| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
kerim673
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 106 adettir.
|
Tarih: 22.07.2007, 21:17 Mesaj konusu: vw phaeton mu audi A8 mi???? |
|
|
hangisin daha iyi oldugunu merak ediyorum...  _________________ AKB |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan1987
TEĞMEN OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 3 Kendisine 5 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 202 adettir.
|
Tarih: 29.07.2007, 13:27 Mesaj konusu: |
|
|
| aslında ikiside birbirine yakın araçlar ama audi vw grubunun daha lüks bir markası. yani a8 muhtemelen daha üstün olacaktır. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 43 Kendisine 185 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3259 adettir.
|
Tarih: 30.07.2007, 11:58 Mesaj konusu: |
|
|
vw nin bu siniftaki ilk araci pheatondur.
daha once bu kadar luks araci yoktu.dogal olarakta mercedes bmw ve audi gibi araclarin bu siniftaki tecrubelerinden daha az tecrubesi var.sonucta onlar bu sinifta uzun zamandir arac piyasaya suruyorlardi.
dis gorunum olarak benim cok sevdigim bir arac pehaton fakat fiyati ve verdigi ozellikler marka imaji ne yazikki audi bmw ve mercedes gibi araclarin gerisinde kaliyor.
audi her zaman vw modellerinin bir ust kalite ve isciligini hedef alarak calismistir.dogal olarak a8 de pheaton a gore daha iyi bir aractir.
zaten turkiye de cok gormek imkansiz.tek tuk gorunen bir arac.vw nin uretimini durdugu bir aracitr.ne yazikki bu sinifta basariyi saglayamamistir.halbuki npheaton un uretildigi fabrika belki de dunyanin en luks fabriklarindan birisiydi.ama ne yazikki basari saglayamadi.
bu sinifta siralama yaparsak:
mersedes s serisi-audi a8-bmw 7 serisi-lexus araclari pheatonun onunde yer aliyor. _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
Çektiysen kahrımı, helal et hakkını, zorlu sevdam HOŞÇAKAL! |
|
| Başa dön |
|
 |
melije
FoRumladY OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 8 Kendisine 13 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 911 adettir.
|
Tarih: 02.08.2007, 15:18 Mesaj konusu: |
|
|
ikisi arasındaki bir karşılaştırmada audi bence de önce gelecektir...
ki ebu zer gifari arkadaşımız da konuyu daha detaylı bir şekilde açıklmış zaten. _________________
bir hayat çizmekte... |
|
| Başa dön |
|
 |
pikachu
Uzaklaştırıldı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 3 Kendisine 2 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 357 adettir.
|
Tarih: 03.08.2007, 16:28 Mesaj konusu: |
|
|
| AUDİ ZATEN WOSWOSUN BÜNYESİNDE, DOLAYISIYLA EN AZ A8 KADAR KALİTELİDİR PHEATON, TEK SORUN GÖRÜNTÜSÜ, DAHA COK PASSATIN BİRAZ DAHA BÜYÜĞÜ GİBİ GÖRÜNÜYOR |
|
| Başa dön |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 9 Kendisine 62 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2528 adettir.
|
Tarih: 03.08.2007, 21:09 Mesaj konusu: |
|
|
İlk pheaton'u bızım basbakanımıza hedıye edıldıgınde gormustum... _________________
MSN & Mail: omerdurusoy@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
melije
FoRumladY OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 8 Kendisine 13 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 911 adettir.
|
Tarih: 03.08.2007, 21:17 Mesaj konusu: |
|
|
| pikachu demiş ki: | | AUDİ ZATEN WOSWOSUN BÜNYESİNDE, DOLAYISIYLA EN AZ A8 KADAR KALİTELİDİR PHEATON, TEK SORUN GÖRÜNTÜSÜ, DAHA COK PASSATIN BİRAZ DAHA BÜYÜĞÜ GİBİ GÖRÜNÜYOR |
ama daha önce halil arkadaşımızın da belirttiği gibi her ne kadar aynı bünyede olsalar da audi bu konuda daha tecrübeli olduğundan daha iyi... _________________
bir hayat çizmekte... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 43 Kendisine 185 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3259 adettir.
