| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
sedir
ForumÖğretmeni OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 29 Kendisine 21 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 969 adettir.
|
Tarih: 16.06.2007, 16:24 Mesaj konusu: Yeni! Jeep Patriot |
|
|
Herkese tekrar merhaba. Bir süredir bilerek forum sayfalarına yazı yazmıyordum. Şimdi tekrar dönmeye karar verdim.
Daha önce bu sayfalarda Compass ile ilgili olarak bazı bilgileri ortaya koymuş ve fikirlerinizin genelde negatif tarafta olduğunu görmüştüm. Doğrusu biraz ciddi olarak da ilgilendiğim Compass'ın arka sütunu bir türlü hoşuma gitmemişti. Sanki Jeep üreticileri bu fikrimi hissettiler ki, şimdi daha geleneksel ve bence daha düzgün dış çizgilere sahip ve diğer Jeep modelleriyle karşılaştırıldığında fiyat ve yakıt açısından ekonomuk 2,0 litre dizel motorlu Patriotu ürettiler. Dışı farklı olsa da iç kısmı Compass ile aynı olan ve aynı motorla hareket eden Patriotun Türkiyede anahtar teslim satış fiyatı da 40000 Euro civarında.
Şimdi resimlerini eklediğim bu araçla ilgili fikirlerinizi beyan etmenizi bekliyorum.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 9 Kendisine 62 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2528 adettir.
|
Tarih: 16.06.2007, 17:43 Mesaj konusu: |
|
|
Tekrardan hoşgeldin ve memnun oldum seni tekrardan görmek guzel Güzel paylaşımlar dilerim...
Jeep yıne benzerlıgını devam ettırıyor Bence gorunus guzel Ama ön kesim bıraz genıs kalmış buda göz alışganlıgımızdan dışarı Motor 2.0 geyet guzel beslenebılır Yandan bakınca kutusu gıbı  _________________
MSN & Mail: omerdurusoy@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
sedir
ForumÖğretmeni OFFLINE
Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 29 Kendisine 21 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 969 adettir.
|
Tarih: 16.06.2007, 18:07 Mesaj konusu: |
|
|
| omerdurusoy demiş ki: | ...
... Yandan bakınca kutusu gıbı  |
Ne kutusu gibi? Anlayamadım özür dilerim. |
|
| Başa dön |
|
 |
sedir
ForumÖğretmeni OFFLINE
Ruh Haliniz
|
Tarih: 16.06.2007, 18:35 Mesaj konusu: |
|
|
Biraz da iç mekan;
Yuvarlak görünümlü göstergeler, manuel klima, radyo CD çaların bulunduğu aşırı sade bir göğüs ve orta konsol;
Bazıları için önemli sayılabilecek olan ipod bağlantısına vurgu;
1960 model bir araç izlenimi veren göstergelere rağmen tüm dünyada bu sınıf araçlara adını veren markanın adından oluşan amblem;
İki renkli deri koltuk döşemeleri;
Geniş, daha da genişletilebilir (Benim MB Vaneo'da da böyle) ve pek rastlanmayan yıkanabilir özellikte bagaj kısmı;
Güneşli günler için açılır tavan;
Gerektiğinde el feneri olabilen tavan lambası;
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
Teşekkür Sayısı: 9 Kendisine 62 kez teşekkür edildi, gönderdiği toplam mesaj 2528 adettir.
|
Tarih: 16.06.2007, 19:12 Mesaj konusu: |
|
|
| omerdurusoy demiş ki: | Tekrardan hoşgeldin ve memnun oldum seni tekrardan görmek guzel Güzel paylaşımlar dilerim...
Jeep yıne benzerlıgını devam ettırıyor Bence gorunus guzel Ama ön kesim bıraz genıs kalmış buda göz alışganlıgımızdan dışarı Motor 2.0 geyet guzel beslenebılır Yandan bakınca kutusu gıbı  |
Tabı on burunu saymazsak kutu gıbı Dort koşe olmus Estetık pek cızmemısler Bizim araclara bak vito ve vaneo estetık ıcın guzel cızgılıerle one dogru gelıyor Ama jeep guzel bır sey cıkarmıs ortaya Pekı bu aracın fıyatları hakkında bıilgilerin var mı? _________________
MSN & Mail: omerdurusoy@hotmail.com
En son Ömer DURUSOY tarafından 16.06.2007, 21:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
sedir
ForumÖğretmeni OFFLINE
Ruh Haliniz
|
Tarih: 16.06.2007, 21:03 Mesaj konusu: |
|
|
Az yukarıda da yazdığım gibi 40000 Euro civarında (anahtar teslim 2,0 litre, deri döşeme, düz vites) _________________ Türkçe hepimizin ortak değeridir, lütfen, daha çok ve daha duru bir Türkçe kullanalım |
|
| Başa dön |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 16.06.2007, 21:15 Mesaj konusu: |
|
|
| sedir demiş ki: | | Az yukarıda da yazdığım gibi 40000 Euro civarında (anahtar teslim 2,0 litre, deri döşeme, düz vites) |
Kusura bakma dalgınlık ıste  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
sedir
ForumÖğretmeni OFFLINE
Ruh Haliniz
|
Tarih: 16.06.2007, 21:28 Mesaj konusu: |
|
|
Aslında "arazi estetiği" diye bir kavram ortaya koyarsak "çok" estetik olarak da isimlendirebiliz! _________________ Türkçe hepimizin ortak değeridir, lütfen, daha çok ve daha duru bir Türkçe kullanalım |
|
| Başa dön |
|
 |
Ömer DURUSOY
FoRumAnkara'lısI OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Tarih: 16.06.2007, 21:30 Mesaj konusu: |
|
|
| sedir demiş ki: | | Aslında "arazi estetiği" diye bir kavram ortaya koyarsak "çok" estetik olarak da isimlendirebiliz! |
Valla arazı estetgı olsa ıyı olabılırdı fakat ben bunu yınede ne olursa olsun arazıye suremem  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
sedir
ForumÖğretmeni OFFLINE
Ruh Haliniz
|
Tarih: 16.06.2007, 21:37 Mesaj konusu: |
|
|
Zaten bu arazi konusu biraz lastikli bir hal aldı. Çok pahalı arazi araçlarını kimse arazide kullanmıyor. Aşırı zenginler ve bunu bir hobi gibi gören bazı istisna kişiler hariç. Bir arkadaşım Isuzu pikap aldı. Gerçekten arazi amaçlı kullanıyor. 3,0 litre motoru olan araç 5 çekişli. Evet dört değil 5, yazı ile beş! _________________ Türkçe hepimizin ortak değeridir, lütfen, daha çok ve daha duru bir Türkçe kullanalım |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
|