜZELLİĞİN FAZLA SÖZE İHTİYACI YOKTUR-
-DOBLO-
KUZU KURDUN YOL DOBLONUN |
|
| Başa dön |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 9 Kendisine 62 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2528 adettir.
|
Tarih: 31.01.2008, 20:57 Mesaj konusu: |
|
|
Sağlam olsun dıyorsan tabıkı de yaptıracaksın.
Satarken zaten cıddı alıcın oldukdan sonra arabanın neyı var neyı yok o senden benden daha ıyı anlar.
Zaten artık arac alırken servısden baktırılıyor. Senın aracında bu kadar guzel temız oldukdan sonra bı komple boya atılmasının sorunu olmaz.
Ilerısı ıcın bende onemsenecek sey degıldır bu.
Fırat kardesımız ılerıde curuk yapar fılan dıyor. Eger cıdden vernıgın bu derece onemı varsa tabıkıde attıracaksın. Ilerıde çürüğün olunca nasıl satacaksın pekı_?
Vernık tabıkı koruyucu bır maddedır. Vernık olmazsa su,toz,kir,çamur vs vs aracını çürütmeye karsı 1000kat etkı eder.
Benım gorusum bu yondedir. Araç sızındır. Ne uygun gorursenız.
İyi Forumlar... _________________
MSN & Mail: omerdurusoy@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Korayhoca
TürkmenYörük OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 31.01.2008, 21:34 Mesaj konusu: |
|
|
| doblo vip premio demiş ki: | | ben başka marealarda böyle bi sorun görmedim tek senin arabadamı var yoksa kronik mi |
Bu renk olanlarda duydum bir kaç tane.. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|