|
Tarih: 04.08.2007, 00:43 Mesaj konusu: |
|
|
| pikachu demiş ki: | | AUDİ ZATEN WOSWOSUN BÜNYESİNDE, DOLAYISIYLA EN AZ A8 KADAR KALİTELİDİR PHEATON, TEK SORUN GÖRÜNTÜSÜ, DAHA COK PASSATIN BİRAZ DAHA BÜYÜĞÜ GİBİ GÖRÜNÜYOR |
peki goruntude pheaton passata benziyor demissiniz.bende size bir soru soracagim:
--goruntu olarak pheaton passata mi daha cok benziyor yoksa a8 mi a6 ya daha cok benziyor.
her zaman marka siralamasi ve kalite anlaminda audi vw den bir adim onde yer alir.
en ufak ornegi golf ve a3 e binin konsolundaki malzemeyi bir elleyin.ya da aracla seyir halindeyken birbirini karislastirin.sadece a3 ve golf degil.
passat ile a4 de kiyaslayabilirsiniz.
onceden hep derdim ufacik a4 e o kadar para verecegime gider en full donanimli passat alirim pasa pasa binerim derdim.fakat o zamanlar a4 ile seyehat etmemistim ve araci kullanmamistim.araca binince neyin ne oldugunu anlamak inanin 5 yasindaki cocuk icin bile cok kolay.bunun tartisilmasi bile yapilmaz... _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
|
| Başa dön |
|
 |
pikachu
Uzaklaştırıldı OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 3 Kendisine 2 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 357 adettir.
|
Tarih: 07.08.2007, 14:11 Mesaj konusu: |
|
|
| arkadasım burda hangi aracın hangisine daha cok benzediğini tartısmıyoruz, demek istediğim aynı bünyedeki markalar ve birbirlerine teknoloji konusunda birbirlerine yardımcı olurlar,audi ww'ye göre daha lüks bir model ama pheatonu bunun dısında tutmak gerekir |
|
| Başa dön |
|
 |
Ebu Zer Gifari
ForumKaptanı OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 07.08.2007, 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
| pikachu demiş ki: | | arkadasım burda hangi aracın hangisine daha cok benzediğini tartısmıyoruz, demek istediğim aynı bünyedeki markalar ve birbirlerine teknoloji konusunda birbirlerine yardımcı olurlar,audi ww'ye göre daha lüks bir model ama pheatonu bunun dısında tutmak gerekir |
hayir arkadasim pheatonu bunun disinda tutamazsin.
vw grubun bir stratejisi vardir.urun yelpazesini genis tutarak kisilere istedigi kalitedeki araclari vermekm gibi bir strateji.
kisinin parasi coksa ve vw grubundan bir arac almak istiyorsa kalite on plandaysa audi tercih edilir.eger parasi biraz daha az ise kaliteden bazi yerlerde odun verebilirim derse vw tercih edilir ki vw nin adi Halk Arabasidir.
hadi bu da olmadi daha cazip birseyler almak istiyorum derse skoda ve seat modelleri onerilir.
bu markalarin arasinda kalite ve iscilik yonunden farklar yer aliyor.audi her zaman vw grubunun en kaliteli aracidir bu kesindir.
pheaton kotu bir arac degil aksine vw grubunun en cok sevdigim araclarindan birisi fakat ne yazikki benim cok sevmem aracin en iyisi oldugu anlamina gelmiyor.testler yapiliyor degerlendirmeler yapiliyor bilimsel ortamlarda sonuclar cikariliyor.vw dedigim gibi luks siniftaki ilk denemesi pheatondur.basarili olamadi ne yazikki
ayni sekilde tourag de kendi sinifindaki vw nin ilk aracidir ama tourag pheatonun aksine cok basarili bir arac oldu.cunku rakipleriyle bas edebiliyor.
hayirli gunler. _________________ Dilimden düşmüyor, kolaysa gelde al, içimden söküp aşkını.
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|