| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
codelinker
Site Yöneticisi OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 21 Kendisine 27 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 708 adettir.
|
Tarih: 04.09.2006, 12:14 Mesaj konusu: yeni civic sedan |
|
|
merhaba kardeşler.
bugün değerli bir arkadaşım yeni civic sedan almış.aracını inceleme fırsatı buldum.izlenimlerimi paylaşmak istedim.
öncelikle herkesin abarttığı gibi bir model değil.yani civic hb tasarımı ve iç dizayndaki değişik hava dolayısıyla çok abartılmıştı bu araç.çok kaliteli değil açıkcası.
aracın ön kısmı yani kaputun bitimi ve farların olduğu kısım bana çok alçak geldi.galiba aerodinamiği iyileştirmek için böyle bişey yapmışlar.ön dizayn çok etkileyici.hoşuma gitti.fakat arka dizayn için aynı şeyleri söyleyemiyecem.
dikkatimi çeken bir nokta da el freninin yeri.el frenini vites kolunun yanına koymuşlar.tasarımı ilginç.böylece araçtaki fonksiyonellik artmış.bunun sayesinde ön koltukların arası biraz daha geniş tutulmuş.bardaklık ve soğutucu kol dayama yeri konulmuş.
125 hp lik 1.6 motor bence sınıfının en güzel motoru.gerçekten de motor çok kaliteli.ara hızlanmalar fena değil.gaza verdiğiniz tepkiler çok hızlı.yaklaşık 4000 dd. de araç iyice açılıyor ve koltuğa yapıştırıyor.sürüş konforu çok güzel ve eğlenceli.
iç dizayndaki göstergeler yeni bir çağ yaratmış.özellikle devir ibresinin renk değiştirmesi çok hoş.2 katlı göstergeden oluşan konsol gayet başarılı.hız göstergesinin konumu biraz daha yüksek ve göz hizasına geliyor.bu sayede araçta dikkatiniz dağılmıyor.
vites geçişleri biraz gürültülü geldi bana.fakat kısa vites araları sunulmuş.bu sayede performans artmış.büyük ihtimalle kemikli vites kullanılmış.geçişler rahat fakat ses çıkarıyor.anlamak güç.
beğenmediğim nokta bagaj kapasitesi.ben en azından megane kadar bagaj beklerken bir baktım compact sınıf hb ler kadar bagajı var.tahminim 370-400 litre civarında.
araçta esp sunulmuyor.çok garip.çünkü diğer rakiplerinde standart olarak sunuluyor.büyük eksiklik bence.
aracı 125 km kullanma fırsatı buldum.130-140 gibi hızlarda seyir ettim genelde.bu hızlarda araç çok gürültülü.lastik sesini çok fazla alıyor içeriye.kafa şişirebilir bi noktadan sonra.belki lastik değiştirilerek bu sorun giderilir.
araçta genel olarak izlenimlerim bunlar.
sonuç olarak o kadar abartıldığı gibi bir araç değilmiş.
hatta testlerde birinci olma ihtimali bile düşük.
çünkü rakiplarine bir kaç donanım eksiği var ve şu yüksek gürültü fazla puan kaybına neden olur.bagajın küçüklüğünü de unutmamak gerekiyor.
en güzel yanı motoru.
resim çekmeyi unutmuşum.temsili fotolar koyuyorum.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
gecenin_karanligi
ONBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 30 adettir.
|
Tarih: 04.02.2007, 17:12 Mesaj konusu: |
|
|
| koltulkar fln hep standat mı tek renk yani bi de ön taraf gstergeler fln hepsinde aynı galba benim çok hoşuma gidiyo el frenini sanki tokyo yarışından hatırlıyo gibiyim... |
|
| Başa dön |
|
 |
carlover
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 3 adettir.
|
Tarih: 12.03.2007, 19:55 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar hepinize selamlar
yaklaşık 30000-35000ytl arası bir araç almayı düşünüyoruz.(fiyatta küçük oynamalar olabilir)seçenekler arasında CIVIC SEDAN-COROLLA-GOLF-MEGANE-PEUGEOT307 var.
Bu araçlar arasında bir karşılaştırma yapabilirmiyiz.
Çok teşekkür ederim... |
|
| Başa dön |
|
 |
deep_blue25
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 10 adettir.
|
Tarih: 11.01.2008, 17:14 Mesaj konusu: |
|
|
| carlover demiş ki: | arkadaşlar hepinize selamlar
yaklaşık 30000-35000ytl arası bir araç almayı düşünüyoruz.(fiyatta küçük oynamalar olabilir)seçenekler arasında CIVIC SEDAN-COROLLA-GOLF-MEGANE-PEUGEOT307 var.
Bu araçlar arasında bir karşılaştırma yapabilirmiyiz.
Çok teşekkür ederim... | CİVİC COROLLA MEGANE BU SEDAN HATCHBACK ALACAKSAN GOLF DERİM BAŞKA BİŞEY DEMEM _________________ HAYATTA HİÇBİRŞEY EBEDİ DEĞİLDİR HATTA HAYATIN KENDİSİ BİLE... |
|
| Başa dön |
|
 |
mavilim0696
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 2 Kendisine 32 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 4005 adettir.
|
Tarih: 11.01.2008, 17:28 Mesaj konusu: |
|
|
paylaşım için teşekkürler _________________ AracForum Chat
mavilim0696@forumsn.com Eklerseniz Bazı Konularda Yardımcı olmaya Calısırım... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ata
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2 adettir.
|
Tarih: 24.02.2008, 00:15 Mesaj konusu: |
|
|
| 1.6 otomatik Civic Premium mu?Yoksa 1.6 otomatik Corolla Confort mu dersiniz?İki arabada 0 olacak. |
|
| Başa dön |
|
 |
MHMT
Modaratör OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 37 Kendisine 43 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 1977 adettir.
|
Tarih: 24.02.2008, 18:08 Mesaj konusu: |
|
|
civic  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
beleen
ONBAŞI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 3 Kendisine 1 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 33 adettir.
|
Tarih: 24.02.2008, 18:20 Mesaj konusu: |
|
|
| evet ses sorunu varmış bir abim aldı full otomatik vites. yolun sesini veriyormuş yalıtım zayıfmış bu zebart ismindeki yerlerden birinde ses yalıtımı yaptırmış onun faydasını görmüş. |
|
| Başa dön |
|
 |
bahattinkaptan
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 0 Kendisine 0 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 9 adettir.
|
Tarih: 05.04.2008, 01:23 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar benim bi arkadaşım aldı honda elegance otomatık vites 1.6 cc 125 beygir motor gücü 43 bin ytl fiyat ve ses sorununa gelince okadar abartılı deyill araba cok şekil duruyor direksiyondan vites deyiştirme felanda varmış 1 viteste 90 kmh bulmuş ama araba resmen aglıyormuşş motordan dehşet bi ses cıkıyor sanki yarıştasın gibi hava veriyor insana sadece honda derim o kadar başka bişey demem benim görüşüm bu saygılar  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